Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1712 - Pivovar a muzeum U Fleků Praha


Popis

Pivovar U Fleků je jediným pivovarem ve střední Evropě, kde se pivo vaří bez přestávky déle než 500 let. Ve výstavních prostorách bývalé sladovny pivovaru U Fleků lze shlédnout ukázky pivovarských strojů, nářadí a nádob.

Mapa

Navštívil jsem Pivovar a muzeum U Fleků Praha

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Restaurace U Fleků, Křemencova 1651/11, Praha 1
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
HISTORICKÉ PIVOVARY
Kraj/okres:
Praha/Praha-město
Poloha:
50°4'44"N 14°24'59"E
Hodnocení:
2.867
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1712 - Pivovar a muzeum U Fleků Praha


12.09.2023 - dostupná bez problému
01.09.2023 - dostupná bez problému
27.06.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Tomáš Procházka
Tomáš Procházka
TZ
Šel jsem i na jídlo, měl jsem to cestou na jiné prodejní místo. Do muzea pivovarnictví je potřeba se předem objednat což jsem netušil, ale pivo skvělé a svíčkovou mají dobrou. A i chvílemi hrál pán na harmoniku.
 
Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Známku prodávají hned za dveřmi kde je stánek se suvenýry což bylo dobře jinak bych si dal stejně asi jenom pivo kvůli známce.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z pivovaru.
 
Ivo Beran
Ivo Beran
TZ
Známka stále za 30,- Kč.
Ceny za jídlo i pivo vyšší, ale holt je to U Fleků, můžou si dovolit. Vše mají dobré.
 
glaša
Re: 3. 9. 2019
Klasický flekovský pivo. Na to se tam přece chodí. Co jste čekal jinýho??
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
3. 9. 2019
I v Chalupařích byly záběry z tohoto historického místa, které mohl navštívit už i Kryštof Kolumbus. Samosebou i ceny jsou někde jinde a pouze jedno pivo a tomu tmavé? No nechápu, jak si tu klientelu stále udržují. Bylo tam plno.
 
Aleš Nekvapil
Aleš Nekvapil
TZ
Návštěvu jsem plánoval již delší dobu. Přečetl jsem dosti recenzí, které se podstatě dělily jen na ,,černou a bílou" - tedy na maximální spokojenost vs veliké zklamání. Ve čtvrtek, 29. prosince 2016, jsem se rozhodl pro získání osobní zkušenosti. Rozhodoval jsem se také, zda mluvit anglicky nebo česky. Nakonec ve mě zvítězila touha zjistit, zda český návštěvník bude brán rovnocenně s cizojazyčníkem (toto téma bylo řešeno v mnoha recenzích). Hned u vstupu jsem si koupil pohled a TZ u milé paní pokladní. K dispozici byl velký výběr jiných předmětů. Poté jsem byl poslán do sálu ,,KABARET", následně usazen usměvavým personálem. Vychutnával jsem si všemi doušky příjemnou staročeskou atmosféru, změť cizích jazyků, při které se i cizinci u vedlejšího stolu dali nenuceně do řeči, zpěv a hru na harmoniku, výbornou bramboračku a tmavý Flekovský ležák 13°. Dle mého názoru, je za vším dobrým a zlým vždy jen člověk, a já zde a v tuto dobu, narazil na milý a vstřícný personál.
 
Martin
TZ 1712
Známku lze také zakoupit v Turistashopu na Bělehradské.
 
Michaela Veselá
Michaela Veselá
Pivovar
Prohlídka pivovarskych prostor je zajímavá, dvůr je překvapivě malebný. TZ uvnitř v prodejně suvenýrů, hned za vstupními vraty.
 
Daniel
Bez problémů
Dnes jsem se konečně dostal k tomu koupit si i známku v Pivovaru U Fleků. Hned ve dveřích mne slušně a vstřícně přivítal vrchní a i slečna v krámku byla velmi ochotná. Bohužel jsem byl vozem a tak na proslulé pivo jsem si musel nechat zajít chuť :-(, Ačkoliv jsem utratil jen 30,-, choval se personál jako kdybych tam nechal 1000. Slibuji, že příště přijedu MHD a to pivo si dám
 
Ondřej Fiala
Ondřej Fiala
TZ k dostání bez problémů
...a pivo bezkonkurenční :-)
 
Majka
Super! Pivo i pečené kolénko super! Ta atmosféra taky super!
 
Honza Pásler
Známky vyprodány. Prodavačka suvenýrů byla ochotná prodat známku vystavenou za výkladem, té ale chyběl kupón, tak snad někdy příště až dostanu chuť na černou třináctku. Nebo to bude jistit Rýmařov.
 
vláďa
K Flekům jsem dorazil kolem poledne a známku mi prodal výčepní, který měl klíče od stánku se suvenýry, který otvírá až od 15 hodin. Pivečko mi bodlo, stále vynikající jako před lety, i když za trochu vyšší cenu. K dobré atmosféře v lokálu přispíval i pěkně hrající heligonkář.
 
Muzeum U Fleků
Otevírací doba
Muzeum:PO - SO 10 - 16 hnejlépe s rezervací50 Kč / os.Pivovar:pouze na základě rezervaceminimální počet 10 osob160 Kč / os.
 
Alena
TZ dnes zakoupena v obchůdku hned za vchodem.
 
Mira a Vera
TZ č. 1712 Pivovar U Fleků
Toto místo jsme dnes navštívili, avšak hned při vstupu jsme zjistili, že prohlídka a obchůdek s TZ není otevřený i přes to, že byla neděle. Hospůdka otevřená byla. Tak snad TZ seženeme někdy jindy.
 
libor
Tak na tomto místě jsme ukončili dnešní krásné výletní odpoledne a zároveň jsme se rozhodli zahájit letošní známkovou sezonu. Návštěvu doporučuji. To přeci nejde ,koupit si jenom známku a neochutnat černé pivečko. Pivo stojí 60 Kč. Ochutnal jsem flekovský guláš ( 189 Kč ) ale byl jsem zklamaný. Mohu doporučit topinky, ty byly výborné.
 
Michal
Známka zakoupena v suvenýrech (hned u vstupu)Musel jsem samozřejmě ochutnat i to jejich pivo, fakt vynikající (ale jelikož jsem chudý student, nemohl jsem si dát víc - přeci jen 59,- za 0,4l je dost, i když je to tmavá 13°)
 
MARKOS
AHOJKY. ZNÁMKU JSEM V PONDĚLÍ 5.7. KOLEM 13:30 SEHNAL BEZ PROBLÉMŮ V RESTAURACI U FLEKŮ V KOUTKU SE SUVENÝRY. OTVÍRAČKU NEVÍM. HODNĚ ŠTĚSTÍ.
 
tyna1701
Moc pěkné místo, ač pivo nepiju, tak to jejich nemá chybu. Tz dostupná bez problému. Každému vřele doporučuji.
 
Evík
Známka dostupná bez problémů. Příjemné posezení, ochotná obsluha, černé pivo 13, zajímavá prohlídka v muzeu. Až se zase někdy dostanu do Prahy, určitě se stavím na jedno... :)
 
Kampa
Dne 14.2 známka dostupná bez problémů v prodejně suvenýrů,kde otvírají v 15 hodin.Jinak muzeum lze navštívit út-so 10-16 hod.,vstupné 50 Kč,počet návštěvníků není limitován.Jo,a nebyl tam pán co si prý otvírá jak chce,ale příjemná slečna.
 
Luigi
Turistická známka plně dostupná v prodejně se suvenýry, mají jich dostatek.
 
goratex
Prodejna suvenýrů zavřená, pán si prý otvírá jak se mu chce. Ještě že to nemám moc daleko, budu to dál zkoušet :-))))
 
Libor
TZ již v prodeji
18.01.2010 - první prodejní den této nové TZ - k dostání u vchodu do restaurace v prodejně suvenýrů vč. samolepky za standardních 30 Kč (provozní doba neuvedena -tj. variabilní, ale byl jsem tam okolo 17.45)
 
Libor
TZ stále nemají, ale dle pana provozního by je měli mít k dispozici hned od pondělí 18.01. - ceny vyšší, ale prostředí opravdu stylové, dali jsem si výbornou polívečku (bramboračku) a 2 perfektní pivínka, hrál tam stylově oblečený pán na heligonku, príma atmosféra .-)
 
Vladimír
Známky nejsou
Jak už je téměř běžné, oznámení, že vychází známka ještě neznamená, že je také v prodeji. Ve stánku suvenýrů ještě ani nevědí, kdy je budou mít a začnou prodávat. Obávám se, že to také bude patřit k problémovému místu. V pivovaru sice otevírají v 10 hodin, ale stánek se suvenýry bývá otevřen odpoledne od jedné hodiny nebo také od tří hodin nebo také vůbec. To podle návštěvnosti. No co, hlasoval jsem pro přidělení známky.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek