Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1582 - Ranč Děpoltovice


Popis

Ranč se specializuje na chov koní.

Mapa

Navštívil jsem Ranč Děpoltovice

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Restaurace Pegas, Děpoltovice (web)
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
WESTERN
Kraj/okres:
Karlovarský kraj/Karlovy Vary
Poloha:
50°17'19"N 12°49'11"E
Hodnocení:
2.472
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1582 - Ranč Děpoltovice


17.07.2023 - dostupná bez problému
25.02.2023 - dostupná bez problému
04.07.2022 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
Tz
Známku jsem koupil v restauraci na baru jinak nic víc jsem neměl čas.
 
Petr Orvoš
Petr Orvoš
TZ
Známka zakoupena v restauraci Pegas, která je velice zajímavá - klenbový strop v útulném prostoru a s velice milou obsluhou. Samotný ranč je vlastně rozlehlá vesnická plocha se stájemi pro milovníky koní mezi zříceninami polorozpadlých budov bývalého zámku. Tohle je opravdu pouze pro milovníky koní.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z restaurace.
 
Jaroslav Sondel
Jaroslav Sondel
Restaurace
Tz nemají, obsluha v restauraci hrozná, ochota nulová, jídlo připálené, težké, dělano po jednom ks po 10.min a to doufate že přinesou to co si objednáte. U 5. objednaných jídel spletli jen 2x. Nedoporučuji. Majitelka nepříjemná. Tz mají koňe, ale ranč si ji nezaslouží ani prodávat.
 
Stanislav Staněk
Stanislav Staněk
TZ
Okolí jako pro natáčení válečného filmu, restaurace úplně nevábí...
Známek na baru plný stojánek.
 
Petr Grosmann
TZ
Jak bylo psáno níže: značení žádné, ale koníci pěkní, synovi se líbilo. TZ v restauraci nemají.
 
Miroslav Slovjak
Miroslav Slovjak
TZ
Značení žádné. Po "objevení ranče" uvidíte zříceninu obrovské budovy. Na první pohled hrůza. Před restaurací hrají 2 ušpiněné osoby karty. Při vstupu do restaurace jsem potkal kuchařku, vycházející z WC pro zákazníky ve špinavé zástěře! Koupil jsem TZ a rychle opustil areál...
 
Roman Vagner
Roman Vagner
Uvidíme
Takže..chystám se, tak se nechám překvapit jak moc velká to bude tragedie. Ale po přečtení níže uvedených komentářů, tuším odkud vítr vane a proč tohle místo má TZ.
 
Pavel Fryček
Pavel Fryček
TZ
Snaha je vidět, ale předešlí pisatelé mají pravdu.
 
Ladislav Kočí
Ladislav Kočí
bordel
Jak už tu psali jiní turisti. Známka nesmyslná, schatraly statek. Když už jsme tam byli, chtěl jsem dat přítelkyni na koně a bylo nám řečeno, že se musí objednávat den do předu ipresto, ze tam nemá nikdo do čeho píchnout a všichni sedej a kouřej. Mrzí nás, ze turistických známek přibývá rychle, ale zážitky s tím spojené zase rychle upadají. Někdo by se mel na ty místa jezdit koukat, než se schválí.
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
27. 2. 2016
Kdo má rád koně, určitě se zastavte a budete se vám tam líbit. Ve špičkově stylové hospodě v obrovském sklepě si pořídíte TZ. Ovšem toho kterému koně nic neříkají, bude vidět i tu spoustu nepořádku, zbořené ruiny staveb a celkově zchátraný statek.
 
PetrBlade
Areál je hezký, spousta hezkých koňů (mrkve a jablka s sebou), útulná hospůdka (bacha na hlavy), celkově příjemné prostředí.To že má tento ranč TZ je ale druhá věc. Samotný suvenýr by bohatě stačil!
 
Pařez
Jelikož nejsu koňák, tak jsem využil soukromého pivovárku v nedalekém Velkém Rybníce - U hastrmana a odtamtud si udělal pěší okruh asi 7 km (2x přes kopečky, vesnice leží v sousedních údolích). Piva mají stále asi 5 druhů nebo s sebou v PET flaškách. Jídlo za slušnou cenu. Nakonec ani ta Pegas hospa nebyla tak strašná, všude mladí lidé koňáci, TZ mám, měli ještě SU - děpoltovský okruh na koni. Na pohled ti koně vypadali velice hezky - na TZ už je to zkresleno. Poučné cedule o koních v chodbě sklepení.
 
Mirek
Zchátralé JZD
Nevím podle čeho a jaká jsou kritéria pro umístění turistické známky ale co sme viděli tak známky mohou být v každém družstvu nebo hospopdě.Ranč nám připadal spíš jak rozpadlé JZD, v hospodě neochotný spíš víc opilí personál.Doporučuji spíš jako dobrovolnou brigádu.Sem zvědavej na příští turistické místo,doufám že se to nebude opakovat.
 
Libor
30.03. - v Děpoltovicích jsme byli na týdenní dovolené v hotelu Riviéra (mimochodem, mohu doporučit), takže TZ jsme si nemohli nechat ujít - TZ dostupná v restauraci v areálu ranče - uznávám, že "ranč" není asi to správné slovo (viz příspěvky níže), nicméně manželka si domluvila vyjížďku na koni a byla spokojená
 
petr
Opravdu by se měl někdo zamyslet co je podstatou turistických známek. Já jsem si myslel, že něco uvidí, ale na absolutně rozpadlej kravín se mohu podívat i doma. Nikdo si zde člověka nevšiml a restaurace byla ještě v jedenáct zavřená. Paní servírka nám nakonec známku prodala. Dále pozor s dětmi a domácími mazlíčky všude tu pobíhá na volno několik psů. Pokud plánuje někdo cestu vyloženě sem tak nedoporučuji, je asi 1600 lepších níst.
 
ivo
Ach jo
To má člověk z toho, že nečte dopředu. Jednak údaje o lokalizaci známky vypadly z letošního Atlasu, jednak samo místo nepřesvědčí. Venkovní zahrádka u restaurace sice nabita lidmi, v chodbě k výčepu panely o koních, ale za pípou otrávená servírka, čepující pivo, která skrze mne hleděla, jako kdybych neexistoval. Když jsem jí začal šermovat známkou, kterých bylo na pultě dost, přímo před nosem, snažila se zaostřit zrak a řekla si o 30,- Kč.
 
Matulinka
Tady se nudit nebudete
Je sice pravda,že kravín je zchátralej,ale většina lidí tam jezdí hlavně kvůli koním a ti jsou ve výborném stavu.Můžete s nimi jet na vyjížďku nebo absolvovat trénink.Já zavedení TZ chápu.Nejde tady o místo spíš o zážitky.Musím ale uztnat,že TZ byla dost ve špatném stavu.Měli tam poslední,která měla téměř nečitelný obrázek a lísteček s číslem chyběl.Návštěvu bych doporučila jen tomu,kdo si chce zajezdit na koni,jinak výprava tam nemá cenu.
 
Radek
Tady jsem zavedení známky trošku nepochopil, nic k vidění, obyčejný zchátralý kravín, prostě o ničem,při vstupu do restaurace vás navíc ovane vůně ze zapáchajících záchodků, takže zakoupit známku a rychle zmizet.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2893 Turistických známek
2847 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek