Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1466 - Český Ráj - Hlavatice


Popis

Nedaleko hradu Valdštejn na pískovcové skále se nachází vyhlídka se železným točitým schodištěm. Ze které je výhled na město Turnov a okolí, Jizeru, maloskalsko a kozákovský hřeben.


Mapa

Navštívil jsem Český Ráj - Hlavatice

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Kiosek pod rozhlednou Hlavatice
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Penzion Pod Hlavaticí, Mašov 95, Turnov
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také výletku
Turistické informační centrum, 5. května 26
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
ROZHLEDNY
Kraj/okres:
Liberecký kraj/Semily
Poloha:
50°34'10.42"N 15°9'19.79"E
Hodnocení:
2.889
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1466 - Český Ráj - Hlavatice
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 1466 - Český Ráj - Hlavatice


13.09.2023 - dostupná bez problému
16.08.2023 - dostupná bez problému
16.08.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Václav Toth
Václav Toth
TZ
Známka zakoupena na pokladně hradu Valdštejn. Krásný výhled po okolí stojí za těch 35 schodů.
 
Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Známka koupena hned na rozhledně jinak výhled z rozledny na město Turnov super.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z Rýmařova.
 
Vladislav Dušek
Vladislav Dušek
Tz
Tz koupena na Valdštejně. Pěknáprocházka lesem i když nevím, jestli se 10ti metrovému šutru se zábradlím nechá říkat rozhledna
 
Milan Šperka
Milan Šperka
TZ
bez problémů dostupná na Valdštejně nebo v IC v Turnově.
 
Viktor Blinka
Viktor Blinka
TZ
Zavřeno.
Opravdu nechápu, proč se jako jediná prodejní místa používají takovéto nespolehlivé prodejny jako penziony. Známku by klidně mohli také vést ve městě v TIC. Ale to bohužel není tento případ.
Vyhlídka je alespoň moc pěkná a je z ní výhled na celé okolí. Je naštěstí i bezplatná, což bohužel vede k tomu, že zde není žádná pokladna k zakoupení známky.
 
Ladislav Nauš
Ladislav Nauš
TZ
Po dlouhé době místo, které se nám vůbec,ale vůbec nelíbilo. Všude zavřeno, penzion vypadal jako by už měsíce nefungoval.Nechápu proč se dávají TZ na takovéhle místa. Odjížděli jsme hodně zklamaní.
 
Josef Busek
Josef Busek
TZ
Dne 29.9.2018 jsem TZ koupil v hotelu pod Hlavatici. S
ice byl zavřený ale ochotný pán otevřel vydejní okénko a TZ prodal měl i turistické razítko kiosek u rozhledny jako vždy zavřený z rozhledny je krásný výhled na Turov,Ještěd a Český ráj.
 
wenzel
Hlavatice
Ze skalní rozhledny je pěkný výhled především na Turnov, za jasného počasí a dobré viditelnosti je vidět např. Kozákov nebo Ještěd. Stánek pod rozhlednou samozřejmě opuštěný a zavřený, pod nánosem prachu a pavučin, takže pro známku jsme se automaticky stavovali do Penzionu Pod Hlavaticí. Okénko s občerstvením zavřeno, ale po zaklepání otevřel pán a známku prodal. Dal nám i razítko, ale když jsem chtěli rozměnit tisícovku, začal být nepříjemný se slovy, to snad nemyslíte vážně? Nakonec bez problému na vydání měl, jen musel udělat pár kroků dozadu pro drobné.
Napůl cesty mezi penzionem a Hlavaticí je na louce umístěno několik dřevěných soch, u kterých se stojí za to na chvíli zastavit.
 
Michael Salveguart
Michael Salveguart
TZ
ZNÁMKA V PENZIONU POD HLAVATICÍ
 
Dominika
Dominika
No. 1466
Kiosek u rozhledny Hlavatice zavřený.
 
Broskvoň Obecný
Broskvoň Obecný
Rozhledna Hlavatice
Turistická známka rozhledny koupena bez problémů v penzionu Pod Hlavaticí. Prodávají sice ještě starší verzi, ale prodávají. Na požádání mají i turistické razítko rozhledny. Z Trutnova na rozhlednu pěkná procházka se zastavením pro známku ve zmíněném penzionu, který se nachází u cesty na vyhlídku. U rozhledny je stánek, který podle komentářů níže je stále zavřený a opravdu i při naší návštěvě byl stánek zavřený. Z vyhlídky moc pěkný výhled na Turnov a okolí. Od rozhledny pěkná procházka k hradu Valdštejn, Hruboskalskému skalnímu městu až k zámku Hrubá skála. Doporučuji.
 
Luboš Čmuchal
Luboš Čmuchal
Dostupnost
TZ v kiosku u rozhledny Hlavatice NEDOSTANETE ani v plné letní sezoně, musíte sejít k PENZIONU POD HLAVATICÍ a tam jich mají dost a dost, proto DOSTUPNÁ S MENŠÍMI PROBLÉMY. Jo a Penzion otvírá v 11:00.
 
Petr Orvoš
Petr Orvoš
TZ
Kiosek uzavřen, v penzionu pod Hlavaticí dnes také zavřeno čas 11:00 hod. kdyby chtěl majitel omlouvat dobu. Smutné.
 
Jan Šípek
Jan Šípek
informace
Známka koupena v Restauraci pod Hlavaticí. Známek dostatek. Obsluha velice vstřícná. Známky se již v kiosku prodávat nebudou neb je získal majitel restaurace i s licencí.
 
Veronika
Kiosek uzavřen
Povzbuzeni příspěvkem paní Ivety jsme i letos navštívili Hlavatici, ale žádná změna. Kiosek zabedněný, žádné info o otvírací době. Pán asi otvírá kdy se mu chce...a to nebývá často. ;-)
Pobavil nás vedle stojící "toi" záchod, omotaný řetězem, aby ho snad někdo nevyužil bez zaplacení 20kč v kiosku, jak hlásá cedule...
Vtipné.
Otázka na Rýmařov: k čemu jsou tyto diskuze, když je situace stejná již několik let a íčko v Turnově se k prodeji známky doslova nabízí?
 
alena
Nedostupná známka
Stánek zavřený. Známka tím pádem nedostupná. Nemohla by se prodávat třeba i v informačním centru v Turnově?
 
Iveta Houzarová
Iveta Houzarová
V kiosku
ochotný pán, známek dostatek v obou provedeních. Stánek otevřen asi jen v sezoně a dle počasí.
 
Martina Vondráčková
Martina Vondráčková
TZ
známka už pár let nedostupná a po zavedení EET ani už na svém jediném místě k prodeji podle informací místních nebude. Nemohla by se prodávat např. v penzionu pod Hlavaticí, kde parkuje většina návštěvníků?
 
Šárka
Turistická známka
Pán by si měl laskavě uvědomit, že když s něčím začne, měl by to také dodržovat. Když si zřídím svůj koutek pro veřejnost, mělo by být také přesně ujasněno tzv. otevíračka, kontakt, případně adresa, kde by se dala známka sehnat jinde. S takovouhle si akorát naštve plno lidí. Zasloužilo by to serióznějšího prodejce. Podle tohoto je zřejmé, že pán je velmi nespolehlivý a nehodí se na to. Chová se jako v holubníku.
Já jsem tam taky byla, psali, že známka je dostupná v kiosku. Čekalo mě velké zklamání: zamřížovaná budova a nulové informace, kdy je pán k dostihnutí. A v Turnově v infocentru známku neměli.
 
Petr Vlasák
Petr Vlasák
Velké zklamání
Dnes jsme při návštěvě Hruboskalska zavítali i na vyhlídku Hlavatice.Moc jsem se těšil na příjemné občerstvení u vyhlídky.Jeke bylo mě překvapení,když jsem našel jen zamřížovaný objekt(já hlupák si nepřečetl recenze)Bylo mi moc líto,jak si někdo naváží toho,když něco zdědí.Na toto místo by se občerstvení hodilo(krásná poloha a i relativně dost turistů)Snad se známka dočká reprazentativnějšího prodejce,jakeho si jistě zaslouží
 
Majklos
Re: špatně vybraný prodejce
Napiste asi i email na TZ, zda se mi ze to tu nikdo necte a situace je asi trisktni uz nekolik let, sem zvedav, jestli se neco v brzske dobe zmeni?
 
Josef Macháček
Josef Macháček
špatně vybraný prodejce
Z dostupných informací jsem zjistil, že stávající prodejce, který toto zdědil po svém otci, má velmi často zavřeno a tím jsou často známky nedostupné. (Teď jsou prázdniny a je zavřeno!!) Navrhuji zajistit licenci prodeje i pro níže položenou restauraci.
 
Majklos
Nedostupna, jen sporadicky
Stanek pod rozhlednou uzamcen, bez jakekoliv otviraci doby, zadne jine info. V restauraci pod rozhlednou i v infocentru Turnove tvrdi, ze nemaji narok znamku prodavat a od doby, co st.majitel zemrel mlady ani v hlavni letni sezone neotevira stanek a tvrdi ze ma vyhradni pravo na prodej a jinde ji tedy neprodavaji, situace pry trva jiz nekolik let a bylo by vhodne prehodnotit, kdo znamku muze prodavat, jinak nema smysl...
 
Lenka
Nedostupná
Krásný letní den,ideální počasí a na Hlavatici zavřeno. :-(
 
Petr Čáp
Petr Čáp
Zavřeno
Během dovolené jsem na Hlavativci byl dvakrát. Vždy zavřeno, známka jinde k sehnání není. Chce to i jiného prodejce.
 
Honza
Stále zavřeno
Byl jsem na dovolené týden v Pelešanech skoro každý den jsem tam šel a pokaždé zavřeno..
 
Tomáš Kysilko
Tomáš Kysilko
TZ 1466 Hlavatice
Doporučuji změnit prodejce, protože to není kiosek nýbrž bouda, která je neustále zavřená a podle informace místních lidí z Hotelu pod Hlavaticí se lidé neustále na TZ ptají.
 
Roman Vodný
Roman Vodný
Zavřeno - opět
Pěkná rozhledna se zajímavým výhledem. Nicméně známku koupit nikde nejde. Občerstvení u rozhledny je přímo zabarikádované a jinde ji nelze sehnat...
 
Jiří Suchomel
Jiří Suchomel
TZ
Ze skalního suku - rozhledny, nádherný výhled na Turnov a okolí. A kiosek...klasika...zavřeno.. Dávali jsme si oběd v Penzionu pod Hlavaticí. Příjemný pán říkal, že by známky klidně i prodával , říkal i majitelovi kiosku, ať mu jich tam vždy něco málo nechá, a pak mu jen peníze za známky odevzdá. Byl ovšem tvrdě odmítnut, že by se jednalo o porušení autorských práv, a klidně by se i soudil... Tady by bylo záhodno, aby zasáhl nějak Rýmařov, protože kdo má tuto Tz je šťastlivec...
 
Milan Doležal
Milan Doležal
TZ
Rozhledna volně přístupná, nádherný výhled na Turnov. Kiosek v sobotu kolem čtvrté bohužel zavřený , dle sdělení místního malíře, který si právě balil cajky, nebylo otevřeno celý den a jak to tak tady čtu, není to asi žádná výjimka. Škoda, známka se nedá koupit nikde jinde i když cca. 300m pod rozhlednou po červené je otevřená hospůdka. Majitel kiosku u rozhledny je prý autorem grafické předlohy TZ a nepovolil prodávat známku jinde.
 
Lída
Známka
Bylo by dobré TZ prodávat i v infocentru v Turnově. Kiosek spíše zavřen než otevřen.
 
Michal Trnka
Michal Trnka
Zavřeno
Kiosek jako vždy zavřen. Zase jsem TZ nezískal...
 
Tatule
Kiosek
Známka dnes bez problémů dostupná v kiosku přímo u rozhledny.
 
Tomáš Bíma
Tomáš Bíma
Hlavatice
Doporučuji zajistit prodej známky i na jiném místě. Například v infocentru v Turnově. Za letošní rok jsme navštívili Hlavatici cca 8x a ani jednou stánek nebyl otevřen.
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
14.8.2015
Hlavatice je pěkné místo a TZ si zaslouží. Ale TZ by se měla prodávat i v info Turnov, protože kiosek je soustavně zavřený. Bohužel i víkendy.
 
hlodavec
...
Výhled z Hlavatice je krásný. Kiosek je zavřený, navrhuji změnu známkového místa.
 
DOLV
TZ
11.4.2015 stánek uzavřen.
Krásná procházka z Valdštejna po červené.
 
Jaroslava a Tomáš Vlkovi
Jaroslava a Tomáš Vlkovi
TZ
Dnes byl stánek uzavřen. Navrhuji změnit prodejní místo.
 
Josef Pulíček
Josef Pulíček
Nic
Dnes jsme se na rozhlednu vydali a překvapivě známku nesehnali. V Penzionu pod Hlavaticí o známce nic neví a kiosek byl zavřený, i když okolo chodily davy turistů. Navrhuji změnu prodejního místa TZ.
 
Misa
Re: TZ
Chci taky
 
Vladimír Hruška
Vladimír Hruška
TZ
Kiosek funkční, TZ dostatek.
 
Lenka
Re: Kiosek u rozhledny opět uzavřen
Souhlasim s Vámi ať změní prodejní místo. My jsem byli na Hlavatici 5 krát ani jednou nazastihli.
 
Lenka Krejčová
Lenka Krejčová
nový majitel
Restauraci pod Hlavaticí co nevidět otevře nový majitel, ale když jsem se ho ptala na známku, nevěděl o co jde. Tak nevím... :-(
 
Tomáš Dvořák
Kiosek u rozhledny opět uzavřen
Osobně absolutně nechápu proč TZ neprodávají například také na Valdštejně či v infocentru v Turnově, když je kiosek u rozhledny neustále zavřený, místo toho je druhé prodejní místo v nějakém Mašově, kam určitě nikdo pro TZ nepůjde a i kdyby šel tak stejně nebude vědět, kde hledat prodejní místo. V inficentru v známku neseženete a pán mi poradil turnovské muzeum, kde ji ovšem také neměli. Takže závěrem bych dodal, že by se mělo určitě měla změnit prodejní místa této turistické známky.
 
Tomáš Dvořák
Kiosek u rozhledny opět uzavřen
Osobně absolutně nechápu proč TZ neprodávají například také na Valdštejně či v infocentru v Turnově, když je kiosek u rozhledny neustále zavřený, místo toho je druhé prodejní místo v nějakém Mašově, kam určitě nikdo pro TZ nepůjde a i kdyby šel tak stejně nebude vědět, kde hledat prodejní místo.
 
anavi
hlavatice
Omlouvám se v rozčilení jsem to popletla. Byli jsme na rozhledně 28.7.2013 ve 14 hodin, v infu potom při návratu z dovolené 1.8.2013....a paní v infu známku nesmí PRODÁVAT.
 
anavi
hlavatice
U rozhledny zavřeno a v infu v Turnově nám paní sdělila, že známku nesmí provádvat, že pán z rozhledny si to nepřeje?????????? Tak by tam měl sedět od rána do večera
 
Jakub Šavlík
Jakub Šavlík
Hlavatice
24.07.2013 (středa), TZ jsme bohužel nekoupili, kiosek u rozhledny byl zavřený, jinak velmi pěkná rozhledna, doporučuji
 
Lenka Pomezná
Lenka Pomezná
Hlavatice
na Hlavatici jsem byly 3 krat ani jednou nebyl otevřen, TZ jsme si nemohly zakoupit
 
Nerothar
Kiosek otevřen, koupena známka i nálepka.
 
sůša
Místo mě moc nenadchlo. Výhled nijak zvlášť neokouzlil. Myslím si, že jsou zajímavější místa v Českém ráji, které by si zasloužili turistickou známku (například Kopicův statek - kde jsou vytesány obrazy ve skálách). Jinak kiosek stále zavřený. Snad budu mít štěstí a seženu TZ v Turnově.
 
letos
Pokud si myslíte,že se u Hlavatice něco změnilo, zapomeňte.Kiosek stále zavřený.TZ koupíte v Turnově v infocentru.
 
letos
pokud si myslíte,že se u Hlavatice něco změnilo, zapomeňte.Kiosek stále zavřený.TZ koupíte v turnově v infocentru.
 
Miloš
I když mi už táhne na 40 a ve Skaláku jsem každou chvíli(mám to jako liberečák za rohem),dnes to bylo poprvé v životě,co jsem zažil kiosek u Hlavatice otevřený.
 
Libor
24.08.2011 - kiosek zavřený, TZ nedostupná (stejná situace i o 2 dny později, 26.08., i když počasí bylo celý týden nádherné), otevírací doba není uvedena :-(. V Penzionu pod Hlavaticí otevřeno, o prodeji TZ prý uvažují na příští sezonu... ale, kdo ví...
 
Zero
27.7. jsem přispěchal na Hlavatici chvíli před třetí, leč kiosek byl zavřený. 28.7. jsem se vrátil něco před půl druhou, ovšem kiosek byl opět zavřený. Pokaždé bylo u vyhlídky několik lidí, takže by se otevřít zřejmě vyplatilo, nicméně majitel to asi vidí jinak. Na kiosku není žádná oficiální otevírací doba, ani žádné jiné informace. Takové prodejní místo je na.. k ničemu. Mnohem lepší by byl penzion Pod Hlavaticí, který má otevírací dobu nesporně lepší.
 
Miloš
Dnes byl kiosek otevřen,ale známky došly.Majitel má dalších 50 kousků objednaných,ale neví,kdy přijdou.Dále tvrdil,že má otevřeno každý den 10:00-15:00 až 16:00(podle nálady).Mimo sezonu se mu nevyplatí otevírat.Jinak známky budou v prodeji jen v kiosku.Výrobu a prodej známky navrhnul majitel kiosku,tak nechce,aby ji prodával někdo jiný.V penzionu ji prý prodávaly bez jeho svolení.
 
Míša
V neděli 10.7. v poledne a odpoledne byl kiosek otevřený, bylo krásně, možná otvírají jen za hezkého počasí. Známku měli.Penzion pod rozhlednou byl otevřený, možná budou mít v budoucnu známku i tam.
 
Petr
Kiosek nečekaně zavřený, dostupnost nelze ověřit, moc často tam otevřeno nebývá. Penzion zavřený, myslím že už ani nefunguje. Jinak rozhled z Hlavatice překrásný!
 
Koťas
Dle paní odnaproti je penzion už čtyři měsíce zavřený, takže TZ je nesehnatelná.
 
Miloš
Dnes malá houbařská procházka po Skaláku.O provozu kiosku škoda mluvit,na dveřích penzionu je jen cedule dočasně uzavřeno.
 
Milan
Procházeli jsme přez Hlavatici v sobotu kolem oběda.V penzionu pod Hlavaticí známku neměli a prý ani mít nebudou a kiosek byl zavřený.
 
Veronika
Kiosek byl zavřený celý týden! A to myslím, že od 22.8. do 28.8. je ještě pořád sezóna! A v penzionu pod hlavaticí??? Suše nám bylo sděleno, že známky nevedou. Dali jsme si tam kávu a i když byla dobrá, tak obsluha opravdu vázla. Už bychom tam nikdy nešli. Rozhledna ale opravdu stojí za to. Je z ní krásný výhled na město Turnov a okolí. O známku si holt musíme napsat do Rýmařova.
 
Pavlína
Určitě stojí za to rozhlednu navštívit. Známka v kiosku nedostupná, v penzinou Pod Hlavaticí taktéž. Personál již odstranil plaketu, protože cituji:"Známek bychom museli objednat 1000 ks a na to my nemáme prachy." Pokud se zde navíc rozhodnete objednat jídlo, tak si raději po půl hodině oveřte, zda vaše objednávka dorazila až do kuchyně, jinak budete hodinu čekat a stejně se nenajíte. Nebojte, na vracení peněz jsou tu v nejhorším případě zvyklí.
 
Veselka
V sobotu 31.7.2010 v hlavní turistické sezoně byl kiosek zavřený a pro příchozí od Valdštejna, kteří nechtěli pokračovat směrem k Turnovu, byla známka nedostupná. Možná by stálo za zvážení prodávat známku na Valdštejně nebo v občerstvení u hradu. Jinak procházka i vyhlídka stojí určitě zato. veselka
 
vláďa
Známek dostatek v penzionu Pod Hlavaticí. Kiosek zatím ještě uzavřen. Moc pěkná zastávka s vyhlídkou při cestě na hrad Valdštejn a do Hruboskalského skalního města.
 
Tatík
Příšli jsme od Valdštejna. Výhled na Turnov hezký, 38 železných točitých schodů a pak místo tak pro 10 lidí. Kiosek v neděli po poledni v sezóně zabedněný, bez otevírací doby, je ale pravda, že občas sprchlo. Turistické známky měli v prodejním okénku v penziónu Pod Hlavaticí, 1 km po červené turistické značce pěkným sešupem, pohledy ale žádné. Na louce pod vyhlídkou jsme obdivovali dřevěné sochy. Cesta zpět po žluté značce na parkoviště do Pelešan připomínala dnes rašeliniště.
 
Petr
dostupnost TZ
Byl jsem ubytován přímov v penion celý týden a po olou tu dobu měli TZ vystavěny ve výčepu. Nahoru je to pěkný krpál, pak po železných točitých schodech na skálu a pokud budete mít en torchu obstojné počasí uvidíte Turnov jak na dlani. Za tu námahu to fakt stojí
 
Luboš
Rozhlednu jsem navštívil 8.5. Kiosek u rozhledny měli otevřený, známek měli dostatek, měli i pohledy a razítko. Výhled byl nádherný. Vstup je zdarma......
 
Lenka
Dobrý den, v sobotu 4.10.08 jsme byli na Hlavatici, penzion Pod Hlavaticí TZ nemá a ani neprodává, stánek u rozhledny byl zavřený.Lenka
 
K8
Ač v září mají mít o víkendech v kiosku pod rozhlednou otevřeno, tak 21.9. nikde nikdo a v hotelu/penzionu jí také neměli
 
charlie600
čechy
opravdu krásný výhled bohužel kiosek ve14.30 zavřeno vyfotil jsem rozcestník tak to snad bude stačit jako důkaz při prosbě o zaslání znamky :-(
 
Mišule
Počásko hezké bylo a ikdyž jsme přišli v otevírací dobu,kiosek zavřený. :o(
 
ZULU
Podle informací od pána v občerstvení si Rýmařov s dodávkou dává pořádně načas.
 
Netopýr František
Hotel Pod Hlavaticí TZ nevede, kiosek u rozhledny má sice uvedenu otevírací dobu 10-12, 14-17 hod květen, červen a září v sobotu a neděli, červenec a srpen každý den, ale v době mojí návštěvy zavřeno, zabedněno, mrtvo. O známce si nechte leda tak zdát. Krásná neděle, turistů davy a kde nic tu nic. Nádherný výhled, ale kvůli ne dostupnosti známky dojem značně pokažen
 
Mandy
Ano počasí stálo za to, ale dorazili jsem později odpoledne, kiosek již zavřený, tak nevím. Dole v penzionu zatím TZ nebyly.
 
Olča
Místo je to krásné, to se dá v tomto kraji očekávat. Ze zkušenosti vím, že kiosek je otevřen v závislosti na počasí - a o tom jaké je počasí rozhoduje vlastník kiosku:)
 
jableska
Dnes známka nedostupná. Kiosek u Hlavatice zavřený - zřejmě bylo málo hezky a sezona ještě není a do penzionu známky zatím nedošly, prý snad do 14 dnů
 
Pavel.S
Dne 9.9. na vyhlídce(rozhledně) kiosek otevřený a ochotný pán nabízí občerstvení, pohledy, razítko, ale TZ nemá. Dozvěděl jsem se stejnou výmluvuna Rýmařov jako v předcházejícím příspěvku, že přijdou až za 2 až 3 týdny.Výhled na Turnov je pěkný.
 
Jaromír
Dnes jsem byl na rozhledně a známku nemají, v kiosku mi řekl že přijdou až tak za 2-3 týdny.
 
David
Jméno obce
Dobrý den,nechci být puntičkář, ale obec pod Hlavaticí se jmenuje Mašov.
 
Jířa
Místo pěkné, ale bohužel den před tím, než jsem tam dorazil, tak známka došla. Nevadí, mám to z chalupy na kole kousek, pojedu jindy.
 
Miloš
Rozhledna sice pěkná,ale kiosek uzavřen.Nevím,proč Rýmařov dává TZ na prodejní místa,která jsou otevřena jen podle nálady provozovatele a kde není možnost zjistit prodejní dobu.Proč nedal doplňkový prodej známek třeba do Penzionu Pod Hlavaticí nebo alespoň do turnovského Íčka.
 
Standa
V sobotu 21.7.2007 jsem známku koupil bez problémů ve stánku u rozhledny. Pán přišel otevřít kolem půl desáté.
 
Killer
Krásné počasí, davy turistů a kiosek v neděli nedobytný. Zase jedno stupidní prodejní místo bez jakékoliv otevírací doby. Tomu říkám podnikatelský záměr.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek