Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1753 - Farní muzeum Kondrac


Popis

Farní muzeum bylo otevřeno v červnu 2010. Je to jediné farní muzeum s možností výroby upomínkových předmětů v interaktivní dílně. Součástí expozice je i návštěva márnice a kostela sv. Bartoloměje.

Mapa

Navštívil jsem Farní muzeum Kondrac

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Obecní úřad Kondrac (web)
Toto místo prodává také turistickou známku
Muzeum Kondrac (web)
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
SKANZENY A MUZEA
Kraj/okres:
Středočeský kraj/Benešov
Poloha:
49°40'0"N 14°53'5"E
Hodnocení:
2.864
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1753 - Farní muzeum Kondrac


18.05.2022 - dostupná s menšími problémy
09.09.2021 - zavřeno (nelze ověřit dostupnost)
23.07.2021 - zavřeno (nelze ověřit dostupnost)




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Matěj Bartoš
Matěj Bartoš
TZ
Po předchozí domluvě nebylo problém muzeum navštívit. Paní průvodkyni patří palec nahoru a TZ dostatek
 
Hynek Zouhar
Hynek Zouhar
muzeum
Byl jsem zde rok po otevření a tenkrát to byla fantazie. Letos jsem se zde zastavil zase a otřes!!! Pavučiny, špína a to nemluvím o průvodkyni! Měla pouze starost, že jí mají dovézt oběd a o muzeu nevěděla vůbec nic! Stále jen opakovala, že její syn je v nějaké vzdálené vesnici starostou! Nad muzeem je z půdy postavený jakýsi dětský útulek, takže HRŮZA hrůz! Ale o peníze za vstupné si ta strašná osoba řekla!
 
Stanislav Staněk
Stanislav Staněk
TZ
Pěkné malé muzeum.
TZ dostatek.
 
Ivo Kušta
Ivo Kušta
dostupnost
Dnes zakoupena poslední známka v muzeu na stojánku ...
 
Eva Rosenbergerová
Eva Rosenbergerová
...
Do Kondrace jsme dorazili kolem 13 hod v sobotu a na dveřích byla cedule, že další prohlídka je ve 14:00. Žádný průvodce se nás ale neujal, natož aby se zmínil o možnosti prohlídky kostela či márnice, která, má být, jak je výše uvedeno, součástí expozice. Nic to nemění na tom, že muzeum bylo moc pěkné a vzhledem k přítomnosti inf.panelů jsme se bez průvodce docela dobře obešli.
 
Milan Šperka
Milan Šperka
Známka koupena v muzeu.
Nelze jinak, než se ztotožnit s předchozími příspěvky. Nádherné malé muzeum, pěkná zahrádka, pro děti možnost výroby svíček, mýdla, papíru, dětské hřiště s minigolfem, velice příjemná paní průvodkyně. Příjemně strávené odpoledne, návštěvu mohu jen doporučit.
 
Ladislav Svoboda
Ladislav Svoboda
Kondrac
Otevárací doba i vstupné níže platí. Známek dostatek.
 
Libor
02.09.2012 - TZ dostupná v muzeu v Kondraci. Zajímavé menší muzeum, příjemné místo s pěknou zahrádkou (bylinky, kozy, ovce i dětské hřiště).
 
Jean
Přes prvotní nesouhlas s návštěvou naší ateistické rodiny, vřele doporučujeme. Velmi příjemná paní průvodkyně, zajímavá historie o funkcích fary a možnost vyzkoušet si výrobu papíru, byla oceněna i dětmi.
 
Marcela
Muzeum Kondrac
I já jsem byla z tohoto malého muzea nadšená, mají i krásnou bylinkovou zahrádku a živé ovečky a kozy. Doporučuji i vyhlášenou hospodu U Matoušků, je to naproti přes ulici.
 
Karolína Černá
Velice pěkné.
 
jerry720
Farní muzeum.
Návštěva v sobotu 21. 04. 2012. Souhlasím s předchozími příspěvky, k tomu není v podstatě co dodat. Kromě muzea ještě doporučuji navštívit márnici na místním hřbitově, kde se dostavíte další spoustu informací z naistalovaných panelů. Jenom ještě doplním otevírací dobu: duben, květen, září, říjen - sobota, neděle, státní svátky od 10 do 16 hodin, červen až srpen - úterý až pátek od 10 do 16 hodin, sobota a neděle od 10 do 17 hodin. Vstupné pro dospěláka je 30 kaček. TZ jsem bez problémů pořídil v pokladně mueza u paní průvodkyně, měli jich dostatek.
 
vláďa
Známek mají dostatek a muzeum je doopravdy pěkné a zajímavé. Je to i dobré výchozí místo na tříkilometrový výšlap na Blaník.
 
jíra
Naprosto souhlasím s předcházejícím příspěvkem, není co dodat.
 
Zdena
Farní muzeum je super, obklopené květinovou zahrádkou, paní průvodkyně příjemná interiery pěkně vybavené, celá vesnice působí útulným dojmem.Návštěvu vřele doporučuji.
 
Pivoš
Těch hvězdiček bych dal klidně deset, kdyby to šlo. Nejen muzeum, ale celé široké okolí je balzámem pro duši každého, kdo to dokáže vnímat, ocenit a hlavně vychutnat!...
 
libor
Muzeum je sice malé,ale jedná se o zrekonstruovanou faru. Nevědeli jsme co můžeme od prohlídky čekat , ale nakonec jsme byli překvapeni. Návštěva se nám moc líbila.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2893 Turistických známek
2847 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek