Turistické známky - oficiální stránky
 
Turistické známkyZobrazit na Mapy.cz

No. 1889 - Špindlerova bouda, Krkonoše


Popis

Špindlerova bouda se nachází 8 km od centra Špindlerova Mlýna, přímo na česko-polské hranici. http://www.spindlerovabouda.cz/cz/okoli/

Mapa

Navštívil jsem Špindlerova bouda, Krkonoše

Prodejní místa:

Toto místo prodává také turistickou známku
Špindlerova bouda
Mapa:
Stát:
Česká republika
Oblast:
KRKONOŠE
Kraj/okres:
Královehradecký kraj/Trutnov
Poloha:
50°45'44"N 15°38'7"E
Hodnocení:
2.652
Fotogalerie:
 

Obrázek č. 1, Turistické známky, No. 1889 - Špindlerova bouda, Krkonoše


12.03.2024 - dostupná bez problému
21.11.2023 - dostupná bez problému
18.08.2023 - dostupná bez problému




Přidat příspěvek



*) jsou označeny povinné položky

Tomáš Procházka
Tomáš Procházka
TZ
Stále za 55korun. Ale zastanu se tady prodejce. Špindlerova bouda je jedna z mála boud v Krkonoších kde je otevřeno celoročně, oproti jiným boudám třeba Labské která si zavře v klidu na Velikonoce a podobný svátky a to není jediná bouda co zavírá na jaře a na podzim. Určitě všichni víme co TZ sbíráme že se najde známka kde to je za levněji než je doporučená cena. Já jsem rád že tu známku mají, ikdyby ji měli za 100, radši podpořím konkrétní místo než si známku posílat z Rýmařova a podporovat Rýmařov, ikdyz mám snahu na místě utratit víc než jen za známku.
 
Rudolf Carvan
Rudolf Carvan
Nedostupná
V IC Šp.Mlýna není známka dostupná.
 
Ondřej Žižka
Ondřej Žižka
TZ
TZ za 55 Kč.
 
Ladislav Harbáček
Ladislav Harbáček
TZ
Z boudy.
 
René Pietschmann
René Pietschmann
TZ
Známka i dnes za 55kč.
 
František
Drahá TZ
Známka stála nehorázných 55 Kč.... Dle recepční "někdo to sem musí dovést, ne"....
 
Radim Tichopád
předraženo
Boudu jsem navštívil 30.7.2020 a známku jsem si koupil i za těch předražených 55,-Kč a jelikož jsem žádnou další službu na boudě nevyužil, tak doufám, že těch mých 15,-Kč pomůže jinému turistovi v nesnázích.
 
Přemysl Homolka
Přemysl Homolka
Nepoučili se
a stále chtějí za známku nehorázných 55,- Kč. Nekoupil jsem. Jděte se ze Špindlerovky poučit na nedalekou Moravskou boudu a uvidíte, že to jde i jinak.
 
Jaroslav Beneš
Jaroslav Beneš
Re: Nepoučili se
Souhlas:

Špindlerovka 55.- Kč

a o 2,5 km dále ve zhruba stejné nadmořské výšce

Moravská bouda 33.- Kč
 
Špindlerova Bouda
Re: Nepoučili se
Dobrý den, ano, známka u nás stojí 55,-Kč a cena bude nadále stejná!
 
Hotel Špindlerova Bouda
Re: Zlodějovka
Dobrý den, děkujeme Vám za Váš názor. Občas se setkáváme s názorem, že naše známka je předražená ale je to tak 1 človíček z 1000. Ostatní chápou, že jsme soukromý subjekt, který sídlí na turistické stezce a ceny které jsou zavedeny, slouží k tomu, aby financovali další provoz. Jsme zde jako informační centrum, veřejné toalety, Wi-Fi bez hesla, za letošní léto jsme zde ošetřili nespočet úrazů, poskytli služby v rámci oprav, zápůjček vybavení, či bezplatné volání, když lidé byli v nouzi. Vy vidíte předraženou známku, my vidíme kilometry obvazů, náplastí, stahovacích obvazů, chladivých sprejů, gelů, hodiny popisování cesty, tisknutí spojů a turistických cest, zjišťování kde mají otevřeno, hodiny drobných oprav kol, kočárků, krabice drobného materiálu a palety toaletního papíru, kterým se hosté vybavují na cestu. Sice je nápis na dveřích, že toalety jsou za úplatu, tu však uhradí opět 1 ze 100. Pokud ovšem někdo přijde s návrhem, že si zde otevře informační centrum a ve všech těchto směrech nás zastoupí, budeme jen rádi a budeme se věnovat pouze své práci a nebudeme muset nikomu pomáhat a ještě být označováni za zloděje! Tak že pane Vízner, vysvětlete synovi, že každá mince má dvě strany a že když o něčem toho moc nevíte, je lepší se zeptat, než někoho označovat za zloděje.
 
geum@geum.org Vízner
geum@geum.org Vízner
Re: Re: Zlodějovka
Je milé vidět, že ještě existují zaměstnanci, kteří si stojí za svým zaměstnavatelem a jeho cenami (zde přestřelenými) a plameným jazykem jsou ochotni je hájit. Svědčí to o vysoké loajalitě a zanícení pro práci. Za to vás rozhodně musím pochválit.
Současně si ale musím také trvat na svých dojmech, které jsem získal ve vašem zařízení. Turistická známka má svou doporučenou cenu, kterou vysoce přestřelujete. Jídlo je u vás také předražené. Možná, že vám vaši hosté kradou toaletní papír. To opravdu netuším. Já patřím mezi ty hosty, kteří své účty řádně platí a toaletní papír nekradou. Pro mne u vás byly jen přemrštěné ceny a předražená známka. Já rozhodně půjdu příště jinam - kde mi nebudou účtovat cenu za to, že někomu jinému radí cestu, poskytují toaletní papír nebo co to tam vlastně poskytujete... Totéž doporučuji i ostatním normálním (papír nekradoucím) turistům. Pokud ceny nejsou adekvátní, tedy fér, jsou nejčastěji označovány za ceny zlodějské. Proto výraz "Zlodějovka", kterým jsme vaši restauraci překřtili. Srdečně Karel Vízner
 
Hotel Špindlerova Bouda
Re: Re: Re: Zlodějovka
Vážený pane Víznere, věřte nám, že i my budeme raději, když tací hosté půjdou jinam.
S pozdravem Špindlerova Bouda
 
geum@geum.org Vízner
geum@geum.org Vízner
Zlodějovka
Spolu se synem jsme Špindlerovku přejmenovali na Zlodějovku. Známka na recepci bez problému dostupná, jen stejně jako jídlo a pití předražená - za 55 Kč.
 
František
František
TZ
Bohužel i dnes TZ za 55 Kč, také má nejdražší známka.
Rýmařove můžete s tímto prodejcem něco udělat??
 
K+E+D+A
Špindlerova bouda
Nejdražší známka, kterou jsou zatím kupovala za 55 Kč.
 
Petr Klauda
Petr Klauda
TZ
TZ zakoupena na recepci za 45 Kč...no asi silvestrovská přirážka.
 
Jirka
Jirka
TZ
Zakoupena na recepci, bez problému, 35 Kč.
 
Veronika Žitníková
Veronika Žitníková
TZ
Zakoupena na recepci. Na stojánku jsem viděla asi 4, tak snad mají zásoby ještě jinde... ;-)
 
Petr Cienciala
Petr Cienciala
24. 11. 2016
Měli bohužel zavřeno, ale do recepce jsme se dostali a známku ulovili. Je to obrovská bouda, jedna z největších, nechápu proč mimosezónně zavřeli. Chtěli jsme si dát alespoň kafe, nevyhověli nám.
 
Radim Kubelka
Radim Kubelka
Chladné počasí
Známka dostupná na recepci i na parkovišti před boudou.. boudu můžeme jen pochválit, jelikož jsme se chtěli najíst a měli sebou psa, sedli jsme si venku na terasu, ale číšník přišel, že je zima a že máme jít dovitř, jelikož jsme měli psa, tak jsme nechtěli ale umožnil nám si ho vzít dovnitř, tudíž příjemná obsluha a dobré jídlo. Hodnocení velmi kladné.
 
Libor Marek
Libor Marek
20.08.2014
20.08.2014 TZ na parkovišti neměli, prý budou odpoledne. 21.08.2014 opravdu měli. Krásné startovní místo na výlet po hřebeni či sjezd na koloběžce do Špindlu, obojí stojí za to.
 
Jaroslav Melichar
Jaroslav Melichar
Pohledy
Znamku nemaji ve Sp. boude,ale na parkovisti pred ni ve stanku s pujcovnou kolobezek. Navic tam maji nejlepsi vyber pohledu Krkonos, ktery jsem behem 2 tydnu behani po Krkonosich potkal!
 
Vladislav Stárek
Vladislav Stárek
Nemají
Bohužel známku ve Špindlerově boudě nemají. Nabízeli pouze TZ Špindlerova Mlýna. Škoda, jarní počasí i v pracovní den přilákalo na hřeben Krkonoš spousty turistů
 
Pavel Semanský
Pavel Semanský
úterý
TZ zakoupena ve stánku na parkovišti.
Ve Špindlerově boudě,tedy spíš v horském hotelu jsme se dobře a chutně najedli a napili po náročné a vysilující cestě Čs.-polského přátelství ze Sněžky.
Obsluha rychlá a ochotná,porce veliké,a pivo Budvar 12°jako křen.
 
joshula
Prodej
Známka přes léto v prodeji pouze v malém kiosku na velkém parkovišti před hotelem.
 
thief
špindlerova bouda
Dorazili jsme po zelené značce od Špindlerova Mlýna. Je to asi 3,5km do kopce, ale poměrně pohoda cesta, jen třikrát křížujete asfaltovou silnici. Samotná bouda není bouda. Jde o horský hotel, architektonicky zapadající do krajiny, jen kdyby nebylo toho velkého pakoviště pro auta a autobusy vedle. A davů důchodců a rodinek s dětmi. A výletníků s přežranými psíky na vodítcích. A všichni se valí na Petrovku ve dvoukilometrovém zástupu a pak jako odražený míček zase zpět... .-) TZ jsem v pohodě koupil na recepci, slečna mi dala vybrat. Potom CHYBA! Koupil jsem si u baru 0,4l kofolu - za 50Kč. Chutnala fakt úžasně! :-) Ještěže jsem neměl hlad. Takže nemeškám a vyrážím v průvodu k Petrovce. Vím že už se sem nikdy nevrátím. Aspoň dokud mi nebude 70 let. :-)
 
Martin
A recepce i hotel samotný bývají otevřeny až do noci, čili zbloudilý turista, jako například já měl kolem deváté v noci ještě šanci.
 
radek
známka koupena v recepci na hotelu, dobré výchozí místo
 
K dnešnímu dni je vydaných:
2901 Turistických známek
2887 Výročních TZ
289 Prémiových TZ
Turistická známková místaMapa známkových místSběratelská hraŽebříček sběratelůAktuální informaceVýroční turistické známkyKatalog turistických známekHlasování o nových TZO Turistických známkách
Turistické známky
KAVÁRNA A RESTAURACESpeciální ediceSoutěž s Maxiznámkami
Klub TZ
Návštěvnické centrum Turistických známekTuristické suvenýry
Ostatní produkty
Komunikace
Zásilkový prodej
internetové stránky
Výběrová řízení
TZ pomáhají
Klub českých turistů logoKartografie Praha logoTuristika.cz logo
 
Instagram

Dobrý anděl

Energetické úspory administrativní budovy Julia Sedláka 14 v Rýmařově

© TURISTICKÉ ZNÁMKY s.r.o. 1999 - 2024 - všechna práva vyhrazena Gappa - tvorba webových stránek