Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1864 - Lázně Toušeň


Popis

Městečko Lázně Toušeň leží na soutoku Labe a Jizery, v městečku najdeme malé lázně, které jsou hojně navštěvované. http://www.laznetousen.cz/view.php

Mapa

Navštívil jsem Lázně Toušeň

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Česká pošta Lázně Toušeň
Toto místo prodává také turistickou známku
Slatinné Lázně Toušeň
Toto místo prodává také turistickou známku
Úřad městyse Lázně Toušeň, Hlavní 56
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
NEZAŘAZENO
Kraj/okres:
Středočeský kraj/Praha-východ
Poloha:
50°10'15"N 14°42'48"E
Hodnocení:
2.276
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1864 - Lázně Toušeň


26.02.2024 - dostupná bez problému
30.06.2023 - nemají sběratelský předmět
30.10.2022 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Tomáš Procházka
Tomáš Procházka
TZ
V lázních opravdu známka není. A v neděli ani nezkouším poštu ani úřad ????
 
Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Známka I s nálepkou na úřadě jinak nic moc k vidění ale menší kolonáda v lázních je.
 
Iveta Houzarová
Iveta Houzarová
TZ
na lázeňské recepci nemají. Na úřadě v patek nikdo nebyl a pošta měla zrovna zavřeno.
 
Veronika Žitníková
Veronika Žitníková
TZ
Zakoupena bez problémů na úřadu městyse společně s Labskou stezkou, obě po 30kč. Poté pěkná procházka podél Labe do Čelákovic.
 
Jan Fridrich
Jan Fridrich
TZ
známka včetně pohledů na obecním úřadě - i když jsem musel chvíli čekat
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z lázní.
 
René Pietschmann
René Pietschmann
TZ
Známka dostupná v lázních.
 
Martin Vondra
Martin Vondra
známka
nedostupné
 
Josef Bušek
Josef Bušek
TZ a STZ
Lázně Toušeň jsme navštívili 25.5. 2020.
Je to malebná obec na Labi. Ve městě není nic moc k navštívení, ale i tak doporučuji navštívit.
TZ jsem zakoupil bez problému na obecním úřadě spolu s Labskou stezkou mají i pěkné razítko.
 
Ladislav Nauš
Ladislav Nauš
TZ
Známka zakoupena na recepni v Lázni Toušeň od milé obsluhy na recepci.
 
Pavla Veselá
Pavla Veselá
recepce
TZ zakoupena v recepci Slatinných lázní. mají také množství hezkých pohledů. děkuji
 
Petr Klauda
Petr Klauda
dostupnost
17.11. známka byla dostupná na recepci Lázní za 30 Kč.
 
Petr Hrnčíř
Petr Hrnčíř
Známka
Trafika má v sobotu otevřeno do 11:00,byl jsem tam v 10:55 a už tam nikdo nebyl.V recepci spousta všelijakých suvenýrů, otevřeno pořád, ale známky tam nemají."Miluju" taková místa...
 
Václav Novák
Václav Novák
TZ 1864
Na recepci v lázních známku stále nemají, asi ji ani neshánějí, lestos jsem tam byl podruhé. Zakoupeno v trafice/vinárně. Milá obsloha je tam.
 
Vladislav Dušek
Vladislav Dušek
Známka
Na recepci lázní vyprodáno,trafika má v sobotu otevřeno do 13.00, takže ve 14.15 jsem měl smůlu. OU a pošta má o víkendu zavřeno, takže smůla na třetí, vlastně na čtvrtou. Snad jindy.
 
Antonín Sečkár
Antonín Sečkár
Toušeň
Známka zakoupena v lázeňské trafice. Ta se nachází ve žlutém rohovém domě naproti kostelíku sv. Floriána. Musí se vejít dveřmi s nápisem "Lázeňská vinárna" a uvnitř v předsíni vedou jedny dveře do vinárny a druhé do trafiky.

Za aspoň krátkou procházku stojí pěkně udržovaný parčík naproti lázním a soutok Labe a Jizery. Jinak tu chcípl pes, což je konec konců pro lázně ideální.
 
Lucie Vyčítalová
Lucie Vyčítalová
TZ
Na recepci v lázních známku neměli, ale poradili poptat se na náměstí ve vinárně. TZ nakonec zakoupena u ochotného pána v trafice hned vedle:)
 
L+D+D+N Nesibovi
L+D+D+N Nesibovi
TZ
na recepci stále vyprodaná. Na ostatních místech bylo mrtvo.
 
Dan Havlík
TZ 1864
Známka je na recepci lázní vyprodána, koupil jsem ji na úřadě městské. Ochotná paní pracovala při pátku ještě po 14. hodině, děkuji!
 
Milan Šperka
Milan Šperka
Známka koupena bez problémů v recepci lázní od milé recepční.
Jinak samotné Lázně Toušeň pro mě byly zklamáním, od "lázeňského" města jsem čekal trochu víc než skoro přehlédnutelný dům na hlavní silnici. Vše naštěstí vynahradila procházka podél Labe kolem jeho soutoku s Jizerou zpět do Čelákovic.
 
Luboš Čmuchal
Luboš Čmuchal
Kdo hedá, najde
TZ koupena na recepci lázení Toušeň. Je trochu problém najít vchod a to co vchod je, jako vchod nevypadá, ale jinak vevnitř příjemná paní recepční a TZ dostatek. Ostatní PM jsem nezkoušel, protože v sobotu ve 14:20 je většina PM zavřena.
 
Honza Pásler
Příjemné poklidné místo
Ve všední den dopoledne, navíc mimo sezonu, působí Toušeň spíš dojmem poklidné vesničky než lázeňského místa. Pro toho, kdo vyhledává klid, přímo ideální. TZ bez problému v lázeňské trafice, vedle hospoda U lípy s příjemným prostředím, dobrým pivem a lidovými cenami. Příjemné procházky u Labe i u soutoku s Jizerou. Myslím, že tomuto místu není co vytknout.
 
Ladislav Svoboda
Ladislav Svoboda
Toušeň
Turistické známky měli na recepci lázní (tedy kdesi za ní, jak popsáno níže). Jinak opravdu jen parčík a soutok.
 
Zdeněk Novotný
Zdeněk Novotný
Ono to jde...
Po přečtení příspěvku od Zero jsem se Toušeně obával. Projížděl jsem lázněmi totiž rovněž v tu hrozivou dobu - v sobotu odpoledne! Navíc třináctého!!!
Jel jsem rovnou na místo činu - recepci lázní.
Zvonit jsem nemusel, bylo otevřeno. Uvnitř tajemné přítmí a naproti recepci dvě osoby. Jedna se mi tajemným hlasem otázala na mé přání. Po vyslyšení mé žádosti o TZ mi stroze odpověděla: "samozřejmě" a odešla kamsi do hlubim lázní. Po několika minutách se vynořila, známku nabídla k prodeji. Nechtěl jsem riskovat, že nebude mít kasu a nebude mít na vrácení. Proto jsem pohotově v rukou žmolal připravených třicet.
Proběhla výměna kulatého dřeva za kulaté na dřevo... Paní poděkovala, já se rozloučil a šel. Takže známka se přeci jen v Toušni získat dá. :-) Tímto děkuji ochotné paní recepční, že známku nakonec v úrobách lázní našla.
 
Zero
TZ z Toušeně jsem si neodvezl. Je sice hezké, že TZ má čtyři prodejní místa, ale v sobotu odpoledne jsou tři z nich zavřené, což jsem očekával, ale sázel jsem na recepci lázní. Po zazvonění přišla paní s telefonem na uchu, otevírat dveře se nenamáhala a po vyslyšení mé žádosti o TZ mi přes sklo stroze odpověděla, že tam nemá kasu a že si mám pro TZ přijít v pondělí.. Bohužel, to jsem již byl o 250 km jinde. :-(Tolik k ochotě personálu toušeňských lázní..
 
stochovak
Jelikož je dnes státní svátek, jediná možnost, kde koupit známku je v budově lázní. Naštěstí se povedlo, známek je dostatek. Nějak moc jsem se nezdržoval, a mazal jsem na slavnosti do Staré Boleslavi.
 
Michael (StrakaNaVrbe)
Lázně
Známka zakoupena v recepci po notném štrachání. Přiznám, že jsem objekt lázní docela dlouho hledal a jezdil tak a zpátky po břehu Labe. Čekal jsem je nějaké takové větší... :) Sama cyklostezka kolem Labe je však velmi příjemná...
 
magipriba
Známka zakoupena na recepci Slatinných lázní za tradičních 30,-. K tomu výběr z asi 6 druhů pohledů. Podle slov recepční jsou zde od rána do noci i o víkendech a svátcích, takže známku lze zakoupit prakticky kdykoliv. Kolonáda z pohlednic se nachází uvnitř objektu Slatinných lázní, a rozhodně to není nic dechberoucího. Levně, nicméně nikterak zázračně jsme se najedli v restauraci vedle lázní. Po cyklostezce č. 241 se lze dostat přes lávku k soutoku Labe a Jizery, nicméně část lávky na pravém břehu Labe lze absolvovat pouze s kolem v ruce, končí totiž příkrým schodištěm.
 
Petr
Lázně
Známka dostupná na recepci lázní.Na proti lázním přes silnici je malý,příjemně upravený parčík.Když jej projdete dostanete se k Labi,kde je vidět soutok s Jizerou.
 
Jakub
je to dobře dostupné
 
Libor
27.11.2011 (neděle odpoledne) - TZ dostupná na recepci v lázních (lázeňská budova u silnice), měli poslední 2 ks, takže 1 ks tam na někoho ještě čeká ...
 
vláďa
V sobotu po ránu známka dostupná v lázeňské trafice. V sobotu mají otevřeno od 8 do 11 hodin, v neděli bohužel zavřeno.
 
stochovak
Jelikož byl Státní svátek, tak jsem známku sháněl ve Slatinných lázních. Zjevně unuděná postarší recepční mi suše odpověděla, že jsou známky vyprodané, a že nikoho nenapadlo je vzít z pošty nebo z Městského úřadu k prodeji.
 
Láďa
V prodeji: jak - kde
Bez problémů na úřadě. Na poště jsou také v prodeji. Pozor ! Tříhodinová polední pauza. V trafice budou už prý brzy, až si je přinesou. Z úřadu. Mají to daleko, asi 50 m. V Lázeňském domě zatím netuší, že by je také měli mít.
 
starý Jarda
TZ v prodeji
je v prodeji na Úřadu městyse ul. Hlavní 56.Zatím PO a STŘ 08.00 - 12.00 a 13.00 - 17.00.Kvůli Vám ostatním sběratelům co jste v pracovním procesu jsem se ptal na dostupnost. Až se sejde kulturní komise, tak rozhodne. A uvažují dát známku také do lázní. Hned jsem jim připomněl, že nedaleko je hospoda, která má otevřeno každý den. Budete muset počkat na podrobnější informace. Já mám známku už na stole.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek