Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 843 - Pivovar Černá Hora


Popis

Historický pivovar s expozicí pro návštěvníky a s prohlídkou současného provozu.

Mapa

Navštívil jsem Pivovar Černá Hora

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku Toto místo prodává také výletku
Pivovarská prodejna, nám. U Pivovaru 496, Černá Hora (web)
Toto místo prodává také turistickou známku
Hotel Sladovna, Černá Hora 3 (web)
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
HISTORICKÉ PIVOVARY
Kraj/okres:
Jihomoravský kraj/Blansko
Poloha:
49°24'54.19"N 16°34'56.53"E
Hodnocení:
2.67
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 843 - Pivovar Černá Hora


27.05.2023 - dostupná bez problému
28.07.2022 - dostupná bez problému
26.05.2022 - zavřeno (nelze ověřit dostupnost)




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Lukáš Čecháček
Lukáš Čecháček
TZ
V pohodě na recepci hotelu Sladovna za velmi příjemných a nečekaných 30,-
 
Stanislav Staněk
Stanislav Staněk
TZ
Kromě pivovaru doporučuji vystoupat i k místnímu zámku, pěkně opravenému, který slouží jako domov pro seniory.
 
Zdeněk Hamada
Zdeněk Hamada
TZ
TZ zakoupena v prodejně pivovaru zároveň s bečičkou piva místního pivovaru.
 
L+D+D+N Nesibovi
L+D+D+N Nesibovi
TZ
mají v hotelu Sladovna na recepci vedle pivovaru.
 
Horakova Helena
Prohlidka
Dobry den lze podniknout neco jako prohlidku v pivovaru.dekuji Horakova
 
Vlaďka Macháčková
Vlaďka Macháčková
TZ
známka zakoupena v hotelu Sladovna, hned vedle pivovaru
 
Jiří Šmerda
Jiří Šmerda
TZ
Já koupil bez problémů v pivovarské prodejně
 
Luděk Dubanský
Zrušení prodejního místa
Dobrý den, jen chci upozornit, že turistická známka PIVOVARU ČERNÁ HORA je nyní dostupná pouze na Hotelu Černá Hora, a.s. Do 31. 5. 2015 byla dostupná pouze na pivovarské prodejně, ale při změně provozovatele byla tato aktivita zrušena. Subjekt, který provoz na prodejně k 31. 5. 2015 ukončil, přeprodal zásoby TZ právě Hotelu ČH. Současní vlastníci pivovaru (Pivovary Lobkowicz, a.s.) nemají o propagaci v tomto směru zájem. Z evidence lehce dohledáte, že posledním, kdo si u Vás (Turistické známky s. r. o.) známku č. 843 objednával, bylo IČ: 76656071. Děkuji, Luděk Dubanský, Černá Hora
 
pivovar
nedostupna
V restauraci znamku nemaji a pry uz mit nebudou, protoze ji udajne prestali odebirat - zmena majitele pivovaru
 
Eva Najmanová
Re: znamky mame nepretrzite uz 8let.
A je to ta prodejna Fortna? Jakou budete mít prosím prodejní dobu v létě ve všední dny?
 
Eva Najmanová
Re: Re: znamky mame nepretrzite uz 8let.
nebo to je spíš ta prodejna ještě před vchodem?
 
podnikova prodejna
znamky mame nepretrzite uz 8let.
Znamky prodavame jen na nasem miste,protoze v pivovare jsme se setkali na vratnici s neochotou mimo nasi prodejni dobu prodavat.nechce je ani hotel.nevim jak Vam jinak pomoci.vedouci piv.prodejny
 
míša ševčíková
míša ševčíková
ch
Super
 
Ondřej Musil
Ondřej Musil
Podniková prodejna
Po veškerých útrapách konečně zakoupena známka v podnikové prodejně. Dnes nebyl nejmenší problém ji pořídit. Otevírací doba o víkendu je sobota 7-11. Sice jsem ji sehnal až na čtvrtý pokus, ale podařilo se.
 
Roman a Pavlína Mikušovi
Roman a Pavlína Mikušovi
Známka je, jen trochu jinde.
TZ mají v obchůdku asi 60m vlevo od vrátnice pivovaru. Jen bych upravil název prodejního místa, protože i mně tvrdili na vrátnici pivovaru, že ji už dávno nemají. R&P
 
Jakub
Černá Hora
Připojuji se k názoru většiny o zrušení známky,nebo přesunutí známkového místa do hotelu Sladovna,kde jsme byli ubytovaní a velmi spokojeni...Ovšem na vrátnici u pivovaru to už bylo něco...kdyby měl pan vrátný pušku,tak nás asi zasřelí..vůbec s námi nechtěl o TZ mluvit a tvrdil,že TZ nikdy neměli a atˇ okamžitě odejdeme.Takže,co dodat??
 
HonzaH
známku pohltila "Černá DÍRA"
Patrně jsem byl asi v jiné dimenzi když jsem po nich chtěl TZ. Nikdo mě ještě takto neposlal někam... O chování zdejších zaměstnanců si myslím své, a připojuji se také s žádostí o ZRUŠENÍ známkového místa. Takže kdo ze sebe chce udělat vola tak ať zajede do Černé Díry..
Byl jsem tam 29.9. někdy kolem poledne.
 
Míra
známku mají!
známka k dispozici je v obchůdku u pivovaru. možná by neškodilo ji mít i v okénku pro noční prodej (případně ve vedlejší restauraci) :)
 
Pavlína
Známka se jíž neprodává
Při návštěvě pivovaru v Černé Hoře nám bylo na vrátnici sděleno, že se prý známka již nejméně dva roky nevyrábí a tudíž neprodává. Škoda. Jestli je to pravda, tak by to tady mělo být uvedeno, ať pak člověk nevypadá jako trouba.
 
Ondřej Musil
Ondřej Musil
Zrušit!
Vzhledem k tomu, že jsem rodák z blízkého okolí, tak mně to znovu nedalo a vydal jsem se pro TZ, která mně jako jediná poblíž chybí.. Bohužel jsem pochodil naprosto stejně jak v předchozích třech návštěvách. "Nemáme, dlouho jsme neměli a nevíme vůbec nic"! Můžu říct, že toto jsem ještě nikde nezažil a ať může být místo turisticky sebelepší, tak tady bych byl pro jediné: zrušit a sbohem a šáteček!
 
Lenka1
Na výletě přes Černou Horu jsem chtěla svoji sbírku TZ rozšířit i o tu z Pivovaru ČH, ale bohužel jsem nepochodila. Ani v restauraci, ani na recepci Hotelu Sladovna, ani v pivovarském "nonstopu" TZ neměli. Pán v podnikovém obchůdku se mi téměř vysmál, že známku nemají a už se ani nedělá, protože nynější vedení o ni nemá zájem :-( Co k tomu říct ....
 
Patrik Smolka
TZ ve vrátnici pivovaru
Při zpáteční cestě z Moravského krasu jsem se chtěl zastavit pro TZ. Ve vrátnici pivovaru mi pán sdělil, že TZ nemají, že už jí nedělají. Pivovar je jinak moc hezký :-)
 
Leji1
V sobotu 26. 1. 2013 TZ na vrátnici pivovaru byla vyprodaná, ale koupil jsem ji v podnikové prodejně.
 
Milena
tz v pivovaru Černá Hora
Po cestě na dovolenou do Moravského krasu jsme se zastavili v pivovaře ČH a v podnikové prodejně se snažili koupit TZ, ale marně. Velice neochotná paní se nám snažila namluvit, že je už více jak rok nemají, ani je neobjednávali. Pak nás napadlo zeptat se přímo na vrátnici pivovaru a tam starší pani vrátná byla velice ochotná a známku nám bez problémů prodala. Doporučuji se nevzdávat při prvním odmítnutí a když se v průvodci píše ( na vrátnici ) opravdu se tím myslí na vrátnici !!
 
Syd
Na trase Brno - Letovice jsem se zastavil i v ČH. Pivovar krásný, opravený. Pouze v podnikové prodejně neochotná nevrlá zenská, která vám odsekne, že turistické známky sice měly, ale teď nemají a ani mít nebudou. Pohlednice nemají, účtenky ani razítka prý nedávají.
 
cimrmanka
Známku jsme koupili v Noční prodejně v pivovaru naprosto bez problému.
 
miroslav
Známka absolutně nedostupná vůbec nikde a mě to i tak připadalo, že obsluha podnikové prodejny o turistických známkách ani nic nevěděla. Místo nebylo ani označeno jako prodejna turistických známek. To je mi divné, že před týdnem byla známka k dispozici. Skoro jako bych byl někde jinde ?!?
 
Martin
Známka je k dispozici v NON-STOP podnikové prodejně a dokonce jen za 25 Kč.
 
Martin
Známka v poho k dostání v podnikové prodejně.
 
Stanislav
TZ opět skladem
Podle prodavačky v podnikové prodejně dorazili TZ dnes, po roce kdy nebyly. TZ zakoupena v prodejně a ne na vrátnici jak je uvedeno v prodejním místě.
 
Martin
Odpověď na můj dotaz:Dobrý den z Rýmařova, děkujeme za upozornění na nefunkční místo. Prodej (neprodej) známek jsme telefonicky ověřili. V pivovaře došlo k personálním změnám, takže známky nikdo neobjednal.O prodej známky mají zájem a objednávku zašlou co nejdříve.Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.Jitka Šínová
 
Karolína Černá
Známku nemají a paní v pivovarské prodejne hned vedle brány pivovaru (ve vrátnici nikdo nebyl) tvrdí, že známka není a nebude - již neexistuje.
 
mačo
TZ 843 už nekoupíte
pivovar Tz už nebere tak tam seženete už je pivo atd.
 
Petr
Do pivovaru se dostanete pouze po předchozím objednání formou exkurze. Neměli jsme štěstí, v den návštěvy se exkurze nekonaly.
 
stan
maj znamky a dobry pivo
 
Honza
Návštěvu městečka doporučuji. V podnikové prodejně známek mají dost. Jen pohlednice chybějí. Pivo dobré a ti, co pivu neholdují, si mohou vybrat i ze sortimentu limonád. Doporučuju ochutnat grenu, ta je z grepu a citrónu a je tam i chmelový extrakt. Do pivovaru se sice dostanete jen po předchozím objednání, ale je zde toho k vidění i tak dost. Např. barokní kostel a pseudorenesanční zámek, dále velice zajímavá křížová cesta, která je zakončena barokní kaplí. Více informací o křížové cestě a kapli dostanete na zámku. Ten sice nyní slouží jako domov důchodců, ale nádvoří je volně přístupné a na recepci pracuje ochotná paní, která ráda poskytne leták. Zámek je navíc nově opraven a tvoří úžasnou pohledovou dominanci městečka.
 
jirkacek
dodatek
..ještě dodám ke svému příspěvku, že pokud chcete vidět fotky z pivovaru , popis místa nebo rady co a jak , klikněte na www.turistika.cz a najděte uživatele jirkacek a jeho cestopisy.
 
Berni
Známka k dostání v NON-STOP podnikové prodejně. Do samotného pivovaru jsme se nedostali, exkurze pořádají pouze pro dopředu rezervované větší skupiny.
 
jirkacek
Exkurze
Za krásného slunečného počasí jsme přijeli do Černé Hory na objednanou prohlídku pivovaru ( musíte se na jejich www stránkách dopředu objednat). Vstupné 60 ,- , děti 30 ,- ( v ceně není degustace, ale vedle brány je pivovarská restaurace ). Milá paní nás zavedla provedla místnostmi , kde pivo vzniká , kde se ukládá i kde se stáčí do sudů a lahví. Beze spěchu jsme se dověděli vše podstatné. Pivovar je jeden z nejstarších v republice a jeden z největších nezávislých pivovarů. Prohlídku doporučuji. I o víkendu si hned vedle brány do pivovaru můžete koupit jejich výrobky , včetně limonád , které se zde také stáčí.Známky v prodejně bez problémů , na vrátnici také pěkné razítko.
 
Irena
tento týden se vrátila kamarádka z dovolené a byla poněkud rozčarovaná tím, že turistickou známku zakoupila za 30 Kč.
 
Filip
známka koupena v pohodě, v nějaké podnikové prodejně či něčem podobném před pivovarem:-)
 
Aleš
Při příležitosti zahájení turistické sezóny 2008 v regionu Moravský kras a okolí jsem si zakoupil Turist.známku přímo v pivovaře+razítko do vandrbuchu
 
kamila
Dostupnost známky
není ohrožena ani když má obchod zavřeno.Ochotná vrátná dá vybrat TZ
 
Milan
-V pátek 30.6.2006 známka byla.
 
Roman
pivovar a restaurace
byl jsem na exkurzi v pivovaru, kromě ukázky moderních technolodií vaření piva nic jiného neuvidíte. Nebyla ani ochutnávka piva. Pouze v restauraci to stálo za to. Dobré jídlo a pivečko taky super...jen jsem na něho čekal trošku dlouho.
 
Richard
Známka dostupná na vrátnici bez problému a v restauraci dobré jídlo i obsluha stojí to za návštěvu
 
Zdenka
V restauraci u pivovaru skvěle vaří, ochutnala jsem i několik drůhů zdejšího piva, a moc mi chutnalo. Na to,
že se v Černé hoře prodává TZ jsem bohužel přišla až pozdě, tak si ji musím nechat poslat dodatečně. Jinak
restauraci vřele doporučuju, i ceny jsou v normě, a moc si pochutnáte!
 
Clar
Známka bez problému k dostání ve vrátnici pivovaru, moc milý pán.
 
Erva
Známku nemají na vrátnici pivovaru ale v podnikové prodejně, která je hned vedle.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2893 Turistických známek
2847 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek