Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1465 - Pivovar Rohozec


Popis

Pivovar založený roku 1850. Vaří se zde pivo podle původní receptury z tuzemských surovin. Voda určená na výrobu piva pochází z vlastních pramenů ve Vazoveckém údolí.

Mapa

Navštívil jsem Pivovar Rohozec

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Pivovar Rohozec, Malý Rohozec u Turnova
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
HISTORICKÉ PIVOVARY
Kraj/okres:
Liberecký kraj/Semily
Poloha:
50°36'37.59"N 15°8'53.67"E
Hodnocení:
2.75
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1465 - Pivovar Rohozec
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 1465 - Pivovar Rohozec


07.03.2024 - dostupná bez problému
24.11.2023 - dostupná bez problému
13.09.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Známka koupena v pivovarské prodejně plus pohled utopence a pivo domů na večer.
 
Tomáš Procházka
Tomáš Procházka
TZ
Souhlasím že ten vzhled není úplně nejlepší. Lepší byl ten původní.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z pivovarské prodejny.
 
Veronika Žitníková
Veronika Žitníková
Motiv tz
Souhlasím s předchozím příspěvkem, původní vzhled známky byl opravdu o moc lepší. Ten velký nápis Rohozec přes celou tz je úplně zbytečný, zvlášť když je i v horní části...
Ale tipuji, že pivařům je to jedno.
Hlavně, když zlatý mok teče. ;-)
 
Antonín Sečkár
Antonín Sečkár
Rohozec
Známka zakoupena bez problémů v prodejně v pivovaru. Hned jak jsme ji viděli jsme si říkali, že by byla daleko hezčí, kdyby na ni byl jen velký znak pivovaru přes celou známku. A pak jsme se podívali na fotku staré raznice a naše podezření se zcela potvrdilo. Zajímalo by mě, kdo měl ten skvělý nápad raznici změnit.
 
LukasZ
LukasZ
Pivovárek
Rozhodně se stavte, pivovar vypadá hezky, ale hlavně to pivo!!! Známky jsou k dostání v pivnici u parkoviště (prodávají zde i suvenýry z pivovaru), kde paní výčepní pivo doslova hejčká :-)
 
Tms
V Rohozecké restauraci TZ nemají, dá se koupit ve stánku (pivnici) 100 metrů od vstupu do restaurace.
 
Libor
21.08.2011 - TZ dostupná v pivovarském obchůdku u pivovaru, doporučuji zakoupit bednu rozmanitých piv na košt - od každého druhu jedno ... možná přijdete na chuť i tomu malinovému, mně se to nepovedlo
 
Míra
Ve stánku jsme si vybrali spoustu piva na cestu, ovšem 3.7.2011 známku neměli, prý jim došly. Lilo a lilo, tak jsme zašli do pivovarské restaurace na oběd. Pokud někdo chcete udělat podobnou chybu, varuji vás! Takhle tragickou obsluhu už jsem dlouho neviděl!!! Navíc byla putyka pěkně hnusně zahulená - to je tak když v půlce sálu se smí a v druhé půlce nesmí kouřit...
 
karel z klatov
mimo pondeli je znamka v prodejne od 9 do 19hod.hezke razítko a dobre pivo.K.
 
magipriba
Známku jsem bez problémů pořídil v prodejně. Testovací balíček 8 piv jsem koupil poslední,na kamarády už nezbylo :-( . V restauraci měli 2.1. až někdy od odpoledne,takže jsme bohužel nepoobědvali.
 
Petr
Bohužel, známku nemají a jak jsem četl příspěvky z roku 2007 a 2008, tak se opakuje výmluva..."Nevíme jak to mají v pivovaru zařízené...". Známky nejsou, ale pivo nás nezklamalo, po zakoupení a ochutnání "testovacího balíčku" (8 různých piv) určitě Pivovar Rohozec opět navštívíme a budeme doufat, že již tentokrát znánku mít budou. :-)
 
Luboš
Známka zakoupena bez problému ve stánku, mají ještě TZ za 25,-.
 
Lucka
Zakoupeno ve stánku spolu s kofolou:-)
 
Milan
Málo ochotná paní výčepní nám řekla, že s pivovarem nemá nic společného a proto TZ nemá. Ke koupi jsou prý jen ve stánku, který byl již uzavřen. Bohužel neměla ani vzorky místního pivovaru a tak jsme jeli s prázdnou domů. Škoda, při zjištění, že v hospůdce je otevřeno by mě ani náhodou nenapadlo, že nebude nic.
 
Jableska
TZ
známky už zase mají i ve stánku u parkoviště, otevřeno od 10:00
 
Toom
Ve stánku u parkoviště mají TZ momentálně vyprodané ale v restauraci ji mají..pivo mají dobré,jen pivovar vypadá dosti neudržovaně.:-)
 
vláďa
Ve stánku u parkoviště je možno zakoupit známku i vzorky zdejšího piva. Pivo Skalák mě mile překvapilo jak chutí tak i etiketama na lahváčích.
 
Jirka
Známka v pohodě k dostání v prodejně místních piv - ceny více než lidové: 13 ka za 10,80 a 12ka za 9,50 - kvalitu posoudím až se napiji :-))samotná restaurace - velice ochotná obsluha,porce jídla nadprůměrné, nabídka průměrná...prohlídka pivovaru je možná dle informací obsluhy po dohodě, ale pouze ve všedních dnech...škoda... areál pivovaru, nepůsobí zrovna udržovaně :-)))
 
Perikles
Známku měli v dřevěném stánku na parkovišti před pivovarem, stánek ale není označený klasickou nálepkou.
 
Mároš+Macik
Známku jsme koupili v pivovarské restauraci a dali si tam i dobré pivko :-)
 
Tessa
Známky už by měly být k dispozici
Taky jsem se nejprve dostala ke stánku s cedulí "známky nejsou", odkázali mě do kanceláře pivovaru a vysvětlili mi, že jsou úplně jiná firma a nemají s pivovarem nic společného. V pivovaru, po kterém se mimochodem můžete volně procházet, byli velice ochotní, paní z kanceláře mi alespoň natiskla na papír několik razítek a sdělila, že známky budou cca za týden (takže teď už by je měli mít). Dokonce když jsem si chtěla koupit jeden půllitr v ceně 20 Kč (podle katalogu reklamních předmětů, který mi paní ochotně zapůjčila), dostala jsem sklenici zadarmo (prý za to čekání). Taky jsme si nakoupili dárková balení piva, tj. krabičky po 4 ks, výhodou je, že si můžete poručit, jaká piva do krabičky chcete. Jenom se musíte dopátrat EXPEDICE. Shrnula bych to asi tak, že v Rohozci zatím nejsou na turisty připravení a zařízení, ale jinak jsou velice vstřícní. Vyjádřeno slovy paní z kanceláře: pivovar se teprve rekonstruuje a všechno se teprve rozjíždí, pomalu, ale přece. Mimochodem, v pivovarské restauraci si dáte nejenom výborné pivo (nejlepší, co jsme během týdenní dovolené v Č. Ráji pili), ale i dobré levné menu. Takže pro oči žádná pastva, zato pro chuťové buňky ano.
 
Josef
už zase
Už poněkolikáté se mi stalo (a je to obvyklejší u novějších známek s číslem přes 1000), že po vyprodání první dodávky se o objednávku dalších nikdo nestará. Evidentně jsem byl x-tý člověk se stejným požadavkem, protože obsluha stánku (prodejní místo) automaticky ukázala na vyvěšený kus papíru s nápisem "Známky nejsou" a už měla připravenou větu "Nevíme, jak to mají v pivovaře dojednané". Škoda
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek