Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1323 - Lodní doprava Břeclav


Popis

Plavby po řece Dyji z Břeclavi.


Mapa

Navštívil jsem Lodní doprava Břeclav

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Přístav Pavlov
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Kancelář, Ladná, Mlýnská 459 (celoročně od 8 - 17 hodin)
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Turistické informační centrum, Na Návsi 88, Pavlov
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
NEZAŘAZENO
Kraj/okres:
Jihomoravský kraj/Břeclav
Poloha:
48°52'41.82"N 16°40'51.48"E
Hodnocení:
3
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1323 - Lodní doprava Břeclav
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 1323 - Lodní doprava Břeclav


30.10.2022 - zavřeno (nelze ověřit dostupnost)
22.09.2022 - nemají sběratelský předmět
18.09.2022 - nemají sběratelský předmět




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Stanislav Staněk
Stanislav Staněk
TZ
V přístavišti Pavlov není žádná kancelář nebo tak něco, známky je nutno, jak vyplývá i z příspěvků zde, koupit na lodi. Zastihl jsem kotvící loď Pampeliška v přístavišti Dolní Věstonice a dozvěděl se od lodníka, že známky nemají.
 
Dan
TZ 1323
Známka koupena přímo na lodi Vlčí mák na Novomlýnské nádrží. Nejprve ovšem musíte nastoupit na loď a koupit si plavbu. Známka koupena až po vyplutí se zdůvodněním, že nejprve se platí plavba a až pak je čas na zbytek. A pak vám oznámí, že známka stojí 50 Kč...
 
Zdeněk Čech
Zdeněk Čech
TZ
zakoupena na vyhlídkové plavbě lodí Vlčí mák po Novomlýnské nádrži. Známek měli na lodi dost.
 
LukasZ
LukasZ
Zrušeno?
Známku jsem dnes sehnal v kiosku u minaretu, ale zaujala mě informace z webovek, že lodní plavba z Břeclavi letos 1.4. 2018 končí a lodě jsou na prodej.
http://www.lodnidoprava.com/cz/plavba-lodi-reka-dyje-januv-hrad-breclav/
 
Zdeněk Čech
Zdeněk Čech
Re: Zrušeno?
Lodní doprava Břeclav nekončí, končí jen plavby po řece Dyji. Plavby po Novomlýnských nádržích fungují dál.
 
Pavel a Lusie Novákovi
Pavel a Lusie Novákovi
30.08.2017
Tak známka už celý rok není nikde k dostání a zkoušeli jsme ůplně všude se ptát.. :-/
 
Eva Rosenbergerová
Eva Rosenbergerová
23.7.2016
Známka koupena na lodi Pálava. Jeli jsme z Pavlova do Dolních Věstonic se zastávkou ve Strachotíně. Do přístavu jsme se dostali přes recepci kempu. Pustí Vás tam půl hodiny před vyplutím lodě bezplatně. Jinak vstup do kempu Kč 40,00. Po návalu ve Strážnici na plavbu po Baťově kanále, kdy námi plánovaná jízda byla vyprodaná (naštěstí přidali za hodinu další), překvapivě pusto. Na lodi jsme byli čtyři, což co se mě týče, bylo příjemné.
 
Tomáš Parák
Tomáš Parák
Lodní doprava Břeclav
Známka zakoupena v kanceláři - Břeclav, Haškova 3376.
 
Milan Kališ
Milan Kališ
...
Zakoupeno bez problémů na lodi Pálava.Prodává se údajně i v budově vedle přístaviště ve Věstonicích.Netřeba tedy čekat na připlutí.
 
Martina Kalinová Augustová
Martina Kalinová Augustová
TZ
TZ zakoupena na lodi Pálava, při okružní plavbě po střední nádrži Nových Mlýnů, z Dolních Věstonic a zpět.
 
Ondřej Musil
Ondřej Musil
kancelář
Loni jsem s TZ nepochodil, ale letos to bylo bez nejmenších problémů. V loděnici byly závody, takže v kanceláři stačilo jen zaťukat a bylo to.
 
Libor
19.07.2012 (čt) - TZ zakoupena v kanceláři v Haškově ulici (u řeky) v Břeclavi. O den dříve jsme s dětmi absolvovali plavbu Na Nových Mlýnech lodí Věstonická Venuše - i když je TZ inzerována na omšelé tabuli na lodi, letos jí prý už nemají (loni ji na lodi ještě prodávali).
 
Francesco Affogato
končí sezona, nemají, nové neobjednali. allora marameo
 
MARKOS
AHOJKY. PO ŘÍJNOVÉM NEÚSPĚCHU JSEM ZNÁMKU VE ČTVRTEK KOLEM DESÁTÉ SEHNAL VE VESLAŘSKÉM KLUBU. PRÝ ZROVNA DOSTALI NOVOU ZÁSILKU. PS:V BŘECLAVSKÉM ÍČKU JI NEVEDOU. HODNĚ ŠTĚSTÍ.
 
MARKOS
AHOJKY. VČERA V SOBOTU RÁNO JSEM SE STAVIL VE VESLAŘSKÉM KLUBU V BŘECLAVI. NIKDO TAM NEBYL,TAK JSEM ZAVOLAL NA UVEDENÝ MOBIL 723968410. PAN KAPITÁN SLÍBIL,ŽE ZA 10MINUT PŘIJDE,ALE PŘESTO,ŽE JSEM POČKAL PŘES PŮL HODINY,TAK NEDORAZIL. TAKŽE ZNÁMKU NEMÁM. OSTATNÍM HODNĚ ŠTĚSTÍ.
 
vláďa
V sobotu 4.7. známka nedostupná. Lodě nejezdily kvůli vysokému vodnímu stavu na Dyji. Ve veslařském klubu ani nikdo nebyl, vše bylo uzamčeno.
 
Veveřice
Plavba po Dyji lužním lesem je hezká, při dávce štěstí lze zahlédnout bobry. My měli štěstí "jen" na plavající velikou úžovku a srnečka. Plavba od Minaretu k Janovu hradu trvá zhruba hodinu. Natrefili jsme na nadšeného kapitána, jehož výklad byl poutavý.
 
sewista
Ve veslarskem klubu v Breclavi dostupna bez problemu a jsou tam ochotni lide, kteri vam poradi a vsechno vysvetli. Doporucuju
 
Tatík
24.7.2008 se na Pohansko nejelo prý pro nízký stav vody, i když celou noc pršelo (jinak odjezdy v 10+14 hodin). Došli jsme si tam tedy pěšky. Turistických známek měli dostatek v infocentru Břeclav.
 
Zdeněk
Známky
Známky můžete zakoupit i na lodi Věstonická Venuše v Pasohlávkách v ATC Merkur.Rád Vám ji jako posádka prodám.Plujeme v červnu soboty a neděle,v červency a srpnu každý den podle jízdního řádu.
 
Simča S.
Klidná plavba
Po prohldce Břeclavi (TZ 787) jsme šly s dcerou do Veslařského klubu a tady na lodi nám ji kapitán prodal. Jen je nutné si o ni říct před vyplutím, protože ji nemá na lodi, ale na břehu v kanceláři.... Škoda, bylo mi nepříjemné, že jsem zdržovala vyplutí, když mi pro ni kapitán ochotně šel. Jinak plavba trvá hodinu a je moc příjemná. Kola svezou zadara, příroda okolo krásná, prostě to nemělo chybu. Dojely jsme až k Janohradu (TZ 228)
 
Peťule
TZ lze koupit také v infocentru v Břeclavi, byli tam i ve svátek...
 
Jeff
Tak jsem se těšil na známku - na lodi. Ptám se kapitána před vyplutím na známku - není problém, že ji prodá až po přistání - no a měli pouze svou reklamní, ale turistická známka holt žádna :(( Prý musí objednat tak nevim. Loď Svatopluk.
 
Aleš
Opět jsem zavítal do přístaviště ve st.Břeclavi a zakoupil si malou turistickou známku.Dnes jsem měl více času si i prohlédnout loď.Kapitán příjemný mladý muž.
 
Lucka
V případě, že se pro nízký stav vody či pro povodňový stupeň nejezdí, lze prý známku údajně koupit na přístavišti veslařský klub v restauraci Kovárna - otevřeno je: ve všední dny od 14.00 do cca 21hod a o víkendu otevírají už o hodinu dříve, tedy ve 13 hod. Nevím ale, zda tam lze opravdu sehnat, pač jsem tam byla dopoledne a nemohla jsem čekat!!! Opět jsem pořídila pouze foto a nechám si poslat
 
Aleš
Známku jsem sehnal na poslední chvíli protože se prodává na lodi v přístavišti ve Staré Břeclavi.V IC ji neseženete.Razítko zatím nemají.
 
Blanka
Z důvodu nízkého stavu vody se dnes jezdilo až od 14:00 - já jsem na přístavišti Kulturní dům byla bohužel v deset, protože jsem o tomto nevěděla...
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACE
Speciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek