Vybudovali jsme kuchyni, na jejíž vybavení padly veškeré zásoby nerezu na Moravě. Uvedli jsme do provozu vzduchotechniku, jejíž potrubí je dimenzováno na průlez Bruce Willise. Absolvovali jsme kurzy točení piva, které vedli odborníci z pivovaru Svijany.
Naučili jsme se ovládat nejnovější gastronomické technologie - digitální konvektomat a "teplou lednici" italské značky UNOX.
Vyhověli jsme všem přísným nárokům hygieny, máme veškeré revize, razítka od hasičů, hlukovou studii, uzemněné spotřebiče, dostatek světla na pracovních plochách, bezpečnostní obuv i pokrývky hlavy.
Hlavně jsme ale dali dohromady tým deseti lidí, kteří oplývají nadšením i schopnostmi: Na kapitánském můstku se bude střídat Martin Benýšek, který má za sebou dvacet let vaření ve špičkových pražských restauracích, a Gábina Ceperková, za kterou Rýmařováci v minulosti jezdili na oběd do Žďárského Potoka.
Otevírací doba i nabídka se bude postupně rozšiřovat.
Těšíme se na Vaši návštěvu a předem prosíme o shovívavost.