Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 310 - Poutní místo hora Říp


Popis

Románská rotunda na posvátné hoře, spojené se vznikem Českého státu.

Mapa

Navštívil jsem Poutní místo hora Říp

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku Toto místo prodává také výletku
Restaurace Mánes, Krabčice
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Suvenýry pod horou Říp, mobilní stánek na rozcestí
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Turistická chata na Řípu
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Čerpací stanice Benzina JSM Somac s.r.o.
Toto místo prodává také turistickou známku
Občerstvení na úpatí
Toto místo prodává také turistickou známku
Rotunda na hoře Říp
Toto místo prodává také turistickou známku Toto místo prodává také nálepku
Infocentrum Podřipska, Arnoštova 88, Roudnice nad Labem
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
CÍRKEVNÍ PAMÁTKY
Kraj/okres:
Ústecký kraj/Litoměřice
Poloha:
50°23'11.13"N 14°17'22.4"E
Hodnocení:
2.866
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 310 - Poutní místo hora Říp
Obrázek č. 2, Turistické známky, No. 310 - Poutní místo hora Říp


28.12.2023 - předražený sběratelský předmět
17.11.2023 - předražený sběratelský předmět
03.09.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Veronika Žitníková
Veronika Žitníková
Hora Říp 7.10.
Známku mám naštěstí z dřívějška, když ještě stála 30kč... doporučuji zakoupit v íčku v Roudnici, na Řípu a v okolí si připlatíte. Pokud jde o návštěvu samotnou, je lepší si přivstat, obzvláště v sobotu. U rotundy jsme byli před 10h, ještě než dorazil průvodce. O hodinku později cestou dolů jsme se již prodírali davy. Při prohlídce rotundy je vhodné zakoupit vstupenku "klášter", kde máte prohlídku obou památek (rotunda + klášter v Roudnici) za 100kč. Interiér rotundy je zajímavý, ale neodpustím si poznámku, že onen film, zmíněný v předchozím příspěvku, je prostě strašný! Promítat takový načmáraný paskvil na podobném místě je trapné a nedůstojné. Dala bych přednost něčemu serióznějšímu, co nebude význam památky zesměšňovat. Vlastně už chápu, proč pán v pokladně působil tak otráveně hned po ránu. Sledovat a poslouchat tuto příšernost X-krát za den, vezou mě večer do Horních Beřkovic...
 
Renda
Názor
Hora Říp je zajímavé místo.Vstupné za 10minut filmu je opravdu dost,ale to bych přežila.Zato známka za 50Kč je trochu zlodějna.Pán v pokladně mi vysvětlil, že je to vysokohorská přirážka,dost směšná výmluva.
 
Michaela Ťoupalová
Michaela Ťoupalová
Hora Říp
Auto se dá zaparkovat ve vesnici pod horou, jedná se o placené parkoviště s cenou 50 Kč/den. Po cestě narazíte na občerstvení i různé suvenýry. Každopádně výšlap sice krátký, leč výživný, ale výhledy jsou zde opravdu krásné. Doporučuji udělat okruh, jihozápadní svah s Pražskou vyhlídkou je nádherný - plný teplomilné flóry i fauny. Cena vstupenky do rotundy mi tedy přijde vysoká, vzhledem k tomu, že tam opravdu nic moc neuvidíte, a to nejsem zrovna z těch, kteří řeší výši vstupného, ale tak když už tu člověk je, tak to zaplatí. V chatě Říp jsme se občerstvili a natiskli další razítka do deníku.
 
Petra Šmolíková
Petra Šmolíková
TZ
Známka zakoupena v suvenýrech pod kopcem za 45 Kč. V restauraci v Krabčicích známku neměli.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Známka v roce 2015 v suvenýrech pod horou.
 
Jirka
známku neměli
Vycházka byla super, halekající banda cyklounů už ne tak moc a v chatě neměli známku. Jinak výlet super.
 
wenzel
Říp
Říp viditelný zdáůky ze všech směrů. Když jsme odpoledne dojeli, byla ještě mlha, která se rozpustila až okolo 16. hodiny právě v momentě, kdy jsme vylezli nahoru. Cestou je pom levé straně vyhlídka, lze dohlědnout až do Mělníka. Rotunda na vrcholu volně přístupná, po domluvě lze poslechnout i výklad za příplatek. je zde i turistická chata, kde prodávají unikátní suvenýr- pivo z hory Řípu, který nikde jinde neseženete. TZ jsem koupil v karavanu se suvenýry přímo pod horou, avšak známka byla za 40Kč. Koupil jsem ji z toho důvpdu, že jsem si nebyl jistý, zda budou další prodejní místa mimo sezonu otevřena.
 
Zdeněk Macháček
Zdeněk Macháček
Poutní místo hora Říp
Známka zakoupena v turistické hatě na Řípu za 45,- Kč.
 
ChainStove
Chainsmokers tour 2020
I like EDM songs! I really do! And my favourite dance band is The Cheinsmokers! DJs Alex Pall and Andrew Taggart are about to give more than 50 concerts to their fans in 2019 and 2020! To know more about The Chainsmokers in 2019 and 2020 visit site Chainsmokers tour Sacramento. You won't miss concerts this year if you click on the link!
 
JohnnyStove
Johnnyswim tickets
I like folk songs! I really do! And my favourite soul band is Johnnyswim! The members Amanda Sudano and Abner Ramirez are about to perform more than 40 concerts to their fans in 2019 and 2020! To know more about Johnnyswim in 2019 visit website Johnnyswim tickets. You aren't going to miss any concert by Johnnyswim this year if you click on the link!
 
Hootienam
Hootie and the Blowfish Concerts
I like rock songs! I really do! And my favourite yadrock band is Hootie&Blowfish! All band members has came together to perform more than 50 concerts for their fans in 2019! To know more about Hootie&Blowfish in 2019 visit website Hootie and the Blowfish tour Memphis. You won't miss any concert in 2019 if you click on the link!
 
Carrienam
Carrie Underwood Tour 2019
Carrie Underwood is my favourite US singer. She is young, beautiful and charming woman in her 30s. Her strong voice takes me away from all issues of this planet and I can enjoy my life and listen songs created by her. Now she is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for this year, up to the 31st of October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Carrie's concert. All tour dates are available at the Carrie Underwood tour Greensboro. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!
 
nkotbnam
New Kids on the Block Tour Dates
New Kids on the Block is my favourite band of 90s. They had so many hit songs! The ones I remember are 'Tonight', 'Baby, I Believe In You' and their hit 'Step By Step'. These are real songs, not fake ones like today! And it is awesome they have a tour in 2019! And I'm going to visit New Kids on the Block concert this year. The concert setlist is here: New Kids on the Block tour. Open the page and maybe we can even visit one of the performances together!
 
BBoysnam
Backstreet Boys DNA Tour 2019
Backstreet Boys BSB are an American rock boy band. The band was founded on April 20, 1993 in Orlando, Florida, by Lou Pearlman. Now this is the most successful rock boy bad with more than 130 million records sold worldwide. The group was named after a flea market in Orlando, the "backstreet flea market". In 2019 Backstreet Boys has more than 50 concerts in the US with their DNA US tour. Check concerts at Backstreet Boys DNA tour 2019 page. Full list of tour dates & concerts!
 
Tereza
TZ
V kiosku u rotundy dostupná bez problémů =)
 
Pavel Petřík
Pavel Petřík
Dostupnost TZ
TZ bez problémů zakoupena v pokladně, pokladní poté provází. Obsluha byla příjemná, k dispozici jsou na místě k zakoupení další turistivké předměty. Místo stojí rozhodně za vidění. Parkování v přilehlé obci Rovné na úpatí za 50Kč/den.
 
Ondřej Kindl
Ondřej Kindl
TZ
Zakoupena v turistické chatě na Řípu mají jich hodně
 
Michaela Veselá
Michaela Veselá
Říp
Dostupná až dnes v IC v Roudnici. Jinak mimo sezónu se mi nedařilo na Řípu ani pod ním.
 
Jan Lutrýn
Jan Lutrýn
Vrchol Řípu
Za mlhavého počasí minimum lidí, přesto krásná podzimní atmosféra. V chatě na vrcholu zakoupena poslední TZ. Nemilým překvapením byla rotunda sv. Jiří nahozená žlutým břízolitem...
 
Róbert Fabian
Róbert Fabian
TZ
Dnes tam bylo jak na Vaclavaku. TZ koupena na hore v kase, meli toho dost. Zdejsi obcerstvovaci stanice - hruza takova, ze se praotec musi tocit v hrobe jako elektromotor ...
 
Babicka Slapaci
zachodky
Navstivili jsme horu Rip 17.7.2016.Vystup byl snadny,ale ta hruza na verejnych zachodcich! Jsou oznacene jako Wc, coz znamena water closet, nicmene jsou to ty nejsmradlavejsi a nespinavejsi zachody co jsme kdy zazili. Neni ani moznost umyt si ruce, nikde zadna voda! Hruza!
 
Franta
Ae
Dnes ráno ani živáčka. Slunko nad hlavou, čistý vzduch v plicích, výhled parádní. Co více si přát? Známka koupena při zpáteční cestě na IC v Roudnici.
 
Hana krejcova
Zklamani
Bohužel nebyly k dispozici známky....
 
Pítrs
TZ nedostupná
Novoroční výlet, trochu to klouzalo, turistická chata otevřený pouze okenní stánek, TZ neměli. Dost překvapení na to že tam bylo opravdu dost lidu i přes mlhavé počasí.
 
Miroslav Laštovka
Miroslav Laštovka
Nedělní výlet na Říp
Hezký výlet, počasí vyšlo :)
 
Miroslav K.
Miroslav K.
Říp
Výlet za pěkného počasí, TZ v občerstvení na vrcholu Řípu, na svačinu utopenec a bramborák v odpovídající kvalitě. Průvodce v rotundě ušel, snažil se z turistů vymáčknout nějaké odpovědi na záludné otázky, ale celkem marně. :)
 
Radka
výlet na Říp
Výšlap na Říp je v některých místech docela makačka, obzvláště když se vám dítě zasekne :-)Ale vše jsme nakonec zvládli a na Říp se dostali. Možná jsem čekala víc, výhled pěkný, ale překvapila mě ta počmáraná rotunda. Známku jsme koupili ve stánku s občerstvením.
 
Martin Průcha
Martin Průcha
Dostupnost
Známka zakoupena v infocentrum, kde mají ještě TZ zámku a hlásky. Výšlap na Říp byl úžasný. Nahoru jsem vyrazil po modré a zpět po červené a opravdu úžasná cesta. Nedivím se, že se Čech zastavil zrovna tady :-D
 
Pavel Semanský
Pavel Semanský
sobota
TZ dostupná v Turistické chatě u okénka s občerstvením,nebo v přilehlém stánku,kde se prodávají vstupenky do rotundy.
Výšlap jsme začali ve vsi Ctiněves,a po odpočinku na Řípu jsme pokračovali přes Vesce do Roudnice nad Labem.Celkem 9 km za krásného počasí.V Roudnici jsme ještě zdolali věž Hlásku,ze které byl krásný a jasný rozhled.
 
Martin JAROLÍMEK
Martin JAROLÍMEK
Poutní místo Říp.
Výšlap na Říp jsem podnikl v sobotu 26. 10. 2013. Z parkoviště jsou to k rotundě necelé 2 km, převýšení 190 metrů. TZ jsem bez problémů sehnal v očerstvení turistické chaty na Řípu.
 
Miloš Skácel
Miloš Skácel
Krásný výlet
Doporučuji všem v letním dni si udělat výlet. Zaparkovat lze v Rovné na parkovišti, kde známku nemají. Pak jdete cca. čtvrt cesty po aslafatce a pak zybtek lesem. Většina cesty jsou panely, takže v pohodě. Nahoru je to cca 2km a trvá to max 30 minut. Z vyhlídek je vidět až na Ještěd!
 
andy
Dostupnost
Dole na parkovišti známky momentálně vyprodány, nahoře koupena bez problémú v pokladně u rotundy.
 
thief
říp
Parkoviště v Rovné za 50,-. Cesta alejí k dalšímu parkovišti přímo pod "kopcem" je pod zákazem vjezdu. Procházka je to příjemná, jen se musí počítat s prudším stoupáním do kopce, ale zase to není taková dálka. Krásná vyhlídka do okolí směrem na Mělník. Nahoře občerstvení a prodejna suvenýrů. Obsluha byla velice ochotná. Pokud máte s sebou pejsky jako my POZOR! Hodně klíšťat! Rotunda je přístupná prohlídce za 40,- a je nově omítnutá. Těžko říct, jestli původní vzhled nebyl více "románský". TZ bez problémů jak na parkovišti tak přímo nahoře na hoře. :-)
 
Mirek
Známka v Chatě na vrcholu hory dostupná bez problémů
 
Honza Pásler
Nedělní cesta na Říp
byla z Krabčic až po okraj lesa pod horou lemována haldami odpadků, pozůstatků to po právě uplynulém Řípfestu 2010, kde vystoupil i Ozzy Osbourne.Jinak Říp samotný je kouzelné a magické místo, které by měl určitě alespoň jednou v životě navštívít každý Čech (mně se to podařilo až téměř po půlstoletí života). Sestup dolů jižním směrem je opravdu prudký, částečně kamenitá, částečně rozbahněná strmá pěšina. Ale přesto, stojí za to tento výlet absolvovat.
 
Petr
Ne Řípu jsme byli ve středu po svátkách a k našemu překvapení byla rotunda zavřená.Počasí krásné lidí pár.TZ zakoupena v tur.chatě a ještě se hodná paní za okénkem nabídla,že nám hodí pohled do schránky.Díky
 
Jana
Rotunda Říp
Jelikož jsem z podřipska na horu Říp párkrát za rok vyrazíme a vždy jsem uchvácena jak krásným rozhledem na kraj, tak rotundou samotnou. Určitě všek, kdo pojede kolem návštěvu doporučuji :-)
 
Libor
25.04.10 - výšlap na Říp (s kočárkem dost fuška :-)) jsme spojili s návštěvou každoroční Podřipské pouti (navíc nádherné počasí) ... ještě že jsme si přivstali a vrcholu jsme dobyli už v 9.15 (doporučuji, potom je to tady jak na Václaváku) ... prohlídka rotundy od 9:00 každou půlhodinku, trvá cca. 20 minut ... TZ bez problémů v pokladně u restaurace i v samotné restauraci na vrcholu
 
David Krupička
V restauraci Mánes byla vyprodaná
 
pass
Na Řípu se nám moc líbilo.. Sice bylo vše pozavírané, což je obrovská škoda, ale vyhlídka směrem k Praze je opravdu kouzelná. Doporučuji návštěvu Řípu právě touto dobou, kdy tu bylo jen pár lidí.. Rotunda sv. Jiří je otevřena každou půl hodinu (s nějakou pauzou přes poledne) - a poslední prohlídka je 15.30, později už se dovnitř nedostanete.
 
Tomáš
betonová stezka
Říp je dobrej, ale ta vybetonovaná stezka je fakt hrůza. Po výšlapech na horách rozčarování a těch lidí!!! Říp za to nemůže.
 
kabalenka
Říp jsme navštívili asi před 3 týdny. Výstup není tak hrozný. Horší to začíná být až poslední km. Krásná vyhlídka do okolí. TZ mají v občerstvení a pak v malé budce s ostatními suvenýry. Je tam milý pán.
 
Viktor
Říp 25.04.09
perfektní, akorát těch stánků ze spodu Řípu, ale nahoře perfekt, aji výroční šermířskou tam měli :)
 
Evulka
Říp
Známku jsme pořídili bez problémů nahoře v bufetu. Paní co nám jí prodávala sice nebyla v dobré náladě, ale jinak výlet super :-) Určitě to stojí za to a vřele doporučujeme.
 
jenda
zklamani
vrchol Ripu me tedy opravdu zklamal...:-(( v sobotu dne 1.11. nemeli v bufetu na vrcholu nejen znamku, ale ani jine turisticke suvenyry, jen predrazeny pohled za 8 Kc tisknuty na nekvalitnim papire, kvalita obcerstveni taky nic moc, male porce za velke prachy, parky fakt odporne...:-/rotunda byla v 13:00 zamcena na velkou zeleznou zavoru a vez obestavena lesenim...na Ripu se mi vazne nelibilo :-(
 
Keži
ŘÍP
TZ Řípu i VTZ Rego na Řípu 2008 byly k dostání na řípské pouti.
 
Stoupa
Pepa Ticha: tak to je dobré, to jsme se tam asi potkali, protože někdo těsně před námi ve frontě si razítko půjčoval a já se divil, co všechno si tam vedle na stolku razítkuje :-D
 
Pepa Ticha
Já byl pro změnu z toho místa silně zklamán. První problém je se zaparkováním auta v obci Rovné. Pokud řidič respektuje zákaz vjezdu lipovou alejí do míst, kde bývalo placené parkoviště, pak moc šancí na zaparkování v obci nemá. Naštěstí v neděli v době mé návštěvy tento zákaz porušilo přibližně 180 řidičů. Když jsem dorazil na vrchol, stoupl jsem si do fronty u občerstvení a po 30 minutách, kdy na mě přišla řada, jsem zjistil, že pohledy nejsou a že došla limonáda. Naštěstí TZ měli a půjčili mi razítko, abych si v klidu stranou orazítkoval vandrbuch a turistické záznamníky.
 
Stoupa
chtělo by to dát někam na větev na vrcholku Řípu foťák, který by fotil tváře lidí, kteří se právě vydrápali nahoru, docela sranda to pozorovat :-D ale už jen pro dobrý pocit, posezení u občerstvení a nákup TZ stojí za to ten výšlap absolvovat
 
Pinďa
Hanba mě, hanba!
Známka je za standardních 25,- bez problémů v restauraci Mánes v Krabčicích. Bohužel jsem jenom jel okolo a tudíž neměl čas podívat se na kopec. A protože jsem tam ještě nikdy nebyl, zvolil jsem tento nadpis. Doufám, že jej budu moci v dohledné době změnit.
 
Věra
Rotunda
Je to nádherné místo, ale nedoporučuje zde chodit u stánku na záchod. Staré kadibudky byly cítít už zdálky a je škoda že tam již nejsou trochu slušnější záchody. Jinak památka krásná
 
TortugaPearl
Na Říp lze dojít z Roudnice nad Labem po červené turistické značce, která začíná přímo na náměstí. Trasa měří asi 7 km a nabízí velmi krásné výhledy do okolí. Také bych chtěla poslat velkou pochvalu obsulze horské chaty u rotundy a paní ve stánku se suvenýry. Velice milí a ochotní lidé - zaslouží 1*! :o)
 
Tatík
Říp je stolová hora 5 km od Roudnice nad Labem, nadmořská výška 460,7 metru. Příjezd od Roudnice přes Krabčice a Rovné, pokud zde zaparkujete za 25,- Kč, máte slevu 20,- Kč v restauraci Mánes v Krabčicích, vaří dobře a mají i TZ.Po výšlapu je ze tří míst možné vidět České Středohoří, Roudnicko a Prahu (dalekohledem), poblíž označeno i místo, odkud byl dopraven základní kámen Národního divadla. Prohlídky v rotundě sv. Jiří po 45 minutách-pro zadýchané se dá sedět. Provádí paní ze suvenýrů, známek i pohledů s razítkem dostatek. V chatě občerstvení.
 
Pavel
Říp
Chtěl bych se zeptat kde leží hora Říp předem Děkuji
 
Peťule
Známky mají, aspoň dnes měli, též v infocentru v Roudnici.
 
Lenka
V restauraci v Krabčicích mají otevřeno až od 11hod, my tam byli v 10, tak jsem doufali, že na vrcholu bude otevřeno, i když rotunda je otevřená až od dubna. Na Řípu nás přivítal správce občerstvení, nasměroval nás na vyhlídky a pak při svařeném vínku nám ukázal fotky rotundy v zimě i jak to vypadá uvnitř, takže jsme vlastně o nic nepřišli:-) Samozřejmě nám prodal i TZ, kterých má zásobu.
 
ptiger
novoroční výstup super, jen trochu bláta, známka byla, rotunda zavřená...ale ty zvony!
 
Milan
Říp
Známku jsem koupil v resturaci na Řípu. V suvenýrech vedle restaurace ji už neměli. Rotunda otevřena ještě zítra 29.10.2006 a pak prý až v dubnu 2007.
 
Lenka
Výlet stál opravdu za to, výhled potěší nejenom energetiky :-) známku sice neměli, ale ochotný pán nám ji poslal domů - sice jsem moc nevěřila tomu, že dorazí, ale za týden už byla ve schránce
 
Jirka
Ostuda - moje ostuda.
Teprve v 50-ti letech díky vnoučatům jsem byl na Řípu. Stojí to za to, známka bez problémů.
 
bára
hora říp
určitě stojí za to se podívat na horu Říp.Turistická známka je k dostání bez problémů.Stojí to za to se tam jít podívat!
 
Vláďa
Návštěva Řípu spojená i s poutí opravdu stojí za to. Známka bez problémů k dostání v Infocentru v Roudnici.
 
matejak
ma2
syce byli bramboráky dobrý.ale mastný.tak sem si umastil turistickou známku.tak
mám
na turistický známce vspomínku i na bramboráky.matonka byla moc dobrá kromě těch
bublinek.pokud chcete vědět něco o mě tak je mi 7 let.
 
matejak
ma
hezký to tam bylo.ale jak sem šlapal na
horu to ne.
 
vládik
Říp
Není to procházka pro lenochy ale když se tam vyškrábete tak tam maj dobrý pivko.POZOR na hranolky velice
mastné,hodil sem šavli a nezachránilo to ani těch 12 piv.
 
Honza Mrázek
supr i v zimě
Na Říp jsem vystoupal kolem půl osmé ráno,koukal jsem že se kouří z komína chaty,tak jsem zkusil
štěstí,zabouchal jsem a vida otevřel mi ochotný děda,koupil jsem si známku,pohled,popovídali jsem si,poradil
mi nejlepší cestu směr Okoř,paráda.Všem doporučuju,výhled z bájné hory Řípu opravdu stojí zato!!Ahojte Honza
 
Marfush
V rámci řípské pouti jsem se dostala aj do rotundy. Socha sv. Jiří Drakobijce plnící přání moc pěkná. Jak
hlásá nápis na chatě s občerstvením :"Co Mohamedu Mekka Čechu má být Říp".
 
Lucie Marková
Říp - Skvělé místo pro vyhlídku
Nádherná vyhlídka, kopec nás sice trochu zmohl, ale za TZ, vyhlídku a rotundu to stálo :)
 
Jakub
Vyjezd na kole na Rip byl fakt super-vrele doporucuji!!!Znamek maji dost!!!!
 
Klárinka
Klasika,která nezklame!Velmi ochotný pán nám i pohlídal kola,abychom si mohli zajít prohlédnout rotundu a
vyhlídky.Sjezd z Řípu je opravdu na zabití!!! Takže kdo má rád adrenalin, vzhůru!
 
Ardbena
Říp jsme navštívili k příležitosti vydání výroční turistické známky skupiny historického šermu Rego.Konala
se také Svatojiřská pouť, která nás však velice zklamala. Čekali jsme něco v historickém stylu a dočkali se
uřvaných kolotočů a stánků a la asijský trh, které máme v každém městě až k nevydržení.Nálada se vrátila
až na samotné hoře, kde bylo šermířské vystoupení a ochotný pán ve stánku se suvenýry.
 
Václav Dvořák
Dnes 9. dubna známku měli v Suvenýrech naprosto bez problému. Na pultíku jich bylo ještě několik. Asi jsme měli štěstí.
 
Myška
Neměli známku. Prý už dva měsíce, přestože o ní žádali. Stejně jako loni. Ale ochotně dostanete razítko...
 
Miloš Smrčka
nejsou známky
V sobotu 13.12.2003 jsem se z v rámci jedné šílené sportovní akce vydrápal na vrchol Řípu (bylo namrzlo a
foukal vítr). Před devátou hodinou jsem vzal za kliku turistické chaty. Bylo zamčeno. Za chvilku otevřela paní
a na můj dotaz ohledně zámky smutně konstatovala, že známky ještě nedostali, přestože je několkrák požadovala.
Toto píšu proto, že si myslím, že takováto místa by měl být známkymi zásobována "přednostně".
Obecně mi přijde pokaždé líto, když se někam vypravím a známky nejsou z důvodu nedodání.
 
Milan
Říp
Před létem nedostupná, nyní opět neměli.
 
milada
20.9.2003. Neměli známečku, prý již čtrnáct dní. Dostala jsem razítko na papírek.
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2898 Turistických známek
2874 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek