Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1193 - ZOO Chleby


Popis

Zoologická zahrada Zoo Chleby, nezisková obecně prospěšná společnost.

Mapa

Navštívil jsem ZOO Chleby

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Zoo Chleby hlavní pokladna + obchod se suvenýry
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
ZOOLOGICKÉ ZAHRADY
Kraj/okres:
Středočeský kraj/Nymburk
Poloha:
50°13'20.2"N 15°5'30.12"E
Hodnocení:
2.8
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1193 - ZOO Chleby
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 1193 - ZOO Chleby


18.06.2023 - dostupná bez problému
12.09.2022 - dostupná bez problému
22.07.2022 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Zuzka
Zoo Chleby
Krásná, malá zoo. Vřele doporučuji. Krásný zážitek s dětmi.
 
Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Moc pěkná zoo trochu dražší ale co dneska není.
 
Kamil Černý
ZOO
Výborné ZOO především pro děti. TZ dostupná bez problémů.
 
Jiří Mach
Jiří Mach
Známka nedostupná
Bohužel suvenýry uzavřené, spousta zvířat již v zimovištích. Hezká procházka jen málo zvířat k vidění. Škoda
 
Jiří Mach
Jiří Mach
Známka nedostupná
Bohužel suvenýry uzavřené, spousta zvířat již v zimovištích. Hezká procházka jen málo zvířat k vidění. Škoda
 
Petr Glajch
Petr Glajch
Tz
Koupena v ic Nymburk.do zoo jen turnikety a suvenýry zavřené.
 
Kateřina Kaslová
Kateřina Kaslová
Zoo
Pěkná malá zoo, i s pěkným hřištěm pro děti.
 
Viktor Šelmeci
Viktor Šelmeci
TZ v zoo
Opravdu již v obchůdku v zoo jsou + velmi příjemný pán v pokladně/obchůdku, děkujeme
 
ZOO Chleby
Dostupnost TZ v zoo
Turistické známky budou opět k mání v obchůdku se suvenýry přímo v zoo (nová zoo), a to od začátku sezony. Přes zimní období je provoz obchůdku omezen a otevřeno je pouze při speciálních akcí.
 
Petr Dolejš
Petr Dolejš
ZOO
Pěkná malá zoo, i s pěkným hřištěm pro děti.TZ opravdu nevedou,ani paní na pokladně nebyla moc příjemná.
 
Veronika Žitníková
Veronika Žitníková
TZ
Zakoupena v íčku v Nymburce u milé slečny.
 
Petra Křečková
Petra Křečková
Není a nebude
TZ nemají a neřeší. Nebyli nám schopni nic říci.
 
Jan Maček
Jan Maček
Známka
Nemají dlouho a prý mít nebudou
 
Andre
ZOO Chleby
Krásná ZOO především pro návštěvu s menšími dětmi, které neunaví tříhodinové putování od klece ke kleci. Návštěva staré části ZOO je na hodinku, velmi kontaktní se zvířaty. Problémem ZOO Chleby zřejmě bude konfliktní ředitel, na kterého si stěžovali prakticky všichni zaměstnanci, prý se nepohodl s TZ a tedy je vůbec do pokladny neobjednává. TZ však mají v informacích v nedalekém Nymburce.
 
Jarča
ZOO Chleby
TZ si ZOO nezaslouží. Známku neměli už před rokem naší návštěvy a letos opět nemají. Neochotná paní na pokladně, která mi odpověděla, že už je nemají třetím rokem.
 
AJA AJA
AJA AJA
ZOO Chleby
Známky nemají prý už 2 roky,velmi neoochotná paní v obchůdku. TZ koupena v IC v Nymburce
 
Martin Krupka
Martin Krupka
ZOO Chleby
Turistické známky nemají a podle toho co vidím na dostupnosti, tak již zřejmě delší dobu. Podle mého názoru si ji ani nezaslouží. Velmi slabá ZOO.
 
Eva a Honza Stejskalovi
Eva a Honza Stejskalovi
TZ
Známka zakoupena v IC Nymburk
 
Luboš
TZ
V sobotu 2.4. 2016 TZ neměli a po dotazu, zda je to pouze teď, paní odpověděla, že už je dlouho nemají!! Je to škoda!!
 
Jitka Salátková
Jitka Salátková
ZOO Chleby
Turistickou známku prý nemají už rok. V Nymburce v Íčku k dostání bez problémů. Toto infocentrum otevřeno o víkendech - jako jedno z mála. Díky.
 
Lenka Krejčová
Lenka Krejčová
ZOO Chleby
Na dotaz zda mají TZ je prý prodávají v létě. Což je docela mimo mé chápání...
 
Gustav Jablečník
Gustav Jablečník
ZOO Chleby
Absolutní nezájem o prodej TZ
 
Anna Bartoňová
Anna Bartoňová
Nesehnání tur. známky
v době návštěvy nemají sběratelský předmět
 
Karlík
Nemají známku
Chtěl jsem zakoupit známku, ale paní u okýnka mi řekla: No jo milý zlatý tu už ale 2 roky neprodáváme....
 
Radka
Stoklasová
Nemají známka což nás hodně mrzí.
 
Gabriela Bartoňová
:-(
Dcera se vrátila že školního výletu, nadšená. Já už méně, když jsem zjistila,že jí špatně vrátili peníze při nákupu turistické vizitky. Ráda bych věřila, že to bylo nedopatřením...
 
Petr Šuráň
Petr Šuráň
Známky nejsou
ZOO milá, nenáročná, nejlepší atrakce nové dětské hřiště.
Známku nelze pořídit, protože se prý pan ředitel nepohodl s TZ organizací, takže nejsou a nebudou, nutno sbírat korespondenčně.
 
Pavel Semanský
Pavel Semanský
pondělí
Vstupné již 100 Kč/dospělý.V nové části stále jen dva zvědaví velbloudi,ale také moderní wc a dětské atrakce.
Stará zoo je celkem malá,ale poměrně dost navštěvovovaná.Nejvíc nás zaujalo velké akvárium,a možnost pro děti vstoupit mezi kozy domácí a krmit je.
Od dubna do října otevřeno denně 8-18 hod.
 
MARTIN PŘIBÍK
MARTIN PŘIBÍK
ZOO
Známka je momentálně vyprodaná, ale už je prý objednána nová várka. Stará část ZOO je skutečně velmi malá, ale najde se zde dost zajímavých zvířat. Nová část ZOO vzniká přes silnici na druhé straně, zázemí vypadá velmi luxusně, ze zvířat k vidění zatím jen velbloudi. Cena vstupu 90,- nám připadala po návratu z hřebenů Krkonoš přiměřená. Správce jsme naštěstí nepotkali.
 
Martina Humpolíková
Martina Humpolíková
Pěkná ZOO
Malá,ale pěkná ZOO, blízko ke zvířatům. Níže zmíněného "populárního" pána jsme viděli a hlavně vyslechli z dálky... podával výkladke zvířetům, ovšem včetně svého poněkud svérázného vysvětlení užitečnosti xenofobie a agitace proti EU a nevím čemu všemu ještě... používá i nevhodná slova, tudíž děti bych od něj držely tedy opodál. Pán má asi nějaký vážný komplex...Opravdu kazí dojem z clé ZOO. Určitě nepřehlédněte funkční úl, do kterého se dá přes sklo nahlédnout!Vstupné 90 dospělý, parkovné 40.
 
Milan
Malá ale pěkná ZOO.Se správcem jsem se nesetkal ( asi výhra ), ale s příjemnou paní, která byla ochotná.
 
Peta Ružička
Správce
Zoo vcelku hezká, až na toho správce, který je opravdu nějaký divný. Diktoval kdo se může vyfotit kde vyfotit a měl dosti nevhodné poznámky na přítelkyni. Lepší si ho nevšímat.
 
Vít Havránek
AROGANTNÍ BLB
Navštívil jsem tuto ZOO již podruhé a opět mi veškeré zážitky zkazil ?správce?. Tak arogantního a bezohledného člověka jsem ještě neviděl. Poprvé lítal po ZOO jako blázen a nadával na návštěvníky a podruhé, když mě málem pokousal jeho vlčák pohybující se volně po ZOO, jsem dostal opět vynadáno. ZOO Chleby NIKDY VÍC!
 
Pavla Marie Růžková
ZOO Chleby
Návštěvní místo vřele doporučuji, velmi vhodné pro rodiny s dětmi, atrakce: hřiště pro děti, kolotoč, pískoviště, klouzačka, možnost krmit kozy, lamy, prasátko, pro rodiče je možné dokonce si ve výběhu pohladit mladého geparda. Bohužel jsme si nevšimli, že prodávají turistickou známku, takže si pro ní musíme zajet znova. :o)) Ale děti tento výlet zajisté uvítají zas. Jinak vstupné je dost vysoké, pro dospělého 90 Kč a pro dítě 50 Kč, ale jedná se o neziskovou organizaci, tak je to asi pochopitelné. ZOO je maličká, komorní, s tím jsme počítali a také jsme necítili žádné rozčarování. Všechna zvířata byla venku, čili jsme neměli problém si každé prohlédnout. Děti šly do výběhu ke kozám a i do klece za prasátkem - jen pozor, to prasátko občas kousne.
 
Eliška
ZOO jsme navštívili v neděli. Překvapilo nás celkem dost lidí. ZOO je maličká, útulná, zajímavá hlavně pro děti. Vstup 90 Kč za dospělého je poměrně dost na to, kolik zvířat tam uvidíte. Minimálně třetina výběhů zela prázdnotou a figuríny zvířat to nezachrání.
 
Honza
Hezké.....ALE!!!
ZOO hezká, příjemná, fajn zvířata...pro děti super, cena za dospělého 90Kč..no dejme tomu. Vše v pohodě až na pána ve výběhu gepardice.... už opravdu hodně dlouho jsem neviděl tak arogantního idiota jako v této ZOO. Pán který na každého řval a do výběhu pouštěl pouze ženy s tím, že diktoval kdo dovnitř může, kdo ne a kdo má zůstat venku a kdo milostivě může za plotem fotografovat....to bylo fakt i na mě moc. Vzhledem k přítomnosti malých dětí jsem se nechtěl pouštět do slovní přestřelky.....Prostě dokonalý návod, jak lidem znechutit zbytek prohlídky této ZOO.
 
Jirka
Jako studenti jsme měli vstup za 40, takže za dva, známku a krmení 120, což je slušná částka. ZOO je zajímavá a stojí za návštěvu, jen prase ve výběhu je divoké a zakouslo se mi do boty, nohavice a následně i slušně odřelo nohu. Jo a kde jinde si pohladítě kočkovitou šelmu:)
 
2mig1
zoo je sice malinká, ale zaručuju vám, že spokojenější zvířata nidke jinde neuvidíte.. v pokladně si můžete zakoupit krmení pro koně, lamy, ovce, kozy, prasata... a když budete mít štěstí, budete si moct pohladit i gepardici mzuri, která je krásná a naprosto úžasná... personál zoo je velmi vstřícný a sympatciký, pro mě jedno z největších překvapení výletu...
 
Scarlett
ZOO super. Chystá se nový pavilon. Známka bez problémů, kupy pohledů a super magnetek! DOPORUČUJI! PS: mají malou lamičku ;)
 
Tomáš Hradecký
Příjemné překvapení
Velmi příjemná mini-zoo. Doporučuju.Známku bohužel neměli - byla vyprodaná, ale prý za týden už by opět mohla být.
 
Martina
ZOO malá, ale hezká. Leguána jsme nepotkali, ale u morčat ve výběhu i u koz a prasátek se dětem líbilo. Vstupné na můj vkus taky vyšší než bych čekala, ale jinak tu bylo pěkně. Známka i pohledy a razítko v pokladně - obchůdku u vchodu.
 
Béďa
Zbytečná cesta 200 km do ZOO. Přivítá vás cedulka - ZAVŘENO. Na jejich stránkách uvádějí, že je otevřeno a když tam dojedete připadáte si jakoblbec. Už tam nikdy nepojedu.
 
Tatík
Zastavili jsme se po skoro čtyřech letech, už to není taková idylka s kasičkou u vchodu. Přibyl obchůdek, pokladna, akvárium, opičí výběh...a také cena vstupného. Ale pořád bezvadný cíl výletu, před majiteli smekám. Turistických známek a pohledů dostatek v pokladně.
 
Marta
Malá zoo
Na to, že byla neděle, tak tam bylo málo lidí. Na můj vkus tam moc zvířat nemají, spíš jsem si připadala jak na farmě, ale dětem se tam líbilo, volně tam pobíhalo prase.
 
Petr
Pěkná zoo
Dceři se tam moc líbilo,o výši vstupného lze diskutovat,je téměř stejné jako "zimní" vstupné v podstatně větší zoo v Ústí či Liberci.Na straně druhé nikdo není nucen tam chodit.Spíše mě jakožto nemotorizovaného turistu mrzí,že z oskořínského (nebo třeba nymburského)nádraží nejezdí třeba nějaký tranzit či minibus k zoo.Ne,že bychom to neušli,ale v takřka letním žáru a bez jakéhokoli stínu to nebylo nic příjemného.
 
Petr
SUPER ZOO
Dnes (27.09.2008), jeden z udajne poslednich peknych vikendu, jsme se rozhodli i pres to, ze se zde pise o vysokem vstupnem, jet se podivat do ZOO. Musim ale konstatovat, ze 70,- Kc za dospeleho a 40,- Kc za dite opravdu nelitujeme !!! Jednim slovem SUPER. Naprosty klid. Primy kontakt se zviraty. Detske hriste v ZOO. Uplne Vas to pohlti a zapomenete na stres z mesta. Synka jsme nemohli ani dostat domu. Vsem vrele doporucujeme.
 
vlada
zoo jak ma byt
nejlepsi je volne pobihajici prasatko :'' doporucujeme
 
jirkacek
Malá ZOO
Dne 26.8.2008 jsme na synovo přání jeli do této malé ZOO. Nevadilo by mi , že je malé , vždyť co je malé , to je milé, ale nemalé je vstupné ( 70 kč ) , které se zde vybírá, a to mi vadí. Zkrátka za hodně peněz málo muziky, vždyť vstupné je skoro stejné jako ve Vyškově, kde jdete i do Dinoparku a Zooparku. No nic, za 30 minut hotovo a my jeli dál. Zajímavé bylo volně pobíhající prasátko a papoušek sedící , děti se báli di dvorečku ke kozám - jsou moc divoké.
 
Ruda
tak známka byla dobře k sehnání (i když ještě ta starší verze),ale co mě ohromilo byla cena vstupenky. 70 kč bez možnosti studentské slevy a celé zoo jsme s přítelkyní měli projito za 30 minut.
 
boocay
Toto malé ZOO je opravdu nádherné. Překvapil nás u vchodu leguán, který se vyhříval na kraji bazénku a nechal se od každého pohladit. Známka dostupná bez problémů.
 
Luboš
Prohlídku této mini zoo doporučuji. Především mě uchvátila kolekce mnoha druhů bažantů, které jsem doposud v žádné mega zoo neviděl. A pokud chcete vidět krušovického kozla in natura, tak tohle je to správné místo. :-)
 
Rakša
Zoo je úžasná, sice maličká, ale nádherná. Nadšené byli hlavně děti, hráli si s leguánem i kůzlátky. Ještě že opička, kterou tu mají, kouše, jinak bychom si ji asi odvezli domů :-). Známka má nádherný motiv a mají i další propagační předměty a hračky za lidovou cenu. Návštěvu všem vřele doporučuji. Markéta
 
Aneta
Pohlaď si Leguána
Velmi hezká soukromá mini-zoo, zvířata se mohou krmit a hladit, pro děti velmi zajímavý zážitek. Známku lze koupit v pokladně spolu s dalšími upomínkovými předměty, vstupenkami a krmením pro zvířata. Hned za pokladnou na vás bude čekat přes 1m dlouhý LEGUÁN, kterého si můžete pohladit.
 
Fylkir
Dětem se tu líbí
Malinká ZOO, v které se bude líbit především dětem. Známku si můžete vybrat sami a penízky i na vstupné pak
hodíte do dřevěné bedýnky. Já osobně bych zvolil menší vstupné nebo ještě lépe "Rodinnou
vstupenku", protože velikost a stav zahrady vstupnému neodpovídá. Je tu ještě hodně práce, ale určitě je
obdivuhodné, že se někdo do takového podnikání vůbec "vloží". Ale co člověk, to názor...pro děti
je to tu super, skluzavka, dětský koutek a zvířátka je zaujmou a těžko pak zahradu opouští. Kdo se pak chce
ještě pokochat výhledem po okolí, ať navštíví nedalekou rozhlednu "Romanku" v Hrubém Jesníku.
 
Market.Km
ZOO byla docela hezká. Nejprve jsme se tam nemohli dostat, protože měli zamčeno a ani nereagovali na zvonění
zvonu u dveří a tak jsme jim museli zatelefonovat na číslo, které měli u dveří. Nějaký pán nám otevřel a řekl
"chovejte se tu jako doma" takže vstupné jsme hodili do dřevěné bedýnky vedle vchodu a pán to ani
nekontroloval. TZ byly také volně k dispozici za něž se peníze také vhazovaly do dřevěné bedýnky. Bylo to
opravdu příjemné vidět člověka, který ještě věří ostatním lidem a nechá je pohybovat se volně na svém pozemku.
Doufám, že toho nikdo nezneužívá a opravdu zaplatí za vše - jak za vstupné tak za všechny amulety, které jsou
volně k dispozici.
 
Vacica
Nádherná TZ
 
Vladimír Šimůnek
"ZOO" je hned vedle kostela. Po zazvonění vám otevře ochotná slečna, ovšem proč je toto místo
známkové opravdu nevím. Takových malých soukromých ZOO je po republice mnoho.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACE
Speciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek