Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 2337 - Peklo Čertovina


Popis

Nová turistická atrakce nejen pro děti v podobě pohádkového pekla v Čertovině. Třípatrová budova má tvar obrácené lodi a pod ní se rozkládá pekelná říše do hloubky 12 metrů.
Pohádková verze datuje vznik čertovinského pekla do roku 666. Při cestě z Ameriky do Austrálie ďábelská posádka ztroskotala nedaleko Hlinska. www.peklocertovina.cz/


Mapa

Navštívil jsem Peklo Čertovina

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku Toto místo prodává také výletku
PEKLOČERTOVINA – suvenýry, Medkovy Kopce 35, Hlinsko
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
NEZAŘAZENO
Kraj/okres:
Pardubický kraj/Chrudim
Poloha:
49°46'35.86"N 15°56'45.23"E
Hodnocení:
2.636
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 2337 - Peklo Čertovina


10.02.2024 - dostupná bez problému
24.01.2024 - dostupná bez problému
08.09.2023 - předražený sběratelský předmět




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Tomáš Procházka
Tomáš Procházka
TZ
Známka za 49. Jel jsem tam kvůli známce ale zkusil jsem i jídlo. Jak jsem viděl v jakým stavu je parkoviště u hlavní silnice tak jsem si říkal ze to bude i spatně vypadat zbytek věcí tak se mám fakt na co těšit. Mile mě překvapilo jak hezké všechno bylo, jen ta cena jídla, ikdyž bylo chutné, byla dělaná na Pražáky.
 
Petr Dolejš
Petr Dolejš
Peklo
Tak jako prohlídka pekla je vtipná, provází vás milé čertice,prostory také krásné,užili si to děti i dospělí. No ale jak už tady psali jiní,cenově je to dost ustřelené. Za hodinovou prohlídku zaplatíte víc než v jiném zábavním parku po celý den. Jednou kvůli dětem viděno, ale vícekrát už se asi nevrátím.
TZ v suvenýrech pekla.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Že suvenýrů a za 49 Kč.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
Re: Oprava
Pochopitelně "Ze."
 
wenzel
Peklo
Pokud se chystáte do Pekla Čertovina, doporučuji předem rozbít prasátko nebo si vybrat stavební spoření. Tímto nechci nikoho od návštěvy odrazovat, ale je pouze nutno počítat s vysokými cenami, a to jak za vstupné, tak suvenýry, fotku s čerty či oběd v pekelné restauraci. Program jsme měli cca na hodinu, je ale nutné se předem objednat na konkrétní čas. Prohlídka pekla stojí za to, na své si přijdou hlavně děti, ale pobavit se dokázali i dospělí jedinci. Po prohlídce je možné posedět v kavárně či zajít do restaurace, která je velice hezky a stylově zařízena. Na recepci u vstupu je šatna, kde si můžete nechat své svršky (v případě, že se čertů budete bát natolik, že budete nuceni měnit prádlo, tak také spodky). Parkoviště se nachází u hlavní silnice, odkud se k Peklu dochází lesem a krásnou naučnou stezkou cca půl kilometru. Parkoviště přímo u Pekla je momentálně v rekonstrukci a tudíž uzavřeno. TZ zakoupena v bohatě vybavených suvenýrech vedle recepce, avšak za 49 kč. Ale čemu se divit při místních cenách... S Peklem jsme byli náramně spokojeni, návštěvu mohu vřele doporučit, avšak jak jsem již psal.... nejlépe po výplatě.
 
Martin JAROLÍMEK
Martin JAROLÍMEK
Co to je??
Proboha, co to je?? Proč má tento nesmysl turistickou známku?? Jak tohle mohlo projít hlasováním?? A TZ za 49 kaček, to si dělaj srandu při těch cenách, který tam mají za vstup a za kus žvance?!
 
Známka dostupná
Turistické známky už mají.
 
Jan Janíček
Jan Janíček
2337
ve čtvrtek 3.9.2020 prodán poslední kus, nové zatím nemají a neví, kdy dojdou.
 
Zdeněk Adamec
Zdeněk Adamec
Peklo v Pekle
Obrovské zklamání! Nad předraženou TZ bych mávnul rukou, ale že jsme na hotovku (řízek a brambor) čekali skoro hodinu a v poloprázdné restauraci pobíhal zmatený personál (naše jídlo nesl ke stolu kde už hosti dojedli, jeden číšník přinesl na vedlejší stůl příbory a druhej je v zápětí chtěl odnést, a td....)Prostě bych od místa s takovou reklamou a hlavně za ty ceny čekal daleko víc! Na prohlídku jsme znechuceni ani nešli.
 
Šárka Kudrová
Šárka Kudrová
Peklo
Mě osobně to zklamalo. Asi jsem měla velká očekávání. Za skoro 1000,- jsem čekala víc. Do pekla se chodilo každou hodinu a cca 50 lidí ve skupině. Slyšet a vidět bylo pouze v přední linii ,takže nic moc zažítek pokud se člověk neprorval dopředu. Jinak čerti užasní .
Restaurace je teda o dost horší. Na 3 točené kofoly jsem čekala 15 minut a při placení po mě chtěl číšník 195,- ,když jsem se ozvala,že to je za tři kofoly je to nějak moc,tak se omluvil,že se přehlídl. Výběr z jídel bída.
TZ slečna v suvenýrech neměla a na dotaz kdy budou,řekla že netuší. U takové "atrakce" bych čekala zásobu známek.
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
15. 7. 2017
U silnice na Hlinsko na nás mávali dva čerti z velkého balvanu. Otočili jsme se a jeli se podívat co tam je. Dokonale stylová restaurace s programem. Paráda...
 
Martina Gomolová
Martina Gomolová
Peklo
Skvělý nápad na zážitek pro malé i velké. Všichni jsme se skvěle bavili a za tu cenu to stálo. Jen byla nutná rezervace.
TZ jsme také zakoupili za 39,-, ale byla u ní příjemná obsluha.
 
Hynek
Předražená tz
Známka jak již uvádějí předešlí sběratelé byla předražená za 39 kč. Jediné čím jsme kompenzovali tuto cenu,bylo to,že se zde zrovna natáčela nová pohádka Z.Trošky "ČERTOVINY" a my se mohli vyfotit a setkat s hlavními představiteli této pohádky.
 
Ondřej Čenovský
Ondřej Čenovský
Předraženo
Nerozumím tomu proč je TZ dražší než normálně 39,- Kč ?
 
L+D+D+N Nesibovi
L+D+D+N Nesibovi
TZ
k dostání za 39,- Kč. My jsme měli štěstí na příjemnou mladou slečnu čertici :-)
 
Jaroslav Pelikán
Jaroslav Pelikán
P
Známka byla dostupná bez problémů co mě zarazilo byla cena která byla 39kč a mani prodavačka jak už bylo zmíněno dvakrát příjemná nebyla jinak úžasný místo
 
Milan Eliáš
Milan Eliáš
čertovina
paní prodavačka v "shopu" byla silně nepříjemná.
+ předražená známka - za 39,- kč.
 
Jitka Kočí
Jitka Kočí
TZ a místo
TZ dostupná. Místo úžasné, představení super. Klobouk dolů před těmi, co to vymysleli a postavili - NÁDHERA. Jídlo výborné, porce obrovské.
 
Iveta Paulíková
Iveta Paulíková
Turistická známka
Vyprodáno! :-(
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek