Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 48 - Malá Prašivá


Popis

Horská chata nad Vyšními Lhotami.

Mapa

Navštívil jsem Malá Prašivá

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Horská chata Prašivá (web)
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
BESKYDY
Kraj/okres:
Moravskoslezský kraj/Frýdek-Místek
Poloha:
49°38'11.63"N 18°29'2.93"E
Hodnocení:
2.824
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 48 - Malá Prašivá
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 48 - Malá Prašivá
Obrázek č. 3, Turistické známky, No. 48 - Malá Prašivá


25.02.2024 - dostupná bez problému
25.08.2023 - dostupná bez problému
07.07.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Chata Prasiva
Re: TZ
Hezky den Vladislave. Dekujeme nejen za podporu obnivy chaty prostrednictvim zakoupene jubilejni znamky, ale hlavne za Vase mila slova a navstevu. Tak at se dari a treba zase nekdy nekde na videnou. Vasi Prasivaci, www.ChataPrasiva.cz
 
Vladislav Dušek
Vladislav Dušek
TZ
Moc pěkná chata i okolí.TZ za 45,-, výročka za 100,-. Přestože normálně nepřeplácím, tady jsem zaplatil. Nejspíš proto, že se mi nikdo nesnažil namluvit, že jim známky v Rýmařově zdražili, ale že jdou peníze na rekonstrukci chaty, což bylo i vidět. Jinak moc milá obsluha a třeba se ještě někdy přemluvím, abych se vydrápal do toho kopce :-)
 
Matěj Bartoš
Matěj Bartoš
TZ
Nádherná chata, kde kromě dobrého jídla a pití zakoupíte i TZ. Výroční známkou podpoříte rekonstrukci chaty. Doporučuji
 
Chata Prasiva
Re: TZ
Dekujeme za Vase hodnoceni. Zase se nekdy stavte. Vase chata Prasiva
 
Stanislav Staněk
Stanislav Staněk
TZ
Známka dostupná na baru, spolu s výroční a vedle v sále k vyfocení i maxiznámka. Navíc slušná nabídka jídla a pití, upravené okolí chaty. Po šesti dnech v Beskydech jednoznačně nejlepší místo.
 
Václav Toth
Václav Toth
TZ
Známka zakoupena na baru v chatě. Krásný kostel na kopci vedle chaty.
 
Martin Stiller
Re: Přes okýnko
Hezky den.Bohuzel, interiery chaty jsou z rozhodnuti vlady uzavreny, to nezmenime. A jinak doplnim...krome standardni TZ a vyrocni TZ, mame k dispozici jeste specialni jubilejni TZ :-)
Dekujeme za Vasi navstevu.
Vase chata Prasiva
 
Oldřich Jasenský
Oldřich Jasenský
Přes okýnko
Známka k dostání ve výdejním okýnku i s výroční. Maxiznámka je bohužel v chatě nedostupná k vyfocení.
 
Michaela Ťoupalová
Michaela Ťoupalová
Chata Prašivá
Auto jsme nechali před restaurací Kohutka a vydali jsme se do celkem pěkného kopce směr Prašivá. Nejhorší výšlap ale trvá jen chvilku a poté je už jen mírné stoupání. Po cestě se vám otevřou krásné výhledy na Lysou horu a další kopce. Přišli jsme bohužel až v 19:00, takže jsme na rozhlednu vpuštěni nebyli (respektive ano, ale jen v případě ubytování přímo na chatě). Každopádně zde pořádají prohlídky pro návštěvníky, ale netrefili jsme se do správného času. Obsluha jinak ale milá. Poté jsme si dali baštu dole na Kohutce, kde mne i v pozdní večerní hodinu překvapil výběr jídla a hlavně ta chuť (halušky a výpečky neměly chybu).
 
Martin Stiller
Re: Chata Prašivá
Hezky dobry den. Dovolim si jen doplnit vysvetleni k clanku pani Michaely nize. Vzhledem k tomu, ze na rozhlednu se chodi skrz ubytovaci cast chaty, tak neni mozne, aby verejnost pendlovala chatou po cely den. Proto jsou pro navstevy rozhledny vyhrazeny casy specialnich exkurzi viz nas web www.ChataPrasiva.cz, pri kterych Vam popovidame o historii chaty, jeji soucasnosti, projektu obnovy chaty Prasiva atd. Krome pravidelnych exkurzi na rozhlednu delame tyto prohlidky i pro predem nahlasene vetsi skupinky i v jine terminy, takze tech moznosti, kdy se nahoru da dostat, je kazdy tyden opravdu plno. Prejeme vsem hezky den a tesime se na videnou u nas na Prasive.
 
Ivana Stonawská
Ivana Stonawská
Malá Prašivá č.48
:-)
 
Lucie Bubeníková
Lucie Bubeníková
.
.
 
Martin Stiller
Re: Re: rozhledna na Prasive
A jeste pridavam odkaz na informace o otviracich hodinach rozhledny: http://www.chataprasiva.cz/chata/rozhledna/
 
Jan Valehrach
Jan Valehrach
rozhledna
Rozhledna otevřena dle rozpisu na webu chaty, ale i dnes (ve čtvrtek) jsme na požádání byli na rozhlednu vpuštěni (slečna nám pověděla i něco o historii chaty).
 
Martin Stiller
Re: rozhledna na Prasive
Dobry den.
Rozhledna na Prasive ma sve oteviraci hodiny, ktere jsou zverejneny jiz nekolik mesicu na webu chaty i na nastenkach v chate. Tech moznosti je mnohem vice, nez uvadite. Prosim, neklamejte verejnost. Bohuzel umisteni rozhledny a pruchod na rozhlednu skrz ubytovaci casti chaty neumoznuje NONSTOP otevreni rozhledny. V ramci moznosti delame exkurze na rozhledne i mimo oteviraci hodiny. Ne vzdy lze ale kazdemu jednotlivci vyhovet, hlavne kdyz restaurace praska ve svech a pred chatou jsou davy cekajici na jidlo a piti. Prosim, mejte pochopeni. Snazime se, ale nejsme kouzelnici. Za team Prasivaku zdravi Martin Stiller a Michal Hase, chatari
 
Dave
rozhledna na Prasive
Rozhledna na Prasive neni bezne pristupna. O vikendech se poradaji exkurze pouze v 10:00 a 10:30 pro 15 stastnych. Zklamani. Chata pekna, tur. znamky vcetne vyrocni bez problemu dostupne.
 
Martin Stiller
Vyrocni tur.znamka
Klub pratel chaty Prasiva a Turisticke znamky s.r.o. si pro Vas pripravili k 95.vyroci chaty Prasiva jubilejni turistickou znamku. Jeji prodejni cena je 50kc a zakoupenim prispivate na opravu teto legendarni beskydske horske chaty, ktere se parta nadsencu a dobrovolniku snazi jiz rok navratit zasly lesk a slavu. Dekujeme za Vasi podporu a tesime se na setkani s Vami na Prasive. Vice na: www.ChataPrasiva.cz
 
Tomáš Vereš
Tomáš Vereš
nalepka chyba
TZ maju nalepky vsak nie (iba vizitky)
 
Martin Stiller
Re: nalepka chyba
Je pravda, ze nalepky nevedeme, neb o to neni zajem.Za pul roku pusobeni na chate se na to ptali asi celkem 3-4 lidi, kdezto vizitek o vikendu prodame bezne 20-30ks. Nabizime tedy to, po cem je poptavka a vsechno bohuzel mit nemuzeme. Dekuji za pochopeni. Martin Stiller, chatar
 
František Dej
František Dej
malá prašivá
je to krásné místo
 
panda
předražená známka
Známka za 35 Kč.
 
yyy
Re: Re: Re: Re: předražená známka
....některému chataři stačí starší obyčejné auto.......avšak někteří chataři už také pochopili, že obyčejné auto na hory nestačí. Doufám, že Vám opět hodně lidí pomůže. Vlastně o tom to je. Děláte to velmi chytře. Horám zdar. yyy a spol.
 
Martin Stiller
Re: Re: Re: Re: Re: předražená známka
Nerozumeli jsme si. Jako starsi obycejne auto jsem mel na mysli treba starsi terenni Suzuki nebo Nissan, jiny potrebuje treba noveho Hummera, Lexus ci luxusni Pajero. Kazdy ma hodnoty jinde. A myslim, ze na horach to bylo vzdy tak, ze si lide vzajemne pomahali a tak by to take melo zustat.
 
xxx
Re: předražená známka
Co se mych zkusenosti a informaci tyce, nikde neni psano, kolik znamka musi stat. Je pouze jen doporucena cena, ale ne pevna a zavazna pro vsechny. Jsou mista, kde se prodava za 30, jsou mista, kde se prodava za 35 a jsou mista i za 40kc. Kofola stoji take nekde 5kc za deci, jinde 6 a nekde i 8kc za deci... . Zije v trznim prostredi a ne v socialismu, ktery by nekomu neco disktoval. Co vim, maji na Prasive nejlevnejsi pivo ze vsech horskych chat v regionu a take kofolu za vybornou cenu. A Vy tady resite jejich znamky :-)
 
Martin Stiller
Re: Re: Re: předražená známka
Za chatare jen dodavam, ze kofolu neprodavame a asi uz ani nikdy prodavat nebudeme. Je pravda, ze pivo mame pro zakazniky za velmi prijatelnou cenu 25kc za desitky a 30kc za dvanactku. Pokud si nekdo mysli, ze uspech podnikani je v tom mit o par korun drazsi pivo a to ze nekoho zachrani, tak to se myli. Tech par korun z piva mesicne navic toho ci onoho chatare nezachrani. Nekteremu chatari staci starsi obycejnejsi auto, nektery jiny se musi pravidelne predvadet v novem bouraku. Kazdy ma jine naroky a kazdy ma jinou filosofii a kazdy pristupuje ke sve praci jinak a s jinou strategii. Podstatne je delat svoji praci s nadsenim a hlavne poradne a zodpovedne. A o to se my na Prasive snazime. Horam zdar. Martin a spol.
 
yyy
Re: Re: předražená známka
Pravděpodobně mají chataři hodně peněz, když si můžou dovolit mít nejlevnější pivo ze všech horských chat v regionu a také kofolu. Však oni na to příjdou dříve nebo později!!!!
 
Olga
Malá Prašivá
Krásné prostředí, příjemní lidé, známka k dostání a pokud jde o velikost razítka, žádné překvapení. Minulý týden jsem viděla dokonce o něco větší, když jsem navštívila letiště ve Frýdlantu nad Ostravicí.
 
Kamil
Malá Prašivá
Turistické známky mají. OVŠEM!!!!! Dávám za pravdu Lucii. Česneková byla opravdu bída.
 
Martin Stiller
Re: Malá Prašivá
Dobry den. dekuji za feedback, skoda jen, ze nejde hned primo chatarum fairove naprimo. Uvitali bychom ho hned nejlepe z prvni ruky. Kazdopadne je pravda, ze tyto 3 dny bylo nespokojenych vice, budu to s kuchari resit a polepsime se. Martin Stiller
 
Martin Stiller
Re: Malá Prašivá
Dobry den. dekuji za feedback o cesnecce. Uz o tom vime, bylo Vas vice nespokojenych a pro nas je to impuls zlepsit. Osobne jsem ji ten den nejedl, nedokazu tedy presne reagovat. Co se razitka tyce - to uz tu je na chate mnoho let a budeme si nechavat delat nove razitko. Prosim o strpeni...cilem bylo ted zpristpnit aspon restauraci, kuchyn a chodby v prizemi. Jeste jednou diky za feedback a klidne mi priste napiste naprimo. Martin Stiller
 
Lucie Michalíková
Lucie Michalíková
Malá Prašivá
Personál snaživý a ochotný, ale česnečka byla velkým zklamáním. Snad to zlepší. Známka i v chatě za 35,- . K dispozici poněkud monstrózní razítko.
 
Tomáš Parák
Tomáš Parák
Malá Prašivá
Známka zakoupena u chaty ve stánku z občerstvením, za 35 Kč.
 
Vilém Pecina
Re: Malá Prašivá
Zdražíli známky? Kupovalo se za 30,- Kč. Co se dá dělat, no!!!
 
Vilém Pecina
Známka.
O víkendu jsem byl na Prašivé. Aspoň stánek otevřen. Proč se neprodávají také turistické známky? Stále nejsou. Škoda.
 
KCT - technicka sekce
Re: Re: jidlo
Predchozi najemce byl zmenen majiteli kvuli naprostemu selhani spravneho chatareni, dlouhodobemu vybydlovani objektu apod. Dusledky, ktere na chate kvuli tomu zustaly jsou fatalniho charakteru a skody technicka sekce KCT odhaduje na 200 000,-kc. Technicka sekce KCT take zverejnila fotogalerii po prevzeti objektu. Predvedcte se tedy sami ...K videni zde: http://prasiva2015.rajce.idnes.cz/Prasiva_pri_prevzeti/
 
Martin Stiller
Re: Re: Re: Re: Re: jidlo
Mate pravdu, klobasky a parecky na Prasive nevyrabime...to ale nepovazuji za jidlo, je to jen doplnek jidelnicku. A boruvkove knedliky...tez mate pravdu, denne se nevyrabi. Ale kde jo, ze? :-) Jojo, presne tak, na hranolky ma kazdy jiny nazor, my nejsme ale MC Donalds, tak u nas je nechceme :-) A cas ukazal, ze navstevnici fandi domaci kuchyni a hranolky radi ozeli. A diky, ze nam drzite palce a diky za duveru. At se dari.
 
Luboš
Re: Re: Re: Re: jidlo
Martine, prosím Vás, chodím a chodil jsem na Prašivou dost často. Vím, jaká byla kuchyně a jaká kuchyně je nyní. A pokud vím, v minulosti se polotovary na Prašivé nevařily. Hranolky? Každý máme na to jiný názor. Nikdo Vám ho nebere. Nevím, zda máte denně čerstvá jídla, ale určitě každý den jste knedlíky s borůvkami nevytvářeli. Ono i ten párek nebo klobása je svým způsobem polotovar. Jinak se snažíte dobře, držím Vám palce.
 
bublik
jidlo
Slyšela jsem, že se mění personál chaty, tak jídlo už určitě stejné nebude :-(
 
benetton.bar
Re: jidlo
Já jsem slyšel, že se nestaral pan vedoucí, tak proš mění celý personál, když podle svých zkušeností vím, že tam pracovali velice příjemní lidé, hlavně pan správce byl velice trpělivý člověk, dokonce mi dal i svou vlastní známku, když ji momentálně neměli. A kuchyň? Ta opravdu měla své jméno. Je škoda, že takový personál se zahodil.
 
bublik
Re: Re: jidlo
Nový majitel, nový personál :-)
 
Věrka
Re: Re: jidlo
Ono se s radostí rušili také "díla", jenom proto, že fungovali, a dobře, za komunistů. Po létech se opět začínají vracet. Snad i současní nájemci pochopili, co bylo dobré. A kuchyň? Ta byla vynikající.
 
Martin Stiller
Re: Re: Re: jidlo
Je kuchyn a kuchyn. Oblibenou cesnekacku a zelnacku urcite nerusime a pokracujeme v teto tradici na Prasive dale. Co jsme zmenili a za tim si take stojime, ze jsme vyhazeli 7 mrazaku, ktere v chate byly a zmenili jsme jidelnicek tak, ze uz nebudeme delat zadne polotovary z makra, tedy zadne hranolky, krokety, smazaky apod. Ale jen denne cerstva ceska jidla a obcas nejakou horskou specialitu i treba z Alp. Jidelnicek bude tedy mensi, ale zase cerstvy a domaci. Jsme horska chata, na hranolky lze sfrcet dolu do Frydku do McDonalds :-)
 
Martin Glatz
známka
Děkuji za sdělení. I když chata byla zavřená, výlet stál za to. Určitě pro známku přijdu. A také doufám, že budou výborné polévky, jaké bývaly. Na česnekačku se moc těším.
 
benetton.bar
Re: známka
No, nevím, zda bude taková dobrá česnekačka, jako bývala. Mění se totiž nejen nový pan vedoucí, ale i celý personál, což je škoda. Na jiných turistických chatách je situace daleko horší. Vím o čem mluvím. Kdybych pracoval v gastronomii, tak co první udělám, okamžitě beru kuchyň.
 
KCT - technicka sekce, Ing. Oldrich Zurek
Re: Re: chata docasne uzavrena
Jak chata "fungovala" a vypadala za predchoziho najemce se muzete presvedcit zde: http://prasiva2015.rajce.idnes.cz/Prasiva_pri_prevzeti/
Jaka je realita nyni za novych najemcu, prijdte se podivat. Nebo mrknete na: www.ChataPrasiva.cz Nadsenci a dobrovolnici makali na prvni etape rekonstrukce 4 mesice, odpracovali pres 3000 hodin, nechali tam srdce a kus zivota.... . Za to jim patri velky DIK!!!
 
Martin Stiller
chata docasne uzavrena
Horska chata Na Prasive je docasne kvuli rekonstrukci uzavrena. Otevreni se planuje na duben 2015. Pak bude ihned jak znamka, tak samolepka navstevnikum k dispozici. dekujeme za pochopeni a tesime se na setkani s Vami na Prasive. Za KCT Beskydy Martin Stiller
 
Popokatepetl - Honza
Re: chata docasne uzavrena
Dost věcí nechápu. Když něco funguje, ruší se to. Ono se stává, že známky nebo samolepky dojdou, koupí se nové, nic se neděje. Posledních deset let pravidelně chodím na Prašivou. Super kolektiv, až na jednu paní číšnici, ale to snad je všude, ne? Také se těším na setkání s Vámi.
 
Martin Stiller
Re: Re: chata docasne uzavrena
Vite, prvni 2-3 mesice jsme budovali jen uvnitr...kvuli pocasi apod. Ted uz uvidite spoustu veci i zvenku a ostatne...prijdte se podivat primo do chaty :-)
 
Martin Stiller
chata docasne uzavrena
Horska chata Na Prasive je docasne kvuli rekonstrukci uzavrena. Znovuotevreni se planuje na duben 2015. Pak ihned bude znamka i samolepka navstevnikum k dispozici. Za KCT Beskydy Martin Stiller
 
bublik
Re: chata docasne uzavrena
Dobrý den, o jakou rekonstrukci se jedna? My tam byli už několikrát nic se tam neděje.
 
Martin Stiller
chata v rekonstrukci
ahoj vsem.
horska chata Na Prasive, patrici KCT, je v soucasne dobe v rekontrukci. Otevreni se planuje na duben 2015. Prosim tedy o pochopeni a strpeni. dekujeme. za KCT Martin Stiller a ostatni.
 
Jiří Martínek
Jiří Martínek
Známka Malá Prašivá
Chata z technických důvodů zavřená-asi rekonstrukce.Prý to máme zkusit kolem dubna :-(
 
Martin Stiller
Re: Známka Malá Prašivá
Zdravim Vas Jirko. ano, chata je v rekonstrukci. Otevreni planujeme s KCT na duben. Znamky budou, zajistime. Mejte se.Martin Stiller, www.cyklocestovani.cz
 
Martin Tešnar
Martin Tešnar
Malá Prašivá
TZ nezakoupena při přechodu z Oldřichovic, přes Javorový, Ropičku, Kotař, Prašivou do Vyšní lhoty.

Dnes bylo hodně lidí, tak buď vyprodaná nebo neměli.
 
Markéta Dvořáková
výlet Kotař-Ateliér-Prašivá
Dobrá zpráva - turistické známky už jsou.
 
Kristýna Weissmannová
Kristýna Weissmannová
výlet Prašivá Kotař-Prašivá
Pěkné počasí, ale smůla byla, že známky neměli. Ale máme chatu blízko takže nic se neděje, horší je to pro ty co se vydají na výšlap z větší dálky
 
Slávka Stavělová
Pohodový výlet.
Krásná chata, příjemná obsluha, vynikající jídlo zvané Kočičák - všem doporučuji. Turistické známky jsou.Doporučuji všem.
 
Jirka
Super vylet
pekna chata, vyborne jidlo vam prinese rychly a prijemny cisnik. doporucuji cesnecku "horsky dech" a domaci bramborove placicky. tur.znamka v pohode u baru, razitko u medveda. u mne na jednicku!
 
Jarmila
Turistická známka není prý málo objednal, mám dojet přes týden. Celá žhavá se tam drapu znova
 
frantisek trnovec
TZ kupena na chate,nalepku nemali,razitko bolo u medveda
 
Jirka Z.
1.5.2013...TZ k dispozici na chatě sice byla, ale neměli tur. nálepku - prý už ho to nebaví a cyklotrack razítko prý vloni někdo ukradl a ještě neobjednal nové. Měl jsem z toho jednání rozporuplné pocity.
 
JHS2308
Malá Prašivá
Příjemná obsluha, příjemné posezení a známka je :-)
 
Oldřich Jícha
Prašivá 8O(
Mraky lidí, neochotný personál, nebyla známka atd.
 
Honza
Hezký předjarní výlet
I přes trošku mrazivé počasí hezký výlet :-).
 
Pinďa
Rozhlížecí ochoz
Příjemná chata, kde se dá za rozumné peníze přespat. Těsně za vchodem vycpaný medvěd, který hlídá 2 razítka. Pokud jej budete hladit, tak opatrně. V živé podobě byl u nás ve volné přírodě vyhlazen :-) Ochoz nad chatou by se měl příští rok opravit, aby byl volně přístupný. V současnosti na něj vstup není pro běžné návštěvníky možný. TZ v dostatečném počtu. Rád se sem ještě někdy vrátím.
 
Hana
Prašivá
Moc pěkná chata šli jsme tam předvčerem byl hyc a my jsme mysleli že to v polovině vzdáme ale vylezli jsme :D
 
jelen
Moc pěkná chata, ale až moc se jde do kopce. Obsluha je rychlá a spolehlivá (ale ten hovězí vývar - nemá chybu) vřeledoporučuji si tam zajít.
 
Zuzik@Frtk
Krasna turisticka chata, velice mila obsluha. Dnes sice TZ dosly, ale bylo vam ostatnim sberatelum prislibeno, ze ihned rano 14.7.2009 dojdou pro dalsi na postu, takze zadne strachy, ze TZ nebudou:-)
 
Karin
12.10.2008 výlet na Kotař a pak na Prašivou.Počasí bylo slunečné a výlet s přáteli se nám vydařil.Známka dostupná bez problému
 
vašek
chata nemá chybu.vřele doporučuji!!!!!!!!
 
Pášeňka
CHYBA
Pozor chyba :ne Vyšší Lhoty ale Vyšní Lhoty
 
Pepino
Někdo tvrdí, že od Pražma je zákaz vjezdu, ale není to pravda. Rozhledna je uzavřena, ale obsluha skvělá, česnekačka super, známka ok, nemám co dodat.
 
Andrea
Dne 23.9. na chatě známka k dispozici nebyla :-( Taky jsme si to střihli na kolech a kolo jsem tam odepsala :-D
 
Lukašenko
,,suplčupl,,
Na Prašivou jsme dojeli autem. POZOR: cedule odbočeni na Prašivou, je jen ze směru Dobré, ze směru Pražma žádna cedule není!!!! Krásná chata, kostelík a vycpaný medvěd. Turistická cesta z Prašívé na Kotař je pěkně do kopce a po šutrech, ale stojí to za to, bo tam je pěkný výhled (Ostrava, Český Těšín, Žermanice, Těrlicko, Šenov, Polsko...).
 
Pavel
Prašivá
Prašivá - přijel jsem na kole z Javorového přes Ropičku a můžu potvrdit že to cyklosteska není a s brašnamy to
byl opravdový požitek :-) ale stojí to za to je tu krásně obsluha bez chyby a jídlo taky vítečné mohu jen
doporučit a taky mohu vřele doporučit Finskou saunu v Komorní Lhotce.
 
KIKIN
Přijeli jsme na kole, šilelné stoupání. Výhled z Prašivé ale nic moc, zarostlý stromy, jen výsečí lze vidět
elektrárnu v Dětmarovicích a Žermanice. Na chatě pivečko, lahoda, dodání energie na putování za dalšími
známkami. Červená turistická směrem na Ropičku opravdu není cyklostezkou. Zvládli jsme to.
 
Pavel
Prašivá
Skoro žádné výhledy, rozhledna uzavřena a známka nebyla.
 
Jiří Pajurek
Místo, které stojí určitě za zhlédnutí, jak pro svou historii, tak turistickou chatu v původní podobě, tak i
dřevěný kostelík S. Antonína, který je renovován a je na něm vidět, jak ho léta deptají. Vzhledem k tomu, že
jsme jeli s moji matkou 84 let, vyjeli jsme na vrchol autem, ale dostupnost pěšky je bezproblémová a na úpatí
jsou nádherné výhledy na sever, které stojí sami o sobě za to. Na známku jsem se neptal, ale vzhledem k tomu,
že byla k dispozici dvě turistická razítka, tak snad...
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2889 Turistických známek
2822 Výročních TZ
287 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek