Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 12 - Chata Výrovka


Popis

Hřebenová bouda na trase Luční Bouda, Rennerovky.

Mapa

Navštívil jsem Chata Výrovka

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Chata Výrovka (web)
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
KRKONOŠE
Kraj/okres:
Královehradecký kraj/Trutnov
Poloha:
50°42'55.82"N 15°40'49.82"E
Hodnocení:
2.609
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 12 - Chata Výrovka
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 12 - Chata Výrovka


23.09.2023 - dostupná bez problému
15.07.2023 - dostupná bez problému
06.07.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Vilma Pospíchalová
Vilma Pospíchalová
Dovolená
Výšlap
 
Vladislav Dušek
Vladislav Dušek
tz
TZ v restauraci. Tahle chata se mi moc líbila.Takové "domácí" prostředí.Řekl bych přijatelné ceny. Taky bylo narváno, přestože venku bylo vážně hnusně, vůbec jsem byl překvapený, kolik lidí jsem v tom počasí venku potkal.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Známka v boudě.
 
Petr Orvoš
Petr Orvoš
TZ
Za 35,- Kč nahoře v restauracu na chatě. Příjemný personál. Nálepku nemají, jen vizitku. Chata něco pamatuje, ale aspoň trocha nostalgie :-) Jako jedno z mála míst na hřebenech má tabule před restaurací s flórou a faunou Krkonoš, aby člověk věděl co vůbec kolem něj je na loukách k vidění.
 
wenzel
Výrovka
Zajímavá chata s krásným výhledem. Ceny lidovější oproti Luční boudě, kdybychom zde nedorazili v 19:30, něco k snědku bychom si dali. Známka v restauraci, dají se odsud posílat pohledy.
 
Michaela Veselá
Michaela Veselá
Výrovka
Známka v chatě k dispozici, na bočních cestách ještě dost sněhu, na hlavní jen místy.
 
Libor Hančar
Libor Hančar
Dezert a výhled na Černou horu - 9.3.2018
Příjemné posezení s krásným výhledem nám dodalo energii. Jako svačinku jsme si vybrali palačinky a kávu, oboje výborné. Kolem boudy bylo naváto kolem 2m sněhu. Máme odsud krásnou fotku zaváté značky zákaz vjezdu což nás velmi pobavilo :)
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
29. 9. 2017
Na Výrovce jsme byli už podruhé ubytování. Je to krásná chata na hřebeni Krkonoš s krásnými výhledy a ve velmi strategickém místě. I ceny jsou daleko přijatelnější, než na okolních boudách.
 
Radim Kubelka
Radim Kubelka
Výrovka
Naše další zastávka po cestě pro TZ :). Paní, co nám jí prodávala byla velmi milá.
 
Pavel Semanský
Pavel Semanský
úterý
V úterý 5.7 nová verze tz bez problému dostupná na Výrovce ve výčepu.K dispozici pohledy i razítka.
Pochvala obsluze,která byla rychlá ochotná a příjemná.
A pivo jako křen!
 
Jaroslav Melichar
Jaroslav Melichar
trochu zklamani
Prijemna zmena byly ceny, ktere jsou na hory "lidove" (oproti Lucni boude). Neprijmne bylo, ze ac v restauraci bylo nemalo lidi, sedeli jsme pred barem s pritelkou 25 min bez povsimnuti. Na place 3 lidi, sel jsem k baru, kde jsem si alespon koupil znamku a pohled, na jidlo mi bylo receno, ze u baru ne a az si nas nekdo vsimne. Madam na place na dotaz k obednani odvetila, ze prijde kolega,ktery 15 min neprisel, tak jsme sli my...skoda, pritelka se na ty plnene knedle fakt tesila.
 
Robert Masaryk
Robert Masaryk
TZ
Dostupná na chate bez problémov.
 
Jakub Kos
Jakub Kos
OK
Přímo na Výrovce u výčepu. Jetště v IC Turista
 
Markéta Jánská
Markéta Jánská
Zastávka na Výrovce
Všední den, všude zavřeno. Výrovka je příjemnou změnou. Chodím sem druhým rokem v říjnu pravidelně. Dala jsem si skvělou palačinku a rakytníkový čaj - skvělá volba. Milá paní domácí kolem které běhají její děti a pes dodává té obrovské stavbě domáckou atmosféru ;). Zastávku vřele doporučuji !
 
radim kalvoda
radim kalvoda
Výrovka 4.10.2014
Výborné plněné knedlíky, pivko Kozel perfektní, manželka ochutnala zázvorový čaj-skvělý !. Plná restaurace, personál příjemný a musel být po víkendu notně vyčerpaný. Turistická známka v pohodě dostupná.
 
Anneta Koubová
Anneta Koubová
Zastávka na Výrovce
TZ bez problémů dostupná, Obsluha, která zná perfektně Krkonoše (vítaná změna) byla moc milá. Jídlo vynikající. Doporučuji též ochutnat čaje mnoha variací. Spokojenost !
 
libor pesek
libor pesek
Výrovka GO !
TZ v pohodě dostupná. Perfektní obsluha. Jídlo výborné, pivo též. Od roku 2010 velká změna k lepšímu ! Doporučuji zastávku.
 
Josef Pospíšil ml.
Josef Pospíšil ml.
12
TZ dostupná také v infocentru Turista v Peci pod Sněžkou-
 
MARTIN PŘIBÍK
MARTIN PŘIBÍK
Výrovka
Minulý týden jsem na Výrovce koupil předposlední známku, nová várka by měla být na cestě. Personál v pohodě, jídlo taky celkem dobrý, pivo špatný. S nedalekou chatou Rozcestí, kde čepují famózní pivo z Rychnova nad Kněžnou, se to nedá srovnávat.
 
Pavel Semanský
Pavel Semanský
čtvrtek
TZ dne 22.8 vyprodány.Na Výrovce vládne chaos.Někdy se personál rozhodne přijímat objednávky jídla a pití na baru,někdy se vydají až ke stolu.Chvilku trvá,než příchozí tento nesystém pochopí.Nakonec jsme se chutné čočkové polévky a Kozla 11°dočkali.
 
Honza
Prej nevědí ani co to je!
Již jsem tam pro známku šel 4x, neboť jsem poctivej turista a ani jednou ji neměli a jednou mi dokonce řekli, že nevědí ani co to po nich chci!
 
Vít Havránek
11.9.2011
Posledních pár kousků (4-5) - je to společně s Chalupou na rozcestí hodně navštěvované místo.
 
karel
Letos jsme dorazili na Výroku již po druhé a po namáhavém výšlapu na kole z Pece pod Sněžkou jsme opět zjistili.že zámku nemají.Škoda,že se nadá koupit jinde.
 
Reek
Známka zakoupena v prvním patře v restauraci za 30 kč. Obsluha příjemná.
 
joshula
Známka v restauraci v prvním patře k dostání bezproblému!
 
Eva
Nezbývá než se přidat, zdá se mi, k věšině negativních reakcí. První pokus koupis známku na Výrovce na podzim byl neúspěšný, protože měli zavřeno. Teď v květnu měli sice otevřeno, ale zážitek nic moc. Známku neměli, prostředí evokovalo návrat do dob socialistických bufetů. Jako bonus nás při vstupu do chaty vítal pach zkaženého masa.
 
Jaroslava
Známku nemají
obsluha tvrdila, že turistickou známku nikdy neměli a nevědí co to je. Nikdy nebyli známkovým místem... ochota sama. Vládne tu atmosféra minulého režimu. Výhled do okolí pěkný, ale Výrovka si známku nezaslouží.
 
Mirek
Předražená TZ
Toto místo jsem navštívil na konci Února. Vyšlo mi super počasí, nádherné rozhledy do zasněžené krajiny Krkonoš, ale byl jsem zklamán obsluhou (komunikace) a jejím přístupem k návštěvníkům. Známka byla předražena 35.-Kč a ještě se se mnou obsluha dohadovala, že to není možné, je stojí jen 30.-Kč. Dokonce mi bylo tvrzeno, že je dodáváte za zvýšenou cenu již z výrobny. Je to sprostota. Během týdne jsem se tam zastavil ještě dvakrák a reakce obsluhy byla naprosto stejná. Odmítl jsem si známku zakoupit a raději si ji objednám z Rýmařova.
 
Jan Lutrýn
Známka zakoupena 29.12.2010 u pokladny restaurace spolu se známkou č. 14 Rozhled - obě za 30,- Kč. Jinak Výrovka je pouze stravovadlo bez jakékoli atmosféry - po Krkonoších je řada hezčích míst.
 
Martina
Výrovka jako chata se mi moc nelíbí, ale to je věc názoru. Co se mi nelíbilo ale už vůbec bylo to, že známek sice dostatek, ale za 35,- kč! Na moje ohražení, že známky mají stát 30,- kč a proč je mají předražené mi bylo odpovězeno, že je to prostě tak a hotovo. Vzhledem k tomu, že jimé prodejní místo neexistuje a nechctělo se mi psát do Rýmařova pro jedinou známku jsem jí vzala, ale značně mě to otrávilo. Podotýkám, že cena nebyla nikde prezentována a účtenku jsem taky nedostala ... Pozor na to !!
 
thief
výrovka
Před týdnem jsme využili počasí a vyrazili do Krkonoš. Na Výrovku jsme dorazili od Luční boudy. Myslel jsem že bodou problémy (na základě posledních zpráv) ale byl jsem příjemně překvapen. Chata působí tak trochu jako kolos v alpské přírodě, ale uvnitř najdete jídelnu s příjemnou obsluhou a dostatkem TZ Výrovka i TZ Rozhledy. Skoro jsem litoval, že jsem jedl na Luční Boudě , protože tady bych se nadlábl laciněji. :-) Pánovi za pultem jsem naznačil, že jsem slyšel o nedostupnosti TZ zde, ale pán s rozhořčením pravil, že to je špinavá pomluva a ukázal řadu TZ za sebou. Takže mu musím dát za pravdu. :-) Nakonec snad jen dodám, že cesta od Výrovky do Svatého Petra po zelené značce vede moc hezkou krajinou.TZ na chatě.
 
Forest
Byl jsem tam v sobotu, Výrovka otrevřená, známku neměli, že prý čekají na výrobu. Šíleně pomalá obsluha, tak jsem to vzdal a šel na oběd na Richterovy boudy. Tuto známku už lovím několik let. Jsem z Krkonoš, ale tuto nemohu za boha sehnat. Tak snad někdy příště.
 
celibát
TZ nebylo možno zakoupit, byla vyprodána.Místo TZ jsem dostal prívěšek s fotkou chaty v umělohmotném obalu na klíče.Jako turistický cíl patří mezi krkonošské chaty a boudy nezajímavý.Může za to ,že chata potřebuje celkovou rekonstrukci.
 
AFIk 2811
TZ zakoupena. I když se již chata uzavírala, tak velice ochotný pán TZ prodal a přidal pohled s razítkem, pro případ nesehnání TZ Rozhled.Jinak samotná chata mě architektonicky moc neohromila...nějak mi připadá, jako by tam byla hodně navíc.
 
K + E
TZ zakoupena na chatě Výrovce i s TZ chalupa na Rozcestí. Výborné slané pečivo.
 
Prochy
Hrůza
My jsme byli na Výrobce na celodenním běžkařském výletu. Přežil jsem 15km jízdy(na běžkách jsem byl ten týden poprvé), ale Výrovka mě dorazila. Nepříjemná obsluha, ceny s himalájskou přirážkou, neodpovídající kvalitě, neznají stravenky, zima a drahé TZ- měli sice napsáno, že Výrovka je za 25,- a ostatní za 30,- ve skutečnosti stály 30,- všechny a nějaké nálepky ani neznají. No prostě hrůza!!!!!!!
 
syr pako
známky přivezly 20 min. před náma a i ochotnej číšník co se na hory vyloženě hodí potěšil-doporučuji navštívit
 
Bára
S výmluvou číšníka " TZ máme objednané,ale bohužel nedorazily ",jsme odešli s nepořízenou.TZ 12 a 13 jsou bohužel v nedohlednu.
 
Mysak
Cena TZ
Dnes, v neděli 18.1.2009 chata otevřena a dostupné TZ 12, 13 i 14 (v Chalupě na Rozcestí i na chatě Rozhled TZ neprodávaji). Nicméně za 25 Kč byla jen místní TZ Výrovky, zbylé dvě za 30 Kč...
 
Milan
Chata Výrovka má do 3. prosince 2008 zavřeno, takže známka nedostupná.
 
Radek
TZ dostupná bez problému včetně TZ č. 13 a 14. Obsluha na Výrovce velmi solidní. Všechny známky byly po 25,- Kč.
 
RoKa
Slyšet od mladšího číšníka (12.8.08)zařvat od pípy na zákazníka:"Jdi do h....u" byl tedy šílenej zážitek pro všechny hosty, kteří jako na povel ztichli..Poláci, Němci,Holanďani - i tohle budou bohužel vyprávět jako zážitek z Krkonoš, kde je jináč prostě nááádherně . Bohužel nejen ten den mu vstoupil někdo na kuří oko, protože den předtím byl protivnej i na nás.. Doporučujeme kyselo a borůvkáče..to je super žrambajz..
 
Martin
Výrovka
Hodnotit chatu nemá cenu, budova je poplatná době vzniku. Známka byla bohužel předražená za 30,-. Vysvětlení: "Máme to tak stanovené". Snad jen zamrzí, že předražená známka se prodává v chatě KČT.
 
Tatule
Stejně jako Jenda - jednotná cena 25,- Kč platí i na Sněžce, jenom na Výrovce označené logem KČT ji mají v červenci 2008 za 30,-. Nejde o toho bůra, ale o princip. Na tom nic nezmění velmi příjemná obsluha a výborné jídlo.
 
Jenda
Dne 29.6.2008 prodávali tur.známku za 30,-Kč.
 
Honza
Návštěvu Výrovky doporučuji. Příjemná obsluha, ceny vzhledem k poloze docela příjemné a ty špekové knedlíky
 
kapr
V sobotu 25.8.2007 jsme byli na krásném výletu v Krkonoších, ale známky na Výrovce neměli, ani No.12 ani No.13, číšník vinu svalil na Rýmařov.
 
midži
v červenci - byť to byl čtvrtek - mít otevřeno do 15,00 hod mi připadá značně divné, zvlášť když prodávají známku i za Calupu na rozcestí - nebylo sice moc hezky, ale známek (a nejne těch) by prodali celkem dost
 
Honza
:))
Super obsluha a borůvkové palačinky jsou moc mňam :)))
 
Heryna
Známka za 25,- Kč za kus je přece normální. Jinak co se týče mé návštěvy,spokojenost na 100%,předražené jídlo sice bylo,ale tři jejich borůvkové knedlíky za 90,- Kč mě nasytily,vstřícnost obsluhy byla výtečná,tak tedy hodnotím 1* (:
 
Heryna
Co se děje??
Cena 25,- Kč za známku je přece normální...
 
Jana
Známky 12 i 13 mají v dostatečném množství u výčepu v restauraci. S žádnou neochotou nebo arogancí jsme se nesetkali. S úsměvem prodali za 25,- Kč/ks, nabídli že si můžeme TZ i vybrat, ale nebylo to nutné. Jídlo nemůžu posoudit, kupovali jsme pouze TZ.
 
Kocour
No, Michale, nerad bych se přidával k zástupu kibiců, kdybych k tomu neměl důvod, ale chata Výrovka mě opravdu nijak nenadchla. Nejde o to, jak vypadá nebo jak tam vaří, ale přístup opravdu nebyl úplně rajská zahrada. Když jsem tam přišel, nechali mě deset minut stát u baru, aniž by si mě všimli, načež se mě pán z obsluhy zeptal nikoli co bych si přál, ale "jestli mám nějaký problém". Řekl jsem mu o známku, poté čekal dalších pět minut a bylo mi konečně vyhověno. Když jsem se pak odvážil zeptat, zda je chata Na Rozcestí skutečně zavřená, odpověď zněla "Jinak bych ji snad neprodával, ne?!" Nevím, kolik lidí je ten den naštvalo, jak říkáš, ale rozhodně se JIM podařilo naštvat mě.
 
Luboš
Rozcestí
Na Výrovce mají i TZ 13 Rozcestí - prý jediní...
 
Michal
Pohoda
Mno, ja si tedy turisticke znamky nekupuji - na Vyrovce jsem byl 2x ubytovany jako host pres Silvestra (letos
jedu zase) a muzu rict, ze se s zadnou arogantni obsluhou nesetkavam. To, co tu ctu o arogantnosti..
Podivejte, ja s lidmi pracuji a vim, jak dokazou byt zakaznici odporni. Zamyslete se nad tim, zda clovek,
ktery dela cele mesice to same ma porad chut poslouchat blbe reci hostu. Zamyslete se nad tim, zda neni chyba
take na vasi strane.. Zamyslete se nad tim, zda ma smysl komentovat "predrazenost" znamky o 5 Kc -
tj. 2 vykourene cigarety, nebo navsteva WC.. Na tohle se uz nehledi ze :-)Jak rikam, moje zkusenosti s
Vyrovkou jsou dobre a pan majitel ma muj obdiv za to, ze tu chatu vubec provozuje.. Bezte si to zkusit misto
nej :-)Poznamka - nejsem majitelem Vyrovky :-)Michal
 
Mimosezona
Zavřeno, zavřeno, zavřeno...... a lidí okolo během chvíle, co jsme se vyfotili přešlo 28!!!!!!
 
lois
Chata připomíná monumentální šedé středisko ROH,obsluha,ale na svém místě ochotná,ceny vyšší .V prodeji 2 TZ
12+13 v patře u výčepu.
 
OVEČKA
Krásná tůra, ale ač je to pouze 6,5km ze Špindlu je to převážně do kopce, takže nám výlet zabral 5 hodin i s
pokusem o známku Na rozcestí č.13 která je prý zrušená, tak se nenechte nachytat že je to jen 1,5km od
Výrovky, zklamání bylo po takovém výkonu veliké. A ještě v květnu jsme se brodili spoustou sněhu, tak pořádný
nepromokavý botky jsou nutností, sníh ještě 14dní určitě vydrží!
 
Honza
cena
Jj je za 25 Kč ale když už se tam člověk doplazí proč by to nedal. Ostatně hrnek čaje je stejně drahej :)
 
Miro
cena
Stále za 25,-Kč
 
raf
Známka
TZ č.12 jsou dostupné, ale za 25,- Kč. Proto jsem ji nekoupil a spokojil jsem se zrazítkem. Zloděje
podporovat nehodlám, to dám raději 10,- Kč za poštovné.
 
renda
Pardon. Mělo tam být na Luční.
 
renda
Známek mají dost, ale jak je to s tou cenou. Tady a na Výrovce je mají za 25,- kč?! Myslel jsem, že má být
všude 20,-.
 
Kiptanui
9.8.2004 kolem 14.h dostupná bez problému u baru v chatě. Přestože jsme se ženou přisli s velkými batohy a
zpocení, tak na nás nekoukali jako na vrahy. Dali jsme si polívku a pivo, známka bez problémů za 20,- Kč +
nějaké pohledy. Mladý číšník na baru usměvavý a ochotný, což nás právě překvapilo. Pokud chcete vidět
socialisticky otráveného číšníka, kterého přítomnost hostů obtěžuje, jděte se podívat na Voseckou boudu :-)
Ale jen se podívejte, když si něco objednáte, bude naštvaný že musí něco dělat :-)
 
Filip
Na chatě jsem také známku koupil za 25 Kč. Mně se to nelíbilo a neochotnému číšnikovi jsem řekl jaká je
opravdová jednotná cena a on jen odsekl: "Vidiš jak si všude vymýšlej."
 
Tomáš Březina
K chatě jsme dorazili po oficiální zavírací době (17 h), ale dveře nebyly zamčené, tak jsme vstoupili a známku
bez větších problémů získali. Cena 25 CZK. Zato na Rozcestí je velký nápis "Turistické známky
nejsou!"
 
Jitule
Výrovka
Ani já jsem nebyla úspěšná. Přišla jsem až po zavírací době 17 hod takže je to moje chyba. Je to zvláštní, že
horská chata na tak důležitém místě má tak omezený provoz. Jak je asi v zimě ve vánici zmrzlému lyžaři, který
tam očekává útočiště před počasím a ejhle ono je zavřeno? No nevím nevím. Ještě, že je "léto" a o
známečku si mohu na konci roku napsat do Rýmařova.
 
valinka
:-(((
jak tak čtu, koukám, že na Výrovce jsou pocity turistů značně smíšené... Ani já jsem na tom nebyla o moc líp.
Moje návštěva minulý týden proběhla tak, že jsem si sice na dveřích přečetla, že otevírací doba končí až za
cca 1 hodinu, ale nikde nikdo... :-(((Tedy ani šance získat známku...No nic, snad příště. Jinak je tam
ale nádherně !!!
 
Kateřina Hrubá
Výrovka
Krkonoše jsou nádherné hory. Máme je "sešlápnuté" téměř celé. Vzhledem k tomu, že jsem měla
dovolenou mimo sezónu, bylo sbírání známek menším oříškem, ale všichni majitelé bud v horách byli ochotní a
známky prodali bez problémů, jen jsme je museli ulovit :o) Ovšem jeden výlet nás malinko zaskočil, byla to
tůra ze Sněžky do Pece pod Sněžkou, přes Luční boudu (která je v rekonstrukci a majitel neměl známky u sebe,
ale máme razítko...majitel byl výborný), Výrovku a pak dolů do Pece. U Výrovky jsme nečekali dlouho a
"ulovili" majitele, který nám známku prodal za 25 korun. Pět korun není tolik, abychom mu je
nedali, ovšem mrzela nás jeho arogantní věta, že on není jediný, který známku prodává za 25 korun. Věřte,
známek z Krkonoš máme více, než 50% a všechny za dvacku. Podotýkám, nejde mi o pět korun, jen o
"vyčůranost" majitele boudy Výrovka. Jinak, výlet je to krásný a pro vytrvalejší doporučuji cestu
přes boudu Na rozcestí, dolů přes Liščí horu na Černou horu a pak do Jánských lázní.
 
Luboš a Pavla
Na rozdíl od předešlých dvou příspěvků jsme nemohli posoudit ochotu personálu ani předražení známky. V sobotu
17.4. ve 14.00 zavřeno.
 
Lenka V.
26. října byla chata otevřena, známka stála 25 Kč a personál nebyl zrovna ochotný, spokojena jsem nebyla.
Vydřiduši !!!
 
Filip Bartoš
byl jsem na Výrovce už několikrát ,ale to co tam jsem ještě nikde nezažilznámka za 25-30 Kč,nepříjemnost
na nejvyšší úrovni vrchní na zabití jak už jsem napsal v návštěvní knize nic k vidění prostě hrůzavyhlásil
bych veřejný bojkot této chaty a vůbec bych tam nechodil!!!!!!!!!!!!!
 
Veronika
Výrovka
Tato znáka stojí 25 Kč a zde stále zavřeno
 
aleš hofman
Ve středu 27.8.2003 známka nedostupná - chata s nápisem ZAVŘENO
 
Lenka
Známku nám prodali za 25,- Kč. Když jsem upozorňovala číšníka u baru, že všude jinde turistické známky dostanu
za 20,- Kč, tak mi na to odpovědel: "Ale ne s Výrovkou!" Myslím, že by je někdo měl upozornit, aby
si z prodeje známek nedělali soukromý výdělečný podnik.
 
Jana
Známku nám prodali za 25Kč, ale protože jsme si k tomu koupili ještě pití, tak nám nedělali problémy.
 
Milka
20. 7. TZ měli, ale za 25,-. A byli děsně nepříjemní, jako bych je snad obtěžovala!!!Otevřeno 9:30 – 17:00
 
Zachariáš Martin
Známku jsem koupil za 30 Kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Mirda
Cena
Známku mají za 25 kč
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2889 Turistických známek
2822 Výročních TZ
287 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek