Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 632 - Velké Pavlovice


Popis

Vinařské městečko na jižním úpatí Boleradické pahorkatiny.

Mapa

Navštívil jsem Velké Pavlovice

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Vinařský penzion André, Velké Pavlovice, Pod Břehy 565/54 (web)
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Infocentrum, Hlavní 6, Velké Pavlovice (web)
Toto místo prodává také turistickou známku
Občerstvení - areál Nad Zahradami - Rozhledna Slunečná, Velké Pavlovice
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
HISTORICKÁ MĚSTA
Kraj/okres:
Jihomoravský kraj/Břeclav
Poloha:
48°53'53"N 16°49'5"E
Hodnocení:
2.794
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 632 - Velké Pavlovice
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 632 - Velké Pavlovice


02.09.2023 - dostupná bez problému
04.06.2023 - dostupná bez problému
07.07.2022 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Jakub Lahučký
Jakub Lahučký
TZ
Zakoupeno na rozhledně Slunečná.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Jsem koupil v občerstvení.
 
Matěj Bartoš
Matěj Bartoš
TZ
Bez problému v místním IC
 
Martina Cicvárková
Martina Cicvárková
Pavlovice
Známku jsme koupili v íčku ve Velkých Pavlovicích u velmi příjemné paní. Dostatek letáčků z okolí, pohledy,magnetky, vizitky... Paní poradila i blízký cykloservis a obhlídku Opilých sklepů. Pokračovali jsme k rozhledně Slunečná, kde mají známku taky.
 
Zdeněk Macháček
Zdeněk Macháček
Velké Pavlovice
Známka zakoupena v IC Velké Pavlovice. V prodeji i archivní TZ.
 
Broskvoň Obecný
Broskvoň Obecný
Velké Pavlovice
Tur. známka spolu s nálepkou zakoupeny v bohatě vybaveném místním infocentru u milé obsluhy. V prodeji mají i výroční známku 50 let od povýšení Velkých Pavlovic na město, několik známek z okolí a ještě doprodávají poslední zbytky ze starou raznicí města. V Pavlovicích jsme byly ubytováni během naší dovolené. Za návštěvu stojí opilé sklepy na úpatí Staré Hory, pěkný kostel v centru a hned přilehlý renesanční hřbitov.
 
L+D+D+N Nesibovi
L+D+D+N Nesibovi
TZ
zakoupena v kiosku u Rozhledny Slunečná Velké Pavlovice, TZ č. 1684. K dostání i č. 1992 Rozhledna Kraví hora Bořetice.
 
Martin
TZ 632
TZ zakoupena v IC ve Velkých Pavlovicích. Mají tam
obě verze.
 
Karolína Bártová
Karolína Bártová
Nové prodejní místo TZ No. 632, No. 1684 a No. 1992
Milí sběratelé turistických známek!

TZ No. 632 Město Velké Pavlovice, TZ No. 1684 Rozhledna Slunečná Velké Pavlovice a TZ No. 1992 Rozhledna Kraví hora Bořetice jsou od 29. října 2015 k dostání na novém prodejním místě, na Vinařském penzionu André ve Velkých Pavlovicicích, www.penzion-andre.cz. Tento penzion je otevřen celoročně, včetně sobot, nedělí a svátků. Prodejní místo na benzionové čerpací stanici PAP OIL bylo z důvodu změny provozovatele zrušeno.

Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
 
Eva Kunešová
Eva Kunešová
TZ
Potvrzuji zkušenost P.Janoška.
 
Pavel Janošek
Pavel Janošek
V.Pavlovice
TZ zakoupena v místní knihovně repektive íčku 12.9.2014. Mají nový i starý motiv známky. Zakoupeny i TZ 1684 Rozhledna slunečná a související nálepky plus pohlednice, pastelky či získané razítka.
 
Oldřich Chocholáč
Oldřich Chocholáč
Zakoupena
na čerpací stanici PAP Oil, kde mají pouze tuto známku v novém provedení. V Infocentru mají jak novou tak starou znamku č. 632 a take znamky č. 1684 a 1992.
 
Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
Nová raznice TZ No. 632 Město Velké Pavlovice
Milí sběratelé!

Po dvanácti letech má TZ No. 632 novou raznici, více naleznete zde - http://www.velke-pavlovice.cz/article.asp?nDepartmentID=1&nArticleID=6829&nLanguageID=1

A druhá radostná novinka, je již v prodeji!
Současně máme i dostatečné zásoby známky s původním motivem, tedy lisem, takže si můžete zakoupit obě dvě. Jako přídavek si můžete u nás pořídit TZ No. 1684 Rozhledna Slunečná a TZ No. 1992 Rozhledna Kraví hora Bořetice.

Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
 
Libor Marek
Libor Marek
27.10.2013
Tz zakoupena v neděli dpoledne spolu s dalšími a vzápětí navštívenými TZ 1684 a TZ 1992 ve stánku u rozhledny Slunečná nad Pavlovicemi. (Moc příjemná paní.) Lis na TZ je k vidění před Viniem Velké Pavlovice.
 
Ladislav Jurásek
Ladislav Jurásek
známka
Známka zakoupena na benzince info o víkendu zavřeno jako mnoho jiných
 
vláďa
Známka bez problémů na infocentru, kde mají i spoustu razítek.
 
Karolína Bártová - TIC Velké Pavlovice
Turistická nálepka No. 632 - Město Velké Pavlovice
Milí sběratelé TURISTICKÝCH ZNÁMEK & TURISTICKÝCH NÁLEPEK!Turistické informační centrum Velké Pavlovice - prodejní místo TZ No. 632 - Město Velké Pavlovice, nabízí novinku - prodej TURISTICKÝCH NÁLEPEK No. 632 Město Velké Pavlovice a No. 1684 - Rozhledna Slunečná Velké Pavlovice. Tak neváhejte a přijďte! Známky máme za 30,- Kč a nálepky za 12,- Kč.
 
Honza Pásler
Příjemné upravené městečko, v tomto ročním období samozřejmě všude burčák a také dobré vínko. Jinak ten, kdo sem nepřijíždí za vínem by řekl: hezké, ale běžné, tuctové městečko. Ale ke cti místních nutno říci, že se snaží turisty přilákat, před nedávnem zde byly vyznačeny nové pěší turistické trasy, cyklotrasy zde již mají delší tradici. Za návštěvu stojí i blízká rozhledna Slunečná, ta má svou TZ.
 
Husita
TZ
TZ k dispozici v kiosku u Rozhledny Slunečná, společně s TZ Rozhledna Slunečná č. 1684. Ochotná paní v kiosku nabízí i pěkné razítko. Z rozhledny moc pěkný výhled. V městečku je zajímavý objekt Kontribučenské sýpky hned u silnice, je to velká budova sloužící od 18. století jako sklad obilí na roky neúrody.
 
jirkacek
Velké Pavlovice
Město jsme navštívili během dovolené na Slovácku. Za shlédnutí stojí zejména kostel, sýpka a bývalý zámeček s rybníkem.Známka koupena na rozhledně Slunečná , odkud krásně uvidíte město.Fotky a další informace najdete na www.turistika.cz , vyhledejte uživatele jirkacek a moje turistické cíle.
 
tag.toget
známka na slunečné
pavlovice jsou pěkné místečko a paní v knihovně víc než ochotná. akorát známku na slunečné jsem si nepořídila. tyto dvě známky podle mě nemusí být. stačila by jedna. - města pavlovice s logem rozhledny. stejně si je "zuřiví" sběratelé koupí v infu obě dvě a hned pádí dál.
 
Petr
Známka dostupná i v občerstvení pod rozhlednou Slunečná (TZ č. 1684).
 
Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
Hlasujte pro rozhlednu SLUNEČNÁ
Vážení sběratelé turistickým známek! V úterý dne 7.7.2009 bylo na webových stránkách Turistických známek odstartováno 15denní hlasování o výrobě nové číslované turistické známky ROZHLEDNY SLUNEČNÁ ve Velkých Pavlovicích. Rádi bychom Vás touto cestou požádali o Váš cenný hlas (hlasovat můžete po kliknutí na odkaz "Hlasování o nových TZ" a následné registraci). Pokud získá rozhledna Slunečná konečnou průměrnou známku mezi 1,0 až 2,5, bude známka vyrobena. Tím bude garantována možnost kdykoliv tuto známku na běžných prodejních místech a bez jakýchkoliv problémů získat. Za Vaše kladné hodnocení Vám předem děkujeme!
 
Aleš
JOKER
Turistickou známku-JOKER jsem koupil v IC-Velké Pavlovice.V Informačním centru je velice příjemná paní která nejenom že mě dala spoustu razítek do vandrbuchu ale taky mě poradila jak se na novou rozhlednu-Slunečná dostanu.Děkuji.
 
Karolína Bártová
VTZ k otevření nové rozhledny SLUNEČNÁ
Vážení sběratelé TURISTICKÝCH ZNÁMEK!V pátek 8. května 2009 v devět hodin večer bude ve Velkých Pavlovicích slavnostně veřejnosti otevřena NOVÁ ROZHLEDNA s poetickým názvem SLUNEČNÁ. Současně s ní bude zpřístupněn také nový turistický areál Nad Zahradami. Jaké by to však bylo uvítání tak významného turistického cílu, jako bezesporu rozhledna je, bez VÝROČNÍ TURISTICKÉ ZNÁMKY? Milí sběratelé, nemusíte mít obavu, známka skutečně bude! A s ní i zbrusu nové turistické razítko. Známka bude oboustranná, z lícové strany s vyobrazením rozhledny, z rubové se zázemím kolem ní. Na razítku najdete taktéž rozhlednu včetně údajů o nadmořské výšce (225 m n. m.) a výšce samotné stavby (18,6 m). Známku bude možné zakoupit za obligátní cenu 25,- Kč přímo u rozhledny, na Turistickém informačním centru ve Velkých Pavlovicích a také na benzinové pumpě Pap Oil. Razítko získáte u rozhledny a na Infocentru. Srdečně Vás všechny jménem TIC do Velkých Pavlovic zvu!Karolína Bártová
 
Tatík
Turistických známek 24.7.2008 dostatek u pumpy, jako řidič jezdit krajem vína je utrpení!
 
Aleš
Ano je to pravda .Velmi milá obsluha .Krásné razítka.
 
Karolína Bártová
Nová VTZ!
Milí sběratelé!Od dnešního dne (12. 6. 2008) je v prodeji na našem Turistickém informačním centru a na čerpací stanici Pap Oil ve Velkých Pavlovicích nová VTZ vydaná k příležitosti 70. výročí úmrtí významného propagátora pěstování vinné révy a meruněk a zároveň i zakladatele Šlechtitelské stanice vinařské ve Velkých Pavlovicích Václava Aloise Horňanského. Mimo této VTZ nabízíme i TZ No. 632 Město Velké Pavlovice a Turistický suvenýr z řady Modré Hory.Jako další sběratelské předměty nabízíme oblíbené štítky na hole Město Velké Pavlovice, keramické píšťalky, keramické zvonečky, kapesní kalendáříky, spousty pohlednic jak z Velkých Pavlovic tak i z okolí a řadu i nových turistických razítek do Vašich "vandrbuchů".Těšíme se na Vaši návštěvu!Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
 
Veselka
Veselka se nemýlila
To jak paní Bártová hájí své TIC je na místě, ale 7.7.2007 jsem opravdu narazila na zavřené dveře a mám na to svědky. Možná, že si obsluha jen odskočila, ale pak to tam mohla napsat.
 
Aleš
Koupil jsem si zrovna 2ks -suvenýr.v IC .+pěkné razítka do vandrbuchu.
 
MEW-C4
No...
TZ Velkých Pavlovic sem sehnal na benzince PAP OIL. Jediné co mě opravdu naštvalo bylo to,že jim došli ty jejich VTZ jakési stezky krajem André nebo co.Navíc jezdím na kole a tohle mě opravdu vytočilo, no ale co snad příště až pojedu kolem kolem tak se stavím a uvidíme jestli to miní ještě dodat ty VTZ!!!No a co se týče tych suvenýrů tak jsem si koupil aby sa neřeklo ,ale myslím si že je to stráta peněz!!!No co - jedu dál!!!
 
Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
Samozřejmě otevřeno i o víkendu
Infocentrum ve Velkých Pavlovicích je po celý červenec a srpen otevřeno i o víkendu. So - 7.30 - 16.00 hod., Ne 8.00 - 12.00 hod.. Benzinka je otevřená denně do 21.00 hod. Nevím, jestli se náhodou pisatelka "Veselka" nezmýlila. Myslím si proto, že je známka naprosto bez problému dostupná.Za TIC Velké Pavlovice Karolína Bártová
 
Veselka
Lehká dostupnost?
Byla jsem ve Veklých Pavlovicích v sobotu 7.7. 07 a byla jsem velice zklamaná, protože infocentrum je celý den zavřené, tak i v neděli. V hlavní turistické sezoně. Zrovna tak i knihovna, na benzinku jsem zapoměla. Je pravda, že meruněk tu bylo všude dost. Ty mi ale bohužel nemohou posloužit jako důkaz pro Rýmařov! Opět velká troufalost jezdit na výlet o víkendu!!!
 
5 nových suvenýrů z Modrých Hor!
Nové Turistické suvenýry!
Milí sběratelé Turistických známek a Turistických suvenýrů!V pátek dne 6. července 2007 bude mezi obcemi Velké Pavlovice, Vrbice, Kobylí, Bořetice a Němčičky otevřena nová turistická a cykloturistická trasa po MODRÝCH HORÁCH. Při této příležitosti si můžete ve všech výše jmenovaných obcích zakoupit nový Turistický suvenýr - po projetí stezky tedy získáte celou sérii Modrých Hor čítající 5 kousků suvenýrů. Na akci Vás rádi přivítáme!Přejeme Vám krásné putování po Modrých Horách, plné nezapomenutelných zážitků!Více informací o akci najdete na www.velke-pavlovice.cz (úvodní strana - kalendář akcí)Srdečně zdraví Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
 
JirkaS
TZ zakoupena v pohodě u čerpací stanice PapOil - vlevo po chodníku od nádraží cca 1km. Zde k dispozici i VTZ "Krajem André". Jinak mohu říci, že sběr TZ v této oblasti (V.Pavlovice - Bořetice - Kobylí - Mutěnice) je v naprosté pohodě. Prodejní místa i o víkendu lehce dostupná.
 
Pavel
Před TIC je možné zaparkovat auto a projet novou cyklostezku na kole. Na TIC jsme zakoupili 1 TZ a 1 VTZ a ještě jsme získali několik zajímavých informačních zdrojů pro výlety v LVA.
 
Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
Nová VTZ!
Milí sběratelé,od 1. července 2006 je na tomto prodejním místě obdržet ještě jednu známku:Výroční turistická známka - SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ CYKLOSTEZKY KRAJEM ANDRÉVíce informací o akci a podrobný program najdete v kulturním kalendáři na www.velkopavlovicko.czTěšíme se na Vaši návštěvu :-)!
 
Karolína Bártová, TIC Velké Pavlovice
Sezónní rozšíření otevírací doby
Krásný den všem sběratelům TZ!TIC ve Velkých Pavlovicích rozšiřuje z důvodu zahájení turistické sezóny
otevírací dobu. Nyní si můžete zakoupit známku i v sobotu od 7.30 do 16.00 hod. O prázdninách (červenec,
srpen) bude otevřeno i v neděli - od 8.00 do 12.00 hod. Chcete už nyní navštívit alespoň virtuálně
Velké Pavlovice a Velkopavlovickou vinařskou podoblast?Neváhejte a podívejte se na námi spravované
servery, jste srdečně vítáni!Oficiální stránky města Velké Pavlovice - www.velke-pavlovice.cz
Průvodce Velkopavlovickou vinařskou podoblastí - www.velkopavlovicko.cz
 
Pavel
Pan v infocentru pridal ke znamce propagacni materialy o Pavlovicich.
 
Tomáš
Infocentrum v obecní knihovně nemá otevřeno o víkendu. Jinak cesta k Íčku značena perfektně.
 
Petr F.
TZ
bez problému v info.
 
Klárinka
Omlouvam se!
TZ 16.března 2004 byla dostupna bez problemu,ale nejak mi tam naskocila nedostupnost a uz se to nedalo vratit
zpet!TAKZE JE DOSTUPNA BEZ PROBLEMU!!!A pozor v Infocentrum maji otevreno od 7:30-11:00 11:30-19:00 od
UT-PA (jen v pondeli maji do 16:00) a v sobotu taky otvreno do 16:00
 
Radovan
To je super!Ve Velkých Pavlovicích získáte TZ i v zimě a to bez jakýchkoliv problémů. Navíc příjemná obsluha,
krásné infocentrum a teplíčko!
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2889 Turistických známek
2822 Výročních TZ
287 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek